Bir kere bir erkek kadindan yuz bulmadigi surece ona acilmaz...
Benimde kuzenlerim var evliler 6-7 tane.. Hepsini de cok severim.. Ama esleriyle asla konusmuslugum olmadi.
Misal olarak soyluyorum,facem yok ama msn bile eklemem onlari,eklesem bile kocam beni gebertir
Simdi kimse kalkipta bu ne curret demesin bana bunlar benim dogrularim
Bir kere bir erkek kadindan yuz bulmadigi surece ona acilmaz...
Benimde kuzenlerim var evliler 6-7 tane.. Hepsini de cok severim.. Ama esleriyle asla konusmuslugum olmadi.
Misal olarak soyluyorum,facem yok ama msn bile eklemem onlari,eklesem bile kocam beni gebertir
yahu hala erkek yuz bulmazsa ısık gormezse acılmaz gibi bir dusunceyle kadını suclu duruma dusurmeye calısanlar var heleki boyle bir dunyada adam gitmis orda karısının kuzenine ilanı ask etmis yok kadından almıstır sinyal vs vs adam pislik işte otesi varmı aile icine bakıldıgında yigenine sarkan tacizde bulunan pislikler bile var onlar nasıl cesaret ediyorsa buda oyle cesaret edip yapmıs işte adamın karakteri bozuk
yahu hala erkek yuz bulmazsa ısık gormezse acılmaz gibi bir dusunceyle kadını suclu duruma dusurmeye calısanlar var heleki boyle bir dunyada adam gitmis orda karısının kuzenine ilanı ask etmis yok kadından almıstır sinyal vs vs adam pislik işte otesi varmı aile icine bakıldıgında yigenine sarkan tacizde bulunan pislikler bile var onlar nasıl cesaret ediyorsa buda oyle cesaret edip yapmıs işte adamın karakteri bozuk
alaka kuramaman okumandan oalbilirmi acaba kendi el yazımla değil facede yazılanı kopyaladım bilgisayardan çıktı aldım umarım anlamışsınızdırMesajları silmiş miydiniz?
Hatta silip bir kagıda yazmışsınız ama ben bir alaka kuramadım.
Bunu delil olarak kullanamazsınız ki?
Adamın agzından yazılmış sizin yazınızla,
kim inanacak bunlara? hiç bir hükmü olmaz...
Hoş, ben delil amaçlı kullanacagınızı da sanmıyorum ya neyse...
Çünkü delil olarak kullanacak insan mesajları silmezdi...
benimde konuşmuşluğum olmadı hanımefendi evime geldikçe hoşgeldin enişteden öteye geçmedi facede eşinin olmadığı ordan arada konuştuğumuz için ekledimBir kere bir erkek kadindan yuz bulmadigi surece ona acilmaz...
kimse kimseyi tanımıyor kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor burda ben suçlu olsam bu konuyu buraya açmazdım sizce eşime söylemelimiyim diye sormazdım susar köşeme çekilirdimmburda kimsenin kadını suçladığını sanmıyorum..neticede ne sözde mağdur olan kadını tanıyoruz nede sözde sarkıntılık eden erkeği tanıyoruz..öyle değilmi ?
anlatılanlarla herkes kendi çapında yorum yapıyor haklı olarak..benim kara gördüğümü sen beyaz görebilirsin ..sorun yok..
kuzenimin kocası msn den aşkı ilan ediyorun faceden de öyle..telefonuma mesajlar yazıyor...cart ta curtta..
hadi faceden yazdın..ne cesaret hala msn den ve telefondan yazmaya devam ediyorsun..bu adamın ilk aşkı ilan mesajından sonra ağzının payı verilmedimi de birde telefondan mesaj atmaya başladı ? ? ? niye arkası geldi..
her durum için geçerli değil ama
herzaman erkekmi suçlu...bir okadarda kadın suçlu olamazmı ?
niye ?
aslında daha bıtmıs bısey yok
bebegınız nerede?
bebeğimi anneme bırakmıştım akşamm neden daha bitmiş bişey yok
ne olduda ne bıttı yanı dahakı
ayrıca acık acık senınle ılıskıye gırmek ıstıyorum demıs bu yenılır yutulur bırseymı kı ya bend evlıyım benım kocam ya bılmıyorum en hafıfı doverdı gıbı gelıyor aynı sehırde olmamaları fark ettırmezdı
esıme boyle bı kadın konusma yapsaydı butun hayatım alt ust olurdu dusunemıyorumkı esımın halını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?