Ben şahsım adına cevap vereyim; konu sahibi söylemek istemiyor aman söylesin diye bir yaptırım içinde olup da yadırgamıyorum. Olayın iki şekli var ya söyler ben söylemesi taraftarıyım ya da söylemez. Camiyi çalan kılıfını hazırlar. Benim eleştirdiğim adam farklı bir şehirde kuzenin haberi yok bu kadar muhabbet etmesi yanlış. Normal şartlarda bir adam köprü altında gece yarısı bekleyen bir kadını bile alacağı zaman önce zarf atar, ne bileyim önünde durur vs. ama bu karaktersiz seninle her şeyi yaşamak istiyorum, arkadaşımın villası var denize gireriz, tatil yaparız vs gibi bir sürü çirkin tekliflerde bulunmuş. Biliyorum bant geri sarılmıyor ama bu durumlarda atılan her adım hesap edilmeli. Kuzenin eşi görüşülmesi gereken bir şahıs mı?
Hakikatten anlaşılır gibi değil o halde. Ayrı şehirlerdeyse bu kadar samimiyet nasıl kurulabilir ki? Adam tatil bile teklif etmiş yatlarda katlarda. Muhabbet pat diye nasıl geldi ki buralara kadar? Ben de aynı şekilde kuzenimin eşiyle birebir görüşmem aile olarak çok samimi değilsek ve aynı şehirde değilsek bilhassa. Zaten o samimiyet kurulmaz taraflarca bilinçli olarak.
kızlar annem konuşuyo diyomuşki face patlattılar itibar etmeyin diyoo
ben de baştan beri buna takıldım aslında..
Yani kuzenin kocası açtı face sohbeti, sana aşık oldum hadi gel villalarda birlikte olalım mı dedi küüütt diye..
Böyle bişi olamaz..
Hee yakınsındır , hafif muhabetler ilerler günler içerisinde, hafif dertleşmeler başlar, özeller anlatılır, bu arada erkek ben sana aşık oldum var mısın? der..kız hayır zaten olamaz evliyiz ayrıca sen nerdesin ben nerdeyim olmaz..diycek..adam da sen dert etme arkadaşlarımın evleri var gizlice buluşruz vs vs diycek vs vs vs vs vs v ..
Konu sahibi kardeş kusurabakma olanlar böyle demiyorum ama buluşma yerleri bile söylenmiş adam tarafından..yani eksik anlatığun birşeyler var mı?
yani senin demen hiç muhabbetin yok ama adam sana gel şurda buluşalım herşeyi yaşayalık vs diyor birden..
anlamadım adam deli herhalde
Bu adam sadece facebooktan mı yazdı?
Bu adam sadece facebooktan mı yazdı?
telde konuşuyolar ama ara ara evi arayıp dinliyomm
of öldürdün beniannen kimle konuşuyor..kim diyor..kimin facesi patlamış..kim kime ne demiş ne olmuş
peki sms ler neolcak..telefondamı patlamış bu durumda..
of öldürdün beniyok adam bı gun cafeye gitmiş orda telefonu unutmuş 3 5 lise ögrencısıde telefonu bulup muzplik yapmak ıstemıs keratalar . ama şimdi konu sahıbı kocası gorupkatıl olmasın die telden smsleri silmiş olabılır . ee faceyıde patlatmıslar . kanıt yok delil yok sen sag ben selamet .
başta susmasa elde kanıt varken olanı bıtenı tum cıplaklıgıyla anlatsa hıc bı sorun olmıcaktı. şimdi kuzende cıkar ordan ''kocama göz koymus ıftıra atıo yuvamı yıkmaya calısıo gibisinde.. şimdi ayıkla pirincin taşını .bu durumda tek çare
sus otur kıçının üstüne
anneme vermiştim kağıtları aramış şimdi güzelce hakkından geliyo mesajı söylemiştim anneme bakalım sonu neye bağlanacak kendini eşşekliğe verme diyo annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?