- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
söylüyoruz ama kimin umrumda şimdi kocası 2 gun sonra demiycekmi maşallah benden başka herkes biliyomus diye zorla kendı evlılıgını cıkmaza suruyo . yada iş olsun die atmasyon bı konu acıp bizim sabrımızı sınıyo ben anlamadım valla :44:kocana söylemeye cekindin..
aklı sıra annen o sapık herifi korkutacak bir daha sana bulaşamayacak..
haliyle eşin bilmese de olur.
nasılsa adam korktu..
peki ya sonra????????????????????yanlış yapıyorsunuz. adamın ekmegine resmen bal sürüyorsunuz
söylüyoruz ama kimin umrumda şimdi kocası 2 gun sonra demiycekmi maşallah benden başka herkes biliyomus diye zorla kendı evlılıgını cıkmaza suruyo . yada iş olsun die atmasyon bı konu acıp bizim sabrımızı sınıyo ben anlamadım valla :44:
siizin sabırınızla ne işim var sabırın yoksa yazma arkadaşım yaa
sohbetim sadece nasılsın diye o9ldu zaten istanbuldalar ben sivastayım fazla samimiyetimde yok bi kere eşim hakkında konuşmuş işte eşim beni hak etmiyomuş güya işte faceden özür mayetinde konuştu sonra hergün yazmaya başladıı
arkadaşım tabiki kendime güveniyorum annem konuştu akşamda eşim konuşur o adi heriflee
anneme vermiştim kağıtları aramış şimdi güzelce hakkından geliyo mesajı söylemiştim anneme bakalım sonu neye bağlanacak kendini eşşekliğe verme diyo annem
bak şimdi ortalık karışacak kocan duyacak bu sefer bana neden söylemedin diye olay çıkacak yanlış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?