Aldatan kuzen kocası

söylüyoruz ama kimin umrumda şimdi kocası 2 gun sonra demiycekmi maşallah benden başka herkes biliyomus diye zorla kendı evlılıgını cıkmaza suruyo . yada iş olsun die atmasyon bı konu acıp bizim sabrımızı sınıyo ben anlamadım valla :44:

aynen al benden de o kadar.

Peki neden kayıtlı ki sizde bir defa konuştuğunuz samimiyetiniz olmayan bir kişi ?
Erkekler, yönelmeye çok yakınlar.

Kaçırmış olabilirim, şimdi sildiniz mi ?
....

Sizin yaptığınız birşey yoksa hiçbirşeyden ve hiçkimseden korkmayın kesinlikle.
Hani arkadaşınız demişya '' karalarlar seni'' neyle karalayacaklar ?
Elinde kanıtı olan sizsiniz onlar değil..

Birde aklıma takıldı; Kuzeniniz öğrendi mi bunu ?
Öğrenmediyse Allah göstermesin, kuzeninizin yerinde olsaydınız öğrenmek istemez miydiniz ?

Eşinizi ve kendinizi siz biliyorsunuz. Söyle diyede asla diretmem, fakat söylemiyorsanız bari yaymayın.
Sizin açınızdan iyi olmaz.

arkadaşım tabiki kendime güveniyorum annem konuştu akşamda eşim konuşur o adi heriflee

anneme vermiştim kağıtları aramış şimdi güzelce hakkından geliyo mesajı söylemiştim anneme bakalım sonu neye bağlanacak kendini eşşekliğe verme diyo annem

bak şimdi ortalık karışacak kocan duyacak bu sefer bana neden söylemedin diye olay çıkacak yanlış bence

Benim erkek arkadasım da sinirlidir, gözü döner özellikle de bu konularda namus bu! insan o durumda herseyi yapar der. Ama inan öyle olmuyor bunu yakından bizzat yasadım. Sinirlenince gözü dönen, herseyi yakıp yıkan, dagıtan adam, hatta bir gün sinirlenince kendini 5. kattan atmıs adam, karısının eski sevgilisiyle konustugunu ögreniyor. Ve hic te öyle öldürürüm, asarım, keserim olmadıyani, diyorum ya o kadar kolay degil o sey, yapan yok mu? Var tabii, Allah kimseyi sasırtmasın. Ne denir ki?

Son düzenleme:
Hiç yoktan bir sürü stres oldunuz ,sinirleriniz bozuldu ALLAH böyle pisliklerden korusun çok sevdiğim bir dua vardır ALLAH kötülerle karşılaştırmasın derler çok anlamlı bir sözdür sizi durumunuzda buna uyuyor
Bende söylemeden edemicem adamdaki cesarete bak ya evli kadına hemde eşininin kuzenine bırak aşık oldum demeyi , senle birlikte olmak istiyorum diyebiliyor pessssssssssss yani
Yusnesciğim zor bir durum senin yerinde olsam bende eşime söylemekten çekinirdim , benim eşimde eşin gibi çok sinirlidir böyle bir durumda adamı dövebilirdi belki dahada ileri giderbilirdi ama arkadaşlarında dediği gibi eşine söylemen gerçekten en mantıklı çözüm yoksa sen eşine söylemezsen adam bu durumdan kendince daha çok cesaret alıp olayları senin için çıkılmaz bir hale sokabilir ve eşine söylemeden kendin engel olmak için beklersen zaman kaybedersin eninde sonunda eşin öğrenir ve o zaman sana neden söylemedin diye daha çok tepki verir
bugün söyleyeceksin sanırım annenide çağır oda sana şaitlik etsin , belki o an sinirle ters birşeyler yapmaya kalkarsa ikiniz eşini daha kolay engellersiniz
ALLAH yardımcın olsun

ya ne demeye elalemin adamını kaydedersiniz facenize anlamadım.ya o sizde kayıtlı olsa ne olur olmasa ne .bakın sonuçları...
benim asla fcem yok aslada olmayacak olsada abuk subuk insanları kabul etmem yok kuzenimin kocası yok arkadaşın kocası yok dayımın damadı .onlarda olmayıversin facenizde..

bir an önce eşinize söylemezseniz bu iş uzadıkça suçlu duruma düşme ihtimaliniz ortaya çıkacak..
bi gün eşiniz öğrendiğinde neden söylemedin diye patlayacak size..
ayrıca kuzen de bilmeli,kocasının nasıl bir pislik olduğunu,evde mutluysa o mutluluğun sahte olduğunu bilmeli,buna hakkı var,günahına girmeyin bi de..
adamın gözü dönmüş resmen,açık açık niyet belli edebiliyosa ciddi gözü dönmüş!!!
korkun bence....
eşiniz duyarsa çok kötü olur ama duymazsa daha kötü olabilir...

bence eşiniz bu durumu bilmeli
siz söylemezseniz adam iyice ileri gidebilir. nasılsa ısrar etsem de kimseye birşey söyleyemez moduna filan girer. şansını denemeye çalışır
sonra size iftira filan da atar Allah korusun o zaman napıcaksın
ayrıca kuzeninin de öyle bir pislikle evli kalmaması gerekiyo
insan öyle birşey hissetse bile utanır karısını düşünür de söylemez ya sizi düşürdüğü duruma bak

ayrıca siz bu adamla normalde konuşuyo muydunuz faceten ya da selamlaşma gibi birşeyler oluyo muydu
yoksa ilk defa yazıp direk bunları mı söyledi
önceki sayfaları okuyamadım da çok uzundu yazıp yazmadığınızı bilmiyorum o yüzden sordum

Madem mesaji sildin adama sanki silmemis gibi "Anlamadim nasil yani?" diye bir mesaj at. Adam soylediklerini tekrarlayinca da esine gosterirsin. Kuzene bence soylenmeli ayrica. Kimse aldatilmayi hak etmiyor, ikincisi adamin size mesaj atacak kadar gozu donmus.

bak şimdi ortalık karışacak kocan duyacak bu sefer bana neden söylemedin diye olay çıkacak yanlış bence

ne yani adam öğrenmesin mi bu durumu
yarın bi gün karşı karşıya gelirse o pislikle elini sıkıp selam mı versin öğrenmeyip
saklamakla herşey düzelecek mi. bu kadın hep korku içinde yaşamayacak mı ya bi yerden duyarsa diye. direk kendi söylesin kurtulsun bu yükten.

aynı durumda sen olsan bilmek istemez miydin kocana utanmadan asılan bi akrabayı

Mesajları silmiş miydiniz?

Hatta silip bir kagıda yazmışsınız ama ben bir alaka kuramadım.
Bunu delil olarak kullanamazsınız ki?

Adamın agzından yazılmış sizin yazınızla,
kim inanacak bunlara? hiç bir hükmü olmaz...

Hoş, ben delil amaçlı kullanacagınızı da sanmıyorum ya neyse...
Çünkü delil olarak kullanacak insan mesajları silmezdi...

Son düzenleme:
Kuzeni falan bilmem de siz bir an önce eşinize söyleyin bence,,kaba olacak belki biraz ama adam resmen ırz düşmanı

en basta buyuk konusmak gibi olmasin diyorum !

kuzeninin kocasiyla akrabamasiniz merak ettim ?

eger akraba degilseniz bile normalde telefonlasma mesajla nasilsin iyimisin coluk cocuk nasil gibi seyler bile normal degil bana gore ?
elin adami neden sana hal hatir soruyor esini coluk cocugu soracaksa esini arasin senle ne alaka ?

mesela is yerindeyken facede yazmista seninde isin varmis yazma demissin engellemissin,
adam neden yaziyor surekli sana insan burdan anlar bi art niyet bu adam niye yaziyor bana diye ?

direk kocana soylemeliydin bence,
anneni katmissin araya ama bilemiyorum INSALLAH hayirlisi olsun,

birde cok rahatsin soylemeden gecemeyecegim,

biri bana yazacak boyle bende esimden saklayacagim bu kadar rahat olacagim pes,
yarin birgun kulagina gitse ALLAH KORUSUN ne cevap vereceksin o zaman,
adamdan baska herkes duymus nerdeyse..

son olarak yaslarinizi merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…