• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatan koca :(

Boşanmak için aldatmak tek başına yeterli bir sebep sayılmıyor sanırım artık....
Ne olmalı başka derseniz ?
+ dövmeli
+ sövmeli
+ parasız bırakmalı
????
Sanırım yazım yanlış anlaşıldı. Ben boşanmasın sadece aldatmış ne var bunda demiyorum, ama türk kadınları genelde kocası aldattı diye hemen boşamazlar diyorum. Ki zaten boşanmaya karar veren boşanır, en fazla da boşanıyorum diye konu açardı, onu vurgulamaya çalıştım.

Değişmez
Siz de bu travmayı unutmazsınız
Güven gitti bir kere tekrar oturmaz yerine

Unutmayın size bunu yapacak kadar ( ki öğrendiğinizde kahrolacağınızı tahmin etmedi zor değil) uçkur derdine düşmüş bencil biri var karşınızda.
Bencil insandan kimseye hayır gelmez.
Affettiğiniz takdirde yine yapacak yine yapacak çünkü affettiniz demek ki affediliyorum, demek ki benden kolay kolay vazgeçemiyor diyecek.
Bu şüphe bir ömür içinizi kemirerek yaşamak için kısa değil mi ömür?

Her erkek aldatır diye bir şey yok, eşlerine sadık olan gözü ondan başkasını görmeyen adam gibi adamlar da var. Siz neden bu adamla ömrünüzü heba edesiniz ki?

İşin komik tarafı bir de bu adam dışarı gitmesin diye emin olun farketmeseniz de sürekli onu her anlamda doyurmak için tekerleği çeviren hamster gibi çabalayıp duracaksınız. Yapmayın bunu kendinize nolur.

kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyo :KK61:bıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.
Kocan para avcisimi 42 yasinda kadinla birlikte oldguna gore var birseyler eger oyleyse o kadini birakmaz sana diim sen yine arastrmada kal

Eşinizi sıkı bi takibe alın, bu Süreçte para biriktirin iş bulun, kendinizi özerkleştirin.. Eğer meylettiğini farkettiyseniz canına okursunuz.. Serbest bırakmazsanız size daha temkinli davranacaktır.. Farkettiğinizi farkettirmeyin..

Eşinizi sıkı bi takibe alın, bu Süreçte para biriktirin iş bulun, kendinizi özerkleştirin.. Eğer meylettiğini farkettiyseniz canına okursunuz.. Serbest bırakmazsanız size daha temkinli davranacaktır.. Farkettiğinizi farkettirmeyin..
ıyı bı ısım var çok sukur parada bırıktrmeye baslıcam

Bi bunları yazarken eşiniz bi sigara yakıyordur şimdi bacım erkek milleti :anne:

kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyo :KK61:bıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.

Ve evet affettiniz ve tekrar aldattı yeni konunuza göre

Bir kere affettiniz. Eşiniz diyor ki; "nasıl olsa bir iki yalvarıyorum affediyor. Öyleyse devam"
Hep söylüyorum siz aynısını yapsanız eşiniz sizi affeder mi?
Cevap veriyorum, asla affetmez hatta ağzınızı açmanıza bile fırsat vermez.
Şimdi, siz affettiniz ve muhtemeldir ki, bugün, bugün olmazsa da yarın veya daha ileride aldatacaktır.

Aldatmış cidden

Back
X