Herkese teşekkür ama hala konuda eksik b,işeyler var diyenler var eksik old anladığınıza göre eksik olan kısmı söyleyinde öğrenelim tabiki eşime söylemek öncelikli fikrimdi annemle paylaştım eşim çok delidir ne yapacağını kestiremiyorumm korkum sadece buyüzden eşim güvenir bana güvenmese neden çalıştırsın kii işte burdakiler ön yargılı diğerlerininde öyle olmasından korkuyorumm
Ben sizi anladım ama bazılarıda sendede varr diyor yaa üzülüyorm bütün samimiyetimle anlattım sizlereee
Bu adamin beyninde bir sorun mu var ki, kalici bir delil olan maille bu istegini bildiriyor??
Kusura bakmayin ama arada bayagi bosluklar var..
önce o mesajı saklayın.tek delil o..ve önce eşinize söyleyin. Beraber kuzeninizi çağırıp eşinizle birlikte o mesajı okutun. Ama eşe söyleyin derken eşinizin yapısıda önemli. O sinirle gidip adama bir şey yapmasın. Birde allah korusun kan falan çıkmasın. O tarz bir erkekse söylemeniz doğrumu olur bilemem.
daha önce sohbetiniz oldu mu bu insanla hiç ?
En azından kuzeninizin kocası olarak sohbet ettiniz de o mu yanlış anladı ?
Evli olan bir adam akrabasına bir teklifte bulunacaksa bunu faceden delil bırakarak yapmaz gibi geldi bana.
En azından durup dururken açık açık yazmaz.
Ya o değil bunu yazan, ya da samimi konuşmanız varsa ona dayanarak yazdı.
arkadaşım beni anladığın için teşekkür evet eşim çok delidir bende ondan korkuyorum ya bişey yaparsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?