Aldatan konumda olmak :(

ben de hem sizin hem de arkadaşınızın hatalı olduğunu düşünüyorum...babası anjiyo olacakken sizin yazlığa gitmeniz hoş olmamış hem de sevgiliizin hoşlanmadığı kıskandığı bir erkek ordayken...siz tel.de gideyim mi deyince o da kinayesine git demiştir ( sizin gitmeyeceğinizi düşünerek... yada sizi denemek için "babam bu durumdayken gidecek mi acaba" diye... bu konuda sevgiliniz haklı... ama o da size "tiksinmek" vs kelimeler kullanmamalıydı... tamam kırılabilir kızabilir anlarım ama böyle sözler 7 yıllık ilişkinin üzerine söylenmez... hala twitter dan mesajlar yazdığına göre o da sizi unutamamış ama öfkesine yenilip sizin o adamla aynı grubun içinde babası hastayken gece geçirmenizi affedemiyor içine sindiremiyor olabilir... bence üzerine daha fazla gitmeyip zamana bırakın...çünkü zaman öfkeyi soğutuyor ve özlediğinin farkına varıyorsun... belki o da sizi çok özlediğinin kopamayacağının farkına varır ve tekrar şans verir ilişkinize... ben bi de şeye takıldım... 7 yıl boyunca hiç gözüne bakarak onu çok sevdiğinizi söylemediz mi?

Erkek arkadaşınız bir nebze de olsa haklı bence.. Daha önceden planı beraber yapmışsınız o da gelecekmiş ama babasının anjiyo ameliyatı ve tartışmanız nedeni ile sinirle size ''git'' demiş.. Deneme amacı ile dediğini zannetmiyorum. Hastane ortamı insanı inanılmaz geriyor ve 1 aydır da tartışmanız sürüyormuş o an sinirle size git demiş belli. Sizde erkek arkadaşınızı düşünmeden, yanında olacağınıza eğlenmeye gitmişsiniz. Aynı şekilde sizin babanız hastanede olsa erkek arkadaşınız arkadaşları ile eğlenmeye gitse tepkiniz nasıl olurdu? 6-7 yıldır birliktesiniz ama hep erkek arkadaşınızın alttan alması ile bu zamanlara gelmişsiniz çocuk artık patlama yaşamış bence fazla üstüne gitmeyin sinirle söylenmiş laflar belli zamanla düzelir. Siz de böylelikle kaybetme korkusunu yaşamış oldunuz... O kadar lafı söyleyip gene de 10 dk bile olsa görüşmek istemesi hala sevdiğini gösterir. Sizde yalvarmadan,karşısında ağlamadan özür dileyin.. Çünkü daha çok ters teper.

Evet belki babasının rahatsız oldugu gün siz kendi arkadaslarınıza gitmiş olabilirsiniz ama iyi de bunu isteyen oydu?
Sonradan deneme mi oldu ?
Gerek var mı böyle şeylere 6 senellik bir ilişkide sizi mi tanıyamamış ?
Artı siz müneccim misiniz ki bilesiniz aslında erkek arkdasınızın gitmemenizi istediğini ? Onu bırak bir de üstüne ağıza alınmayacak laflar terbiyesizliğin daniskası..

Hepsini geçtim, bu kadar tonla hakaretden sonra, nasıl kendinizi sanki suçlu görürmüşcesinize özür dilemeler, alttan almalar, yalvarmalar yok sevdiğini söylemeye kalkmalar..

Anlıyorum çok seviyorsun kaybetmek istemiyorsun. Ama sen yanlış bir şey yapmadın ki, yapmışsın gibi üstüne düşüyorsun ?

Görüşme lütfen ya. Arama da sorma. O seni seviyorsa zaten, üstüne düşer merak etme. Ama şu konumda sen üstüne düşer, sen görüşmek ister, sen konuşmak istersen, sanki hata yapmışsında kabul edermiş gibi bir konumda olmaya hem devam ediceksin hemde senelerce inan ilk tartışmada başına kalkılcak..

Evet belki babasının rahatsız oldugu gün siz kendi arkadaslarınıza gitmiş olabilirsiniz ama iyi de bunu isteyen oydu?
Sonradan deneme mi oldu ?
Gerek var mı böyle şeylere 6 senellik bir ilişkide sizi mi tanıyamamış ?
Artı siz müneccim misiniz ki bilesiniz aslında erkek arkdasınızın gitmemenizi istediğini ? Onu bırak bir de üstüne ağıza alınmayacak laflar terbiyesizliğin daniskası..

Hepsini geçtim, bu kadar tonla hakaretden sonra, nasıl kendinizi sanki suçlu görürmüşcesinize özür dilemeler, alttan almalar, yalvarmalar yok sevdiğini söylemeye kalkmalar..

Anlıyorum çok seviyorsun kaybetmek istemiyorsun. Ama sen yanlış bir şey yapmadın ki, yapmışsın gibi üstüne düşüyorsun ?

Görüşme lütfen ya. Arama da sorma. O seni seviyorsa zaten, üstüne düşer merak etme. Ama şu konumda sen üstüne düşer, sen görüşmek ister, sen konuşmak istersen, sanki hata yapmışsında kabul edermiş gibi bir konumda olmaya hem devam ediceksin hemde senelerce inan ilk tartışmada başına kalkılcak..

Canım haklısın ama o benim suçlu olduğumu görüyor hala. Sevgi değil sorun yani. Bu yüzden ben düzeltmeye çalışmazsam asla geri dönmez. :14:

ben de hem sizin hem de arkadaşınızın hatalı olduğunu düşünüyorum...babası anjiyo olacakken sizin yazlığa gitmeniz hoş olmamış hem de sevgiliizin hoşlanmadığı kıskandığı bir erkek ordayken...siz tel.de gideyim mi deyince o da kinayesine git demiştir ( sizin gitmeyeceğinizi düşünerek... yada sizi denemek için "babam bu durumdayken gidecek mi acaba" diye... bu konuda sevgiliniz haklı... ama o da size "tiksinmek" vs kelimeler kullanmamalıydı... tamam kırılabilir kızabilir anlarım ama böyle sözler 7 yıllık ilişkinin üzerine söylenmez... hala twitter dan mesajlar yazdığına göre o da sizi unutamamış ama öfkesine yenilip sizin o adamla aynı grubun içinde babası hastayken gece geçirmenizi affedemiyor içine sindiremiyor olabilir... bence üzerine daha fazla gitmeyip zamana bırakın...çünkü zaman öfkeyi soğutuyor ve özlediğinin farkına varıyorsun... belki o da sizi çok özlediğinin kopamayacağının farkına varır ve tekrar şans verir ilişkinize... ben bi de şeye takıldım... 7 yıl boyunca hiç gözüne bakarak onu çok sevdiğinizi söylemediz mi?

Canım demin bir arkadaş da aynı şeyi sordu. Ona da aşağıda bulunan cevabı verdim.

"asude_bahar kullanıcısından alıntı
6-7 yıllık aşka bak,
ilk kez gözlerine bakıp sevdiğini söyleyecek "

Canım açtığım konuların bazılarında bahsetmişimdir. Ben çok odunumdur utanırım da. Yapmadım işte. Ama yapmadıgım için o kadar pişmanım ki. Hiç gözüne bakıp diyemedim işte hep başım eğiktir. Kolay kolay söyleyemem ben. Ne aileme ne başkasına. Herkesi kendinizle bir tutmayın. O beni böyle kabul etti sonuçta.

Bu arada 1 ay geçtiğini şimdi farkettim.
6 - 7 senelik bir ilişki ister, istemez bu kadar zamanla monotonlaşır, aşktan çok sevgi kalır. İlk zamanlarda ki gibi heyecan aşk kalmaz. Zamanla sadece özleme bağlar bu da alışkanlıktan kaynaklanır. Acaba erkek arkadaşın sıkılmış, ara vermek yada ayrılmayı düşünmüş olabilir mi ? Bakıldığı zaman çoookta büyük ayrılık sebebi değil gibi ? İsteseydi o alttan alıp devam etmez miydi ? Edebilirdi.

Acısı büyük babasının sağlık problemleri çok büyük de olabilir ama yaptığı yenilir yutulur bir şey değil.
Aldatmakla suçlamak böylesi büyük hakaretler etmek...
Aranızda nasıl bir 6-7 yıllık sevgi saygı çerçevesi var?
Sen ona bu hakkı vermişsin ki o da kullanmış.
Tatilini sana zehir etmiş, ki giderken gittiğini onayladığı halde, sana duygusal olarak bütün zararları vermiş.
Şimdi de lütuf gibi '10 dakika' görüşmeyi lütfediyor.
Hayır arkadaşım hayır.
Kendine bu kötülüğü yapma.
10 dakikayı da geçtim, 1 dakika bile fazla böyle insana.
Sevgiyi aşkı bu kadar ayaklar altına alan birinin yanından yöresinden bile geçmemelisin.
Kendine o haksızlığı yapma. :20:

Herkese yorumlar için teşekkür ederim.Çoğunluğun dediği gibi görüşmeye gitmemem ,yapmamam gerek biliyorum ama mutluluğum için bir kez gururumu ayaklar altına alacağım. Bunca yıl o yaptı ben bir kez denemek istiyorum. İlerde neden demedim diye pişman olmak istemiyorum. Benden nefret etmediğini ,bana inandığını duymaya ihtiyacım var. Aptal aşığım ya da kör bir alışkanlık benimkisi. Ama hislerim bu yönde.
Bana gittiğim zaman yapmam gerekenler için yardımcı olabilir misiniz ?

Bir ekleme daha yapmak istiyorum...

'Akıl alacak kimsem yok özet geçecem lütfen biri bana akıl versin.
Bulunduğumuz şehirde tanınan bir aileyiz. Babam bana iş kurdu ama her gün burnumdan getiriyor. 6 yıllık bir ilişkim var aileler tanıştı ama maddi durumları bizden aşağı ve mezhep ayrımı yüzünden babam kabul etmedi. Sürekli zindan hapis hayatı yaşıyorum. Babam parayla mutlu olunacak sanıp sadece iş üzerinde duruyor. Evet belli bir yönden mutlu olunur ama huzur yoksa sevdiğin yoksa zehir oluyorsa her günün ne işe yarar. İşi bırakmayı düşünüyorum ama bu sefer evden bile çıkamam kıyamet kopar. Erkek arkadaşım ona kaçmamı istiyor. Ailesi de beni seviyor kabul ediyor. Erkek arkadaşımdan da eminim beni üzmeyeceğine. Bugün o kadar düşündüm ki kaçmayı.. Hayat böyle devam nasıl eder ki : Para pul beni mutlu edecek olan değilmiş onu anladım. Sürekli babamın aşağılamalarına katlanmaktan bıktım. İyi olduğu zaman mükemmel bir babadır. Ama konu iş olunca haftanın da 6 günü sabahtan akşama kadar aynı iş yerinde oldugumuzdan bütün ruhumu körelti. Mutlu olmak istiyorum..
Sizce kaçmak çözüm mü ? Çünkü babamın kabul etmemesinden dolayı erkek akradaşımla da ya kaçacağız ya ayrılacağız '
----

Bu, geçen yıl açtığın bir konu. Sana bu teklifte bulunan insanın çok normal olduğunu düşünmüyorum.
Tamamen anne babaların haklılığını asla savunmam.
Benzer durumunu ben yaşıyorum şu yazdığın konuda.
Ama sana şunu söyleyebilirim ki, erkek arkadaşın orada bahsettiğin gibi 'seni üzmekten kaçınacak biri' değil...
Yanlış sularda yüzüyorsun... :20:

Ilk olarak, evlenince " aman düzelir, amann halledilir, amann bir yolu bulunur" denilen konular hicte umuldugu gibi iyilesmiyor.
Cogu zaman cok cok kötüye gidiyor.
Eger bahsettiginiz gibi farkliliklar var ve ailelerde istemiyorsa, belki böylesi daha hayirlidir diyecegim ama biliyorum ki bu sizi teskin etmeyecek.
Bahsettiginiz durumda, sunu söyleye bilirim ki;
Bazi akadaslarin dedigi gibi sizden ayrilmak icin bu olayi bahane ettigini düsünmüyorum.
Söyle düsünün sizin sevgilinizi cok kiskandiginiz bir kiz var, sizin babanizin anjio olacagi gün, sevginizle kavga ediyorsunuz ve sevgiliniz o kizla ayni ortamda kalmaya gidiyor.
Sanirim sizde cildirirdiniz.
Ne yapmam gerek sorusuna gelince.
Yalvarmayi, ask ilanini, aglamayi falan bir kenara birakin.
Acik ve net ifade edin kendinizi.
"Benim tek hatam var, senin hoslanmadigin biri ile ayni ortamda olmak, eger ki senin icin ailemi bile karsima almama ragmen sen bunun icin bu iliskiyi bitireceksen, benim elimden birsey gelmez, bugüne kadar zaten yapabilecegim herseyi yaptim"
Tarzi bir konusma yapin ve sakin sakinliginizi bozmayin.

Bu, geçen yıl açtığın bir konu. Sana bu teklifte bulunan insanın çok normal olduğunu düşünmüyorum.
Tamamen anne babaların haklılığını asla savunmam.
Benzer durumunu ben yaşıyorum şu yazdığın konuda.
Ama sana şunu söyleyebilirim ki, erkek arkadaşın orada bahsettiğin gibi 'seni üzmekten kaçınacak biri' değil...
Yanlış sularda yüzüyorsun... :20:
[/QUOTE]

Canım o teklif bana göre de normal değil ama onun ailesine göre normal.

Ilk olarak, evlenince " aman düzelir, amann halledilir, amann bir yolu bulunur" denilen konular hicte umuldugu gibi iyilesmiyor.
Cogu zaman cok cok kötüye gidiyor.
Eger bahsettiginiz gibi farkliliklar var ve ailelerde istemiyorsa, belki böylesi daha hayirlidir diyecegim ama biliyorum ki bu sizi teskin etmeyecek.
Bahsettiginiz durumda, sunu söyleye bilirim ki;
Bazi akadaslarin dedigi gibi sizden ayrilmak icin bu olayi bahane ettigini düsünmüyorum.
Söyle düsünün sizin sevgilinizi cok kiskandiginiz bir kiz var, sizin babanizin anjio olacagi gün, sevginizle kavga ediyorsunuz ve sevgiliniz o kizla ayni ortamda kalmaya gidiyor.
Sanirim sizde cildirirdiniz.
Ne yapmam gerek sorusuna gelince.
Yalvarmayi, ask ilanini, aglamayi falan bir kenara birakin.
Acik ve net ifade edin kendinizi.
"Benim tek hatam var, senin hoslanmadigin biri ile ayni ortamda olmak, eger ki senin icin ailemi bile karsima almama ragmen sen bunun icin bu iliskiyi bitireceksen, benim elimden birsey gelmez, bugüne kadar zaten yapabilecegim herseyi yaptim"
Tarzi bir konusma yapin ve sakin sakinliginizi bozmayin.

Teşekkür ederim. Sakince ve konuyu karıştırmadan söyleyecem. Umarım beni anlar.

Herkese yorumlar için teşekkür ederim.Çoğunluğun dediği gibi görüşmeye gitmemem ,yapmamam gerek biliyorum ama mutluluğum için bir kez gururumu ayaklar altına alacağım. Bunca yıl o yaptı ben bir kez denemek istiyorum. İlerde neden demedim diye pişman olmak istemiyorum. Benden nefret etmediğini ,bana inandığını duymaya ihtiyacım var. Aptal aşığım ya da kör bir alışkanlık benimkisi. Ama hislerim bu yönde.

İnsan zaman zaman gururu bir kenara bırakabilir, bu her zaman olmamak kaydıyla ilişkilerde normaldir. Ama kadına beni aldattın demek ne demek ????? Bu sözün karşılığı olan sözcüğü sindirdiğinde ilişkinizde yeni bir dönem başlayacak, her tartışmada o gece kullanılacak çünkü sen bir kez geri adım attın, söylenilenleri kabullendin. Dikkat et, saygı bitiyor ve bir yerden sonra barışmış olmak anlam ifade etmeyecek. Hakkında hayırlısı olsun ....

Canım haklısın ama o benim suçlu olduğumu görüyor hala. Sevgi değil sorun yani. Bu yüzden ben düzeltmeye çalışmazsam asla geri dönmez. :14:

Off canım ya. Bu sana özel bir durum yada bu senin yaptıgın davranıslara özel bir durum degil. Erkeklerin büyük bir kısmı sevgililerinden/eşlerinden ayrılınca heralde savunma psikolojisi yada kendilerini haklı görmek amacıyla hep ya .ok atarlar yada 3e 5 katıp suçlu görürler.

Sen inanıyor musun görüştükten sonra senin güya senin suçlu olmadığını düşünceğini ? Ben sanmıyorum..

Peki, görüşmeme taraftarı olan yorumlara rağmen, yine de görüşmeye karar verdin. Süslen püslen :)
Durumu etraflıca, net bir şekilde uzatmadan açıkla.
Ama asla "sensiz yaşayamam" havaları verme.

Görüştükten sonra gelişmeleri mutlaka yaz canımcığım merak içinde bırakma bizi ;)

Saat 7 gibi işten çıkıyorum. Buluşacağız bakalım yarın sabah anlatırım kızlar.
Benim için dua edin de aklı başına gelsin olmaz mı :18:

Saat 7 gibi işten çıkıyorum. Buluşacağız bakalım yarın sabah anlatırım kızlar.
Benim için dua edin de aklı başına gelsin olmaz mı :18:

Hakkında hayırlısı olsun...
Umarım biz yanılırız ve sevgilin bütün bu fedakarlıklara değecek biri gibi olgunca hareket edip geri adım atar.
Mutluluklar şimdiden...

niye yalvarıyorsunuz ki?
ortada aldatma yok birşey yok sevgiliniz kurup kurup durmuş.
ben olsam buluşmaya da gitmem.
senden tiksiniyorum gibi bir kelime eden birinin yanına gitmek, yüzünü görmek pek benlik değil.

niye yalvarıyorsunuz ki?
ortada aldatma yok birşey yok sevgiliniz kurup kurup durmuş.
ben olsam buluşmaya da gitmem.
senden tiksiniyorum gibi bir kelime eden birinin yanına gitmek, yüzünü görmek pek benlik değil.

Benlikte hiç değildi, beni sevmediğini ondan ayrıldığını söylese peşinden koşmazdım.
Ama ortada yapmadığım bir şey var. Çoğunuza göre hata bana göre de hata ama akşam konuşup doğrusunu anlamasını istiyorum,yalvarmayacağım.

İş çıkışı buluşacaksanız büyük ihtimalle o da bitirmek istemiyor. Ama şunu da söylemeden geçemicem, erkek arkadaşınızın tepkisi, sözleri ağır evet ama haklı olduğu noktalar da var. Ben kendimi onun yerine koyuyorum evet onun gibi tepki verebilirdim. Buluşmaya gönlü varsa ayrılmaya niyeti yoktur. Şu an kızgın. Zamanla kızgınlığı geçecektir diye düşünüyorum. Bence sen onu biraz alttan almalısın. Ettiği kötü sözleri alttan alma yalnız. Onları doğru bulmadığını sürekli üstüne basa basa söyle. Haklıyken haksız duruma düşmüş biraz.

Back
X