- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 323
ben de hem sizin hem de arkadaşınızın hatalı olduğunu düşünüyorum...babası anjiyo olacakken sizin yazlığa gitmeniz hoş olmamış hem de sevgiliizin hoşlanmadığı kıskandığı bir erkek ordayken...siz tel.de gideyim mi deyince o da kinayesine git demiştir ( sizin gitmeyeceğinizi düşünerek... yada sizi denemek için "babam bu durumdayken gidecek mi acaba" diye... bu konuda sevgiliniz haklı... ama o da size "tiksinmek" vs kelimeler kullanmamalıydı... tamam kırılabilir kızabilir anlarım ama böyle sözler 7 yıllık ilişkinin üzerine söylenmez... hala twitter dan mesajlar yazdığına göre o da sizi unutamamış ama öfkesine yenilip sizin o adamla aynı grubun içinde babası hastayken gece geçirmenizi affedemiyor içine sindiremiyor olabilir... bence üzerine daha fazla gitmeyip zamana bırakın...çünkü zaman öfkeyi soğutuyor ve özlediğinin farkına varıyorsun... belki o da sizi çok özlediğinin kopamayacağının farkına varır ve tekrar şans verir ilişkinize... ben bi de şeye takıldım... 7 yıl boyunca hiç gözüne bakarak onu çok sevdiğinizi söylemediz mi?