Aldatan kuzen kocası

önce o mesajı saklayın.tek delil o..ve önce eşinize söyleyin. beraber kuzeninizi çağırıp eşinizle birlikte o mesajı okutun. ama eşe söyleyin derken eşinizin yapısıda önemli. o sinirle gidip adama bir şey yapmasın. birde Allah korusun kan falan çıkmasın. o tarz bir erkekse söylemeniz doğrumu olur bilemem.

Son düzenleme:
böylesine yüzsüz bi adamla tek başına başa çıkamazsın
adamın karakteri belli herşeyi yapar

o yüzden eşinin de bilmesi gerekir diye düşünüyorum
tamam eşin çok sinirli olabilir ama yarın öbür gün başkasından duyarsa neden söylemedin neden haberim olmadı dese ne cevap vereceksin o zaman sinirini hiç yatıştıramayacaksın

herkes ilk duyduğunda şok olur biz ilk okudugumuzda oldugu gibi eşiniz de şoka uğrayacaktır.

ama sizin hala elimde delil var deyip, eşim çok delidir kestiremiyorum yapacaklarını deyip sessiz kalmanız yadsınacak bir durum değil.,

bu yüzden sakladığınız şeyler var mı acaba diye düşünmemiz.

Daha önce sohbetiniz oldu mu bu insanla hiç ?
En azından kuzeninizin kocası olarak sohbet ettiniz de o mu yanlış anladı ?

Evli olan bir adam akrabasına bir teklifte bulunacaksa bunu faceden delil bırakarak yapmaz gibi geldi bana.
En azından durup dururken açık açık yazmaz.
Ya o değil bunu yazan, ya da samimi konuşmanız varsa ona dayanarak yazdı.

Valla benim de eşine söylemen gerekliydi deme sebebim, işte sonradan sen suçlu çıkma diyeydi. Elbetteki kocanı tanımıyoruz, nasıl bir insan bilmiyoruz. Ama gidip karşıdakini öldürecek biri mi? O kadar da değildir herhalde.
O zaman diğer arkadaşların da dediği gibi kayınpeder, kayınvalide yanında söyleyebilirdin, onlar yatıştırırlardı belki..

Eşin elbette hala da sana güvenebilir, güvenmez de demiyorum. Ama hani eşinle öyle bir ilişkin olmalı ki, birbirinizden -bir delilik yapmasından korkmadan- hiçbir şey saklamamalısınız...Bu demek istediğimdi..

sana son bişey söyleyeyim..

eğer bu adam seni tehdit ediyorsa korkma sakın..

elinde delillerin var! kimseye hiçbir şey diyemez.

Madem eşine söyleyemiyorsun en azından annene söyle.

Hey Allahım ya ne günlere kaldık, Allahım sen bizleri böyle şeytan kılığındaki insanlardan koru yarabbim.

Ben sizi anladım ama bazılarıda sendede varr diyor yaa üzülüyorm bütün samimiyetimle anlattım sizlereee

Ben sizi anladım ama bazılarıda sendede varr diyor yaa üzülüyorm bütün samimiyetimle anlattım sizlereee

"Sende de var" dan kasıt; önünü kesmek için eşine söyleseydin...... dir.

Bu adamin beyninde bir sorun mu var ki, kalici bir delil olan maille bu istegini bildiriyor??

Kusura bakmayin ama arada bayagi bosluklar var..

Bu adamin beyninde bir sorun mu var ki, kalici bir delil olan maille bu istegini bildiriyor??

Kusura bakmayin ama arada bayagi bosluklar var..

E adam sürekli taciz halinde. Pişkin biri olduğu da belli. İlk yaptığından tepki görmediği için de üslubunu çirkinleştirerek yaşamaya devam ediyor.

Yusnes,

bazi arkadaslar beni sucluyor demissin de
her kadin bilir ki
bir erkek
bunlari soyleyecek cesareti karsindaki kadindan alir

senin terslemen kizmandan bile pay cikarir
senin hosuna gittigini dusunur vs vs

Sahsen benim basima boyle bir olay gelse aninda o sayfayi preent screen yapar esime gosterir
ertesi gun de savciliga gider sikayet ederdim

tabi korkacak bir seyim yoksa!

simdi onceki konularindan esinin ilgisiz oldugunu hatirliyorum
o adamla da paylastiysan bunlari ki ortada var bir gariplik esinden bulamadigin ilgiyi ondan gormen hosuna gitmis olabilir

yanlis anlasilmasin arkadas anlaminda soyluyorum
ama adam bunu farkli algilayip isi farkli bir boyuta tasimis....

bu nedenle de sanirim esinle paylasmaya cekiniyorsun ..

Asla eşimden yakınmadım ben 12 senedir eşimle beraberim oda bilir benim eşime olan aşkımı az önce bir kuzenimle konuştum anlattım oda sakın söyleme diyor sadece seni karalarlar kendilerince haklı sebep bulurlar sanki sen tanımıyon mu x i dedii işte kızlar korkum birazda karşıdaki insanı tanımaktan geçiyoo

arkadaşım beni anladığın için teşekkür evet eşim çok delidir bende ondan korkuyorum ya bişey yaparsaa

sohbetim sadece nasılsın diye o9ldu zaten istanbuldalar ben sivastayım fazla samimiyetimde yok bi kere eşim hakkında konuşmuş işte eşim beni hak etmiyomuş güya işte faceden özür mayetinde konuştu sonra hergün yazmaya başladıı

arkadaşım beni anladığın için teşekkür evet eşim çok delidir bende ondan korkuyorum ya bişey yaparsaa

sen böyle sessiz kalarak hem karşı tarafa ümit vermiş oluyorsun..

hem de ileride eşin senden ya da bir başkasından öğrenirse bile sana olan güvenirliğini azaltıyorsun.

bu gidişle başkasının yuvasını düşünürken "kendi" yuvanızdan olacaksınız..

AMAn bişey olmasın aman kocam sinirli söyleyemem diyorsun ama bu işin sonu böyle gelmez söyleyim..iş uzar dururrr..en sonun da da esın duyarsa ona soylemedın diye asıl kıyamet ozaman kopar bence...........

empati yapmaya çalışıyorum ama yine de ben eşime söylerdim sonucuna varıyorum..

neden biliyor muun?annene ve kuzenine söylemişsin,iki kişinin bildiği sır değildir diye bir laf vardır..yarın birgün eşinin kulağına bu laflar bire bin katarak ulaşırsa söylemediğin için en çok sen pişman olursun..

ve eşin sakladığın için seni suçlar..

kuzeninin yuvası için üzülme çünkü pislik bir kocası var..bugün sana sarkıntılık yapan yarın başka bir kadına da yapabilir..

Neden bu kadar beklediniz ki ?
Olaylar bu noktaya gelmeden Kuzeninizin eşinin ilk yaklaşımında eşinize söylemeliydiniz. Eşinizin tepkiside sizin korktuğunuz kadar çok büyük olmazdı o zaman.
Benim size tavsiyem önce eşinizin saydığı sevdiği sözünü dinlediği bir büyüğe anlatıp onunla beraber uygun bir dille eşinize söylemeniz daha sonrada kuzeninize anlatmanız.
Susmaya devam ederseniz sizde suçlu duruma düşecek onunla birlikte yanıcaksınız. Kurunun yanında yaş misali.
Ayrıca siz tepkisiz kaldıkça o sizinde istediğiniz düşüncesine kapılıp daha fazla üstünüze gelicek ve kendinizi bir çıkmazda bulacaksınız. Susmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…