- 22 Ağustos 2014
- 34
- 21
- 98
- Konu Sahibi ebidikgubidik
-
benim gibi olanlar nasıl toparladılar sonrasında ne yaşadılar gerçekten düzelirmi yoksa dahamı kötü olur bir sormak istedim onun için konuyu açtım. haklısın söylediğinde şans verdim birkere iyileşmeye çalışıcaz tabi artık eskisinden daha temkinli olucam en ufak bir hatada busefer affetmicem bunu onada söyledim farkında yani teşekküt ederim yorumun için..Canım madem ikinci şansı verdin burda tekrar sorup neden canını sıkıyorsun?senin tercihin sonuçta eşini bıraksan çok iyisinemi düşeceksin?umarım bundan sonra eşin düzelir butür sapkınlıklarını bırakır.verdiğin karardan pişman olma eşini gözlemle baktın olmuyor aynı hareketlere devam ediyor ozaman vurursun kıçına tekmeyi en azından keşke bir şans verseydim diye içinde kalmamış
hayır canım olay zaten yeni daha önceden yapmış ben yeni öğrendim ve affettim zaten affettikten sonrada yaparsa konu açmama falan gerek yok iflah olmaz bir adammış der giderimbenim anlamadığım bişey var...
siz şans verip geri döndükten sonra tekrar aldattı mı? yani bu bana hastalık oldu böyle şeyleri yapmadan duramaz oldum derken tekrar yaptığını ve yapacağını mı kastediyor???
ya da siz şans verdikten sonra tekrar yaptığını yakaladınız da, ondan mı konu açtınız onu anlamadım ben...
evet maleseff kendimi tutamadım içinden birşeyler sürekli dürttü yapmak istemedim engel olamadım hastayım dediEvliykende yapmismi?
Rica ederim canım sonuçta herşey yine senin elindebenim gibi olanlar nasıl toparladılar sonrasında ne yaşadılar gerçekten düzelirmi yoksa dahamı kötü olur bir sormak istedim onun için konuyu açtım. haklısın söylediğinde şans verdim birkere iyileşmeye çalışıcaz tabi artık eskisinden daha temkinli olucam en ufak bir hatada busefer affetmicem bunu onada söyledim farkında yani teşekküt ederim yorumun için..
kızlar hiç aklıma gelmezdi bunun başıma geleceği i
on senelik bir ilişki ve dört aylık evlilik...
şüpheneliyodum çok sosyal sitelerde çok aldatılmışım meğer birbirlerine açık fotoğraflar göndermişler kamera karşısında sevişmişler resmen hemde kaç kişiyle. kısacası kızlar ben bunu öğrendim ve evi terkettim kocam o sırada iş için şehir dışındaydı ailesine olan biteni anlatım eşyalarımı alıp terkettim.
hemen o gece geldi istanbula işi bırakıp annemlerin kapısında sabaha kadar beklemiş o yağmurda kardeşimi görünce sabah camda konuşmak için çağırmış dört saate yakın konuşmuşlar erkeklerin nefsi gibi ıvır zıvır anlatmış kardeşim çok katıydı önce ona karşı boşan gel diyordu bana ama onun o halini görünce bir şans ver dedi köpekler gibi pişmandı ağladı günlerce yalvardı annemler acıdı ona bir şans ver kızım dediler hatasını anlamış seni çok seviyor kendine birşey yapar daha çok üzülürsün dediler o haline bemde üzüldüm pişmanlığına inandım ve döndüm ama iyimi yaptım bilemiyorum bana hastalık oldu diyor oyle konuşmalara bağımlı oldum sanki diyor doktora gidelim tedavi olim diyor...
siz olsanız ne yapardınız kızlar yardıma ihtiyacım var bana akıl verinn ;(
Yorum yapmadan önce konunun tarihine ve konu sahibinin siteye son giriş yaptığı tarihe baktınız mı?ne kadar zor bir durum. işin içinde evliliğin bitmesi var.. pişmanlık var.. sevgi var.. güvensizlik var.. hiç bilemiyorum ama sanırım bir şans verirdim. sonrası ise muamma.. o güvensizlik yok olacak mı? geri kazanılacakmı güven? o bitince o evlilik hep kuşku ile devam edecek. nasılsınız şimdi? Allah kolaylık versin
Vala baktim guncel yazi gelmis hop altina yapistirdim kim bilir kadin aimdi ne durumdasen yazinxa baktim tariheKonuyu hortlatmışsınız gene
Bakmadım.Yorum yapmadan önce konunun tarihine ve konu sahibinin siteye son giriş yaptığı tarihe baktınız mı?
Eleştirmedim,kötü bir şey yazdınız da demedim.Sadece tarihe baktınız mı merak ettim.Çünkü konu eski bir konu ve konu sahibi siteye giriş yapmamış uzun zamandır.Ben konuların tarihlerine ve konu sahiplerinin giriş tarihlerine bakarak yorum yapılmasından yanayım,bakmadan yapıldığı zaman gereksiz yere eski konular güncellenmiş oluyor,en son sizin yazdığınızı gören herkes konu yeni zannedip arkanızdan yorum yapıyor,kısacası boşa zaman kaybı.Konu sahibi olsa,cevap verse isterse 2 senelik konu olsun tamam ama konu sahibi de yok ortada.Yeni üyesiniz sanırım,mesela bu eski konulara yorum yapmak yerine,ilk sayfalarda ki yeni konulara baksanız daha iyi olur.Bakmadım.
Ve anlam veremedim ne oldu kızmış gibi bir haliniz var. Diyelim ki girmemiş. Neden buna gerek duydunuz. Kötü birşey mi yazdım. Eleştirdiniz. Yada yazma yasağımı var amacınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?