Aldatan kuzen kocası

Bir kere bir erkek kadindan yuz bulmadigi surece ona acilmaz...
Benimde kuzenlerim var evliler 6-7 tane.. Hepsini de cok severim.. Ama esleriyle asla konusmuslugum olmadi.
Misal olarak soyluyorum,facem yok ama msn bile eklemem onlari,eklesem bile kocam beni gebertir
Simdi kimse kalkipta bu ne curret demesin bana bunlar benim dogrularim

gülüm simdi yuz vermis diyemeyiz kimsenin gunahini almayalim..

sıradan bir erkek açılabilir, ama kuzenin kocası olan biri aileden biri bu cesareti kesinlikle bulamaz kendinde.

hımm arkadaşlar düşündümde zor bir durum..:44:adamdaki cahil cesaretimi desem ecelinemi susamış desem kafada tahtamı eksik desem bilemedim şimdi.böle uzaktan yorum yapmak kolay gelebilir bize ve ne derece doğru bilmiyorum ama çok düşünmek lazım bu durumu çok..herkesin eşi kendine ve herkes kendi eşine bakarak yorum yaparsa bence tarafsız olmaz.yani kocana sölemen doğru olurmu bilmiyorum eşin sinirli ise ki budurum karşınsında hiç bir erkek sakin kalamaz söyledğin zaman, mazallah namus meselesi bu..adamı dövmekle kalmayıp vurabilir bile ne bilim..neler okuyoruz görüyoruz.yada seni dövebilir zarar verebilir sana , bu adama yüz mü verdin kuyrukmu salladın bu ne cürret gibisinden.... olacakları düşünmek bile istemem.bu benim fikrim tabi nacizane.zor bi durum.ama eşine sölemedende bunu ne kadar içinde tutabilirsin yada bu doğru bir yaklaşım olmayabilir ,ama eşini mazallah katil olmaktan kurtarabilir.sonradan öğrenmeside iyi olmaz eşinin tabi mesajları silme facedeki olurda ilerde mahkemelik bir durum olursa die..o adamada bu cesareti nerden bulduğu sor,tehdit et.. direk faceden yazacak kadar çüşş oha yanii..!tehdit edebilrsin adamı bidaha böle bişey derse eşine söliyceğini falan filan aklıma bişiy gelmedi başka..:44:

yahu hala erkek yuz bulmazsa ısık gormezse acılmaz gibi bir dusunceyle kadını suclu duruma dusurmeye calısanlar var heleki boyle bir dunyada adam gitmis orda karısının kuzenine ilanı ask etmis yok kadından almıstır sinyal vs vs adam pislik işte otesi varmı aile icine bakıldıgında yigenine sarkan tacizde bulunan pislikler bile var onlar nasıl cesaret ediyorsa buda oyle cesaret edip yapmıs işte adamın karakteri bozuk

Son düzenleme:
bencede bu mantık çok yanlış ve sınırlayıcı ...olaylara böyle bir pencereden bakarsak çözü imkansızlaşır..bir kadına sarkıntılık yapmak yada iğrenç tekliflerde bulunmak için illa kadının ışık mı yakması lazım..ne alaka?böyle bir atasözünden yola çıkıp genelelme yapmak ne derece doğru?doğru olduğu zamanalr vardır elbet ama her durumda da yafta yapıştırmak bu kadar mı kolay?kadın kendini bildikten sonra ,evet erkekler genelde çekinir yada kolay kolay yanaşamaz.hatta yanaşmaz.ama bunun dışında manyaklarda(erkekler) yok değildir.sulu ,yapışkan ,,sövsen gitmeyen dövsen yarabbi şükür diyen...arsız ve karaktersiz tipler ,o yüzden eleştiri yaparken genellme yapmayın bence arkadaş bize birşey danışmış akıl değil fikir vermeliyiz

ben kesinlikle ışık gördü demiyorum, ama korkaklıktan veya rahatlıktan da cesaret alınabilir.. korkmamakta da haksız değilmiş çünkü konu sahibi hala eşine söylemedi.

konu sahibinin eşine söyleyemeyeceğini anladı ki söyledi. yoksa bile bile kim lades der? o şerefsizlik yapanlar da çocuklar nasılsa utanır söyleyemez diye yapmıyor mu?

konu cok esnek bı havaya gırmıs bakalım...

burda kimsenin kadını suçladığını sanmıyorum..neticede ne sözde mağdur olan kadını tanıyoruz nede sözde sarkıntılık eden erkeği tanıyoruz..öyle değilmi ?
anlatılanlarla herkes kendi çapında yorum yapıyor haklı olarak..benim kara gördüğümü sen beyaz görebilirsin ..sorun yok..

kuzenimin kocası msn den aşkı ilan ediyorun faceden de öyle..telefonuma mesajlar yazıyor...cart ta curtta..
hadi faceden yazdın..ne cesaret hala msn den ve telefondan yazmaya devam ediyorsun..bu adamın ilk aşkı ilan mesajından sonra ağzının payı verilmedimi de birde telefondan mesaj atmaya başladı ? ? ? niye arkası geldi..
her durum için geçerli değil ama
herzaman erkekmi suçlu...bir okadarda kadın suçlu olamazmı ?

niye ?

Son düzenleme:
alaka kuramaman okumandan oalbilirmi acaba kendi el yazımla değil facede yazılanı kopyaladım bilgisayardan çıktı aldım umarım anlamışsınızdır
benimde konuşmuşluğum olmadı hanımefendi evime geldikçe hoşgeldin enişteden öteye geçmedi facede eşinin olmadığı ordan arada konuştuğumuz için ekledim
kimse kimseyi tanımıyor kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor burda ben suçlu olsam bu konuyu buraya açmazdım sizce eşime söylemelimiyim diye sormazdım susar köşeme çekilirdimm

sen suçlusun demiyorum..ama yeterince haddini bildirmemek adamın ağzının payını vermemekte cesaretlendirmek demektir...belki pasif davrandın..
korkmadı çekinmedi senden bu yüzden olabilirmi ?

dün annem konultu demiştim önce inkar etmiş tabi sonrada onunda gönlü vardı demiş daha sonrada ben oda ister hoşuna gider diye düşündüm demiş ....yani he cevabı çelişiyor....aslında hiç aklıma gelmedi öyle düşünce bir anda nasıl oldu anlamadım falan demiş...saçmalamış kem küm falannn...
eşime söyledim kağıtları okudu...deli oldu...ne yapacağımı şaşırdım sinirini bütün apartman duymuştur...bir ara dışarı fırladı...neyapacağını şaşırdı...tabi bende peşindenn...hemen telefona sarıldıı....ağza alınmayak ne kadar kelime varsa sıraladı....eşimi hiç böyle görmemiştim kıpkırmızı oldu tek başıma ne yapacağımı şaşırdım rahatım falan yazmıştım ama yok öle değilmişim bastırdığım duygummuş sadece...öldüm öldüm dirildim diyebilirm...neyse ki burda değiller...kesin öldürürdü o sinirlee...şimdi bütün sülale duyacak onun ne kadar rezil olduğunu kimsenin yüzünede bakamz...Allah'ıma çok şükür kazasız belasız atlattık...benim hiç bir hatam olmadığını eşim gördüü...umarım sende de var bişeyler diyenlerin diyecek bir sözü vardırr...Allah kimseyi güvendiği insanlarla sınamasın...kimseyi kendini bilmezlerle karşılaştırmasın.

aslında daha bıtmıs bısey yok

bebegınız nerede?

neden bütün sülaleniz duyacak ,,herkese anlatmayı mı düşünüyorsunuz?:26:

bebeğimi anneme bırakmıştım akşamm neden daha bitmiş bişey yok

ne olduda ne bıttı yanı dahakı
ayrıca acık acık senınle ılıskıye gırmek ıstıyorum demıs bu yenılır yutulur bırseymı kı ya bend evlıyım benım kocam ya bılmıyorum en hafıfı doverdı gıbı gelıyor aynı sehırde olmamaları fark ettırmezdı

esıme boyle bı kadın konusma yapsaydı butun hayatım alt ust olurdu dusunemıyorumkı esımın halını

ya ne yapaşım eşime silah alayım bide otobüs bileti öldürsün bence....hanımefendi şuanda kapandı ha es kazara karşı karşıya gelirlerse bilmiyorum ne olurr tabi benimde eşim yapsa ben mahvolurdum kuzenime bire bir söylemedim ama....çünkü eşim konuşurken yanındaydı...neye karar verir ne olur bilemiyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…