Aldatan şerefsizden intikam alma dersi nasıl olur?

Boşanmaktan daha fazla insanin canını ne yakar bilmiyorum.
Helede birseyler cikinca gelip söyleyen öncesinde kendi itiraf edemeyen bir adam icin..
Ancak durumunuzun duzelmesini beklediginizi sonrasinda boşanmak istemenizede hak veriyorum.
Hersey cidden limon satip temizliğe gitmekle olmuyor malesef..
Evden bavulunu topla cik her ay düzenli maas yok ev , esya yiyecek icecek isinacak nerde???
Aile yaninida istemiyorsunuz. Durumunuzu düzeltip boşanma kararini verecek gücü bulursunuz umarim.

Bir insan "aldatan serefsiz" olarak niteledigi kisiyle hayati paylasmaya nasil devam eder aklim almiyor. Yani, kocanizin bir serefsiz oldugu soyluyorsunuz ya da serefsiz dediginiz kisi kocaniz.

Anlayamiyorum.

Aldatan insana ne sıfat verirsiniz bilemiyorum ama aldatanın kadını da erkeği de şerefsizdir bana gmre

Boşanmaktan daha fazla insanin canını ne yakar bilmiyorum.
Helede birseyler cikinca gelip söyleyen öncesinde kendi itiraf edemeyen bir adam icin..
Ancak durumunuzun duzelmesini beklediginizi sonrasinda boşanmak istemenizede hak veriyorum.
Hersey cidden limon satip temizliğe gitmekle olmuyor malesef..
Evden bavulunu topla cik her ay düzenli maas yok ev , esya yiyecek icecek isinacak nerde???
Aile yaninida istemiyorsunuz. Durumunuzu düzeltip boşanma kararini verecek gücü bulursunuz umarim.

Bilmiyorum inanın unutmaya çalıştım ama ben unutamıyorum insanlar kolayca söyleyebiliyor ben fikir almak icin yazdım hitap şekline kadar söz söyleniyor

Aldatan insana ne sıfat verirsiniz bilemiyorum ama aldatanın kadını da erkeği de şerefsizdir bana gmre

Sifat verme derdinde degilim. Siz nasil serefsiz dediginiz kisiyle hala birliktesiniz onu merak ediyorum.

Affettiginizi soyluyorsunuz, simdi de surundurme pesindesiniz ama bunun bu sekilde mumkun olamayacaginin da farkinda misiniz?

Bilmiyorum inanın unutmaya çalıştım ama ben unutamıyorum insanlar kolayca söyleyebiliyor ben fikir almak icin yazdım hitap şekline kadar söz söyleniyor
Caniniz yaniyor ve can yakmak istiyorsunuz. Ama adam umursamiyor ki..
Sadece bosanmak istemiyor umurunda olsa idi sunu yapmazdi.

Aldatmanin her türlüsü berbat, istemeyen bosanip istedigini yapar. Ama evlilikten önce aldatacak kadr mi sevmedin, insanin ici almıyor cidden.

İtiraf etmek zorunda kaldı bir taraflarında sivilce gibi siğiller çıkınca

Ne alaka sivilce siğille yahu sizi evlenmeden önce aldatmıl şimdi mi olur bu tutup vücudunda birşey çıktı diye seni aldattım mı dedi erkekler kolay kolay itiraf etmez ayrıca madem ayrılamayacaksınız intikam almayı neden düşünüyorsunuz sinir krizi geçirdim diyorsunuz ama aynı evde aynı yatağı paylaşıyorsunus iş bulmam lazım falan bahane çocuk da yok heralde madem o kadar kızdınız çekip gidin yani intikam falan ne yani

Bence bosanma davasinin yaninda hastaligi size de bulaştırdigi icin maddi manevi tazminat davasi da acin

Eşin cezasını bulmuş zaten.
Ömür boyu ihanetinin izlerini taşıyacak bedeninde.
Şu anda en büyük intikamın "boşanmak"olur.
Onu da zamanı gelince yapacakmışsın zaten.

Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?
Hergün söyleyip yüzüne vur utanıyorsa eğer alınır ders alır :)

İnanmayacaksın ama annem bir keresinde bol bol su içip duru olan ç*işiyle babamın atletine işeyip kurutmuş sonra onu giydirip işe göndermiş babam bütün gün ne kokuyor lan böyle diye diye sidik kokusuyla gezmiş :halay:
Anneniz bunu gerçekten yapmışmı :))

İnanmayacaksın ama annem bir keresinde bol bol su içip duru olan ç*işiyle babamın atletine işeyip kurutmuş sonra onu giydirip işe göndermiş babam bütün gün ne kokuyor lan böyle diye diye sidik kokusuyla gezmiş :halay:
Kahkaha attirdin akşam akşam :KK70:

:-)

çok mükemmel harika kadın imajı çizip bi süre onu oynayın.
siz sanırım henüz ayrılamamışsınız ama iletişmiz de kısıtlıdır.
yine çok yakın olmadan, saygılı, hafiften düşünceli, anlayışlı, cır cır konuşmayan pozitif geri bildirimler yapan harika kadın işte.
bi süre sonra kafada bi ampül yanıp pişman olacak. ama sakın bu aşama kanmayın yelkenleri suya indirmeyin. hafif hafif kaçın. sonra PAT aniden terk ediş. bol acılı.

Aldatmak gibi bir niyetim yok
Durumunuza çok çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Ama dediğiniz gibi sakın sizde ayni seyi yapmayın. ayni şeyi yaptiktan sonra ondan ne farkiniz kalirki... zaten aldatan kisi asıl lekeyi bizzat kendi alnına sürer.

Ne alaka sivilce siğille yahu sizi evlenmeden önce aldatmıl şimdi mi olur bu tutup vücudunda birşey çıktı diye seni aldattım mı dedi erkekler kolay kolay itiraf etmez ayrıca madem ayrılamayacaksınız intikam almayı neden düşünüyorsunuz sinir krizi geçirdim diyorsunuz ama aynı evde aynı yatağı paylaşıyorsunus iş bulmam lazım falan bahane çocuk da yok heralde madem o kadar kızdınız çekip gidin yani intikam falan ne yani

Ablacım sivilce gibi şekli oluyor siğillerin istiyorsan bir araştır öyle yaz.

Hpv diye yaz internete anlarsın ne demek istediğimi. Ayrıca siz nerden biliyorsunuz aynı yatağı paylaştığımı? Yazdım mı öyle birşey? İtham etmek eleştirmek icin çok konu var başka yerlere iliştirin laf sokmalarınızı

çok mükemmel harika kadın imajı çizip bi süre onu oynayın.
siz sanırım henüz ayrılamamışsınız ama iletişmiz de kısıtlıdır.
yine çok yakın olmadan, saygılı, hafiften düşünceli, anlayışlı, cır cır konuşmayan pozitif geri bildirimler yapan harika kadın işte.
bi süre sonra kafada bi ampül yanıp pişman olacak. ama sakın bu aşama kanmayın yelkenleri suya indirmeyin. hafif hafif kaçın. sonra PAT aniden terk ediş. bol acılı.

Aynen öyle galiba o kadar kişinin arasında anlayan belli başlı kişilerden birisiniz bende bunu yapmak istiyorum tam herşey düzelmişken pat diye bırakmak

Back
X