Aldatan sevgilimin faceden konusmalari. ne yapmaliyim?

Valla helal olsun o kızdan dost olur kanka olur. Bence ikiniz bir olun sevgilinin aklını alın. Bir Yeşilçam filmi vardı ya Adile naşit Tarık akan falan vardı. Aynısını yapım sevgiline

Erkek arkadaşına yuhhh diyorum
Kız onunla konuşmasının yanlış olduğunu söylediği halde o daha hâla konuşmaya yelteniyor öyle de rahat hayatında biri varmıya kadar da getiriyo lafı
Valla kıza helal ağzının payını vermiş
Kız ondan da delikanlı

Konuşmayı gördüğünü söyle ve tükür suratına terk et
ben olsam bunu yapardım
içinde kalmasın yarın öbürgün keşke deme

çocuk onu seviyormuş ya
uzun zamandır sevdiği kız galiba, kime gitse bumerang gibi ona geri gidiyor.... üzüldüm kıçı yer tutmaz bunun.

üzülme tatlım ya içim acıdı wallaha okurken.

Kıza helal olsun vallah sevgilin tam bir adiymiş.

Bence soğuk davran
Hiç yüz verme umursamaz takıl kendini iyice değersiz hissedip üstüne gelince öff sıkıldım deyip bas tekmeyi aklı başına gelsin pisliğin

Poposu kalkmış kendini ne sanıyosa
Kavga edip veya yüzüne tükürüp gitmek bile ona verdiğin değeri gösterir

...Onu değersiz hissettir...

Ha bide o kızın tavırları net ve keskin
Asla kabul etmiyor bu tarz şeyleri ve basmış buna tekmeyi ilkinde şimdide..
Bence o kızı unutamamasının ve hala peşine düşmesinin nedeni de bu
Onu tam elde edememiş
Kız bunu umursamıyor kaçan taraf kısacası..

Bilmem anlatabildim mi

Ay aferim kıza hele şükür. Hiç
Bir şey sorma ve terk et.

ne demek ne yapmaliyim ya adam resmen kiza yazmis donmek istemis ne bekliyorsun

Ne yapmalıyım diye bize mi soruyosun canım tabikide ayrıl düpedüz aldatildin ve hödük şerefsiz biri tarafından

Öncelikle kızın karakteri gercekten "sevgilim" dediginiz sahsa cok fazlaymıs. Ayrılmaları en dogru karar... Tıpkı sizinde o sahsa fazla oldugunuz gibi. Basınız tekmeyi yahu, sizi durduran nedir. İlla yatakta mi basmanız gerekiyor?

Anladığım kadarıyla nasıl terk edeceğini, yani terkederken nasıl davranman gerektiğini soruyorsun..
Şimdi hesap sorup terk edersen, vay efendim sen benim facemi nasıl kurcalarsın, özelime nasıl karışırsın diyecek.. Su yüzüne çıkacak ve sen kontrolcüsün masum bişeyi bile yanlış anladın diyerek yüzlü çıkıp, işte bu yüzden ona dönmeye çalıştım diyecektir büyük ihtimal.. ki, böyle biri olmadığın halde böyle diyebilir..
2. ci Olarak hiç birşey demeden terk edersen sana dert olacak ve öz güven sorununa sebep olacak belki..
Seçim senin canım..
Her ne şekilde olursa olsun, def etmen senin açından en sağlıklısı gibi..

yerinde olsam gider sadaka verirdim,bu kadar erken uyandığım için. ya o kız böyle karakterli olmayıp sevgilinle tekrar görüşmeye başlasaydı? şifreler falan değişseydi?
çok şanslısın..hiç hesap falan soracak bişey yok.kocan değil, nişanlın değil.yıllarını verdiğin biri değil.5 aydır tanımaya çalıştıgın bir insan.hemen terket.. ve bence sebep bile belirtme ki kudursun.

Valla ben olsam 4-5 gun soguk yaparim. Sonra onemli bisey konusmak uzere bulusurum. Cok ozur dileyerek baskasina karsi hislerim oldugunu onu sevmedigimi soyleyerek ayrilirim. Hem adam belki feyz
alir bu durustluk ve seffaflik karsisinda hem de terkedilmis olur iste.

Kiza helal olsun gercekten hic taviz vermemiş.

Hesap sorma ayrilalim de bitir aciklama bile yapmaaaaaa icinde kalirr bu acaba neden bitti diyee neler yazmis kizada helal iyi soktu laflari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…