aldatan kocaya şans verilmelimi?

Bu çok iğrenç bir şey. Kabul edemezdim sanırım.. Ona baktıkça midem bulanır.. Hiçbir şey eskisi gibi olmazdı..

Kurdurmuş ve alışkın asla 2 fırsatı hak etmiyor bu adam seni aids hastasıda yapar miğdem bulandı

Seninki keyfinden mi uçkurculuk oynuyor, bilemem. Fakat gerçekten de öyle bi hastalık var, yani sanalda çiftleşme bağımlılığı.
Gerçekten de bir uzmandan destek almazsanız yakın zamanda tekrarlar. Acil destek.

Evliliğiniz daha 4 ay yani evliliğinizden keyif alacağına, aldatmış. Tipik erkek kandırmacası. 4 aylık evlilikte bunu yapan evliliğin 4. yılında, 14. yılında neler yapar? Hoş siz zaten yağmurlu havada beklemeyle affediyorsunuz.

Aldatmanın asla affedilecek bir tarafı yok! Affetmek, kendinize yapılmış bir saygısızlık olur.

Canım bu konuyu dönmeden açsaydın keşke. Dönmüşsün artık. Burdan 100 kişi affetmezdim dese bu seni sadece üzmeye yarar.

siz o şansı vermişsiniz bize neyini sordunuz ki?
ona şans vermek kendinizi hiçe saymak diye düşünüyorum..
face şifresini kırdım yok dediği hesabın şifresini tüm yazışmaları okudum yüzyüze gelmediklerinden eminim böyle birşeyi yaşayanlar varmı aranızda

Büyük konuşmak istemiyorum ama affedilmez ya..
insana çok ağır gelir affetmek.. 4 aylık yepyeni bi evlilik işin başındayken bırakmak en doğrusu gibi.

İnşallah gerçekten hasta olduğunu anlamıştır.Sizi kandırmak için de söylüyor olabilir.Eğer tedavi istiyorsa gidin ama tamamen iyileşmeden eve dönmeyin.Eve dönüşünüz ona rahatlık verecektir.Ama her ne olursa olsun yaşadıklarınızı asla unutamayacaksınız.Keşke grip olsaydı da burnundaki pisliği görseydiniz.Ama ruhundaki pisliği görmek daha beter oluyor ve unutulmuyor.Allah yardımcınız olsun.

Hepsini 4 ay içindemi yapmis tum bunlarin? Nasil firsat bulmus bu kadar kisa surede? Erkekte olsa bedenini sergilemesi igrenc bence kabul edilebilinir degil.

Merak ettim evlendikten sonra da yapmış mı? Yoksa flört ederken mi yapmış? Gerçi farketmez ama. Siz bunu hiç unutmayacaksınız biliyorsunuz dimi? Hep aklınızda kalacak hep aklınızın bir köşesinde.

Bu konuda kararı kendiniz vereceksiniz ancak erkeklerin her b.ku yiyip sonra da "erkeklerin nefsi bik bik" diye kendilerini savunmalarından nefret ediyorum. Benim canım da bir kadın olarak neler yapmak istiyor ama her canımın istediğini yapmıyorum.

Affetmisiniz,eve dönmüsunuz artik bir defa,bundan sonra ayni seylerin tekraralanmamasi icin esiniz icin bir doktordan desek alin.zaten kendide pismanmis,bunun hastalik oldugunun farkindaymis,eger doktor yardimini istezse o zaman evi gercekten terkedecegini söyle..bi cozum bulunur bu sekilde heralde hani dört aylik evliligin nesinden skilmista baska arayislara girmis,baskasinda cazip gelen ney,sende gördugu kusur eksiklik ney,bunlari bi konusup anlatsin,esinden sonrada bence senin bir destek alman lazim,cünki unuttum desede bir kadin,hic olmadik bir zamanda tüm hatalari,icinde biriktirdigi tum kirginliklari bir anda kusuyor,o an anliyorki aldatilmayi halen hazmedememis.bunun olmamasi icin sende gorusmelisin.

Bu nefis muhabbeti beni bayıyor. Forumda daha önce "Erkeklerin 1, kadınların 9 nefsi vardır" lafını da okumuşluğum var, aslı olmayan uyduruk uyduruk şeyler. Karakter meselesi.

Keske o sansı vermeden once acsaydin konuyu cok uzuldum cevaplar seni sadece yıpratıcak sen kararini vermissin bile

Tabi tabi şans verin ki tekrar aldatsın..

10 yilda nasıl anlayamadın ki sen bu adamı . Benimde hayatımda böyle biri vardı yani kadınlara normalden fazla düşkün..bildiğim tek şey vardı..evlensekte beni aldatacaktı ya da başkası için beni terkedecekti. çok açık ve netti

Bu soruyu ancak başına gelenler tarafsız bir şekilde cevaplayabilir. O yüzden bilemedim...

Aldatmanın hafifi agırı yok,10 yıllık ılıskı 4 AYLIK evlılıkte aldatan adamın neyını affetceksın kı??4 aylık evlılıkte adamın karısının evde pesınden kosup her daım cınsel bırseyler paylasmaya dokunmaya calıstıgı bı zamandır bunu yaptıgı zaman degıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…