Aldatan sevgilimin faceden konusmalari. ne yapmaliyim?

Allahın sevgili kuluymussun erken fark ettin. Eski sevgilisini de takdir ettim.

Ooooo eski sevgilisi gerçekten çok karakterli bi kızmış. . Valla erkek olsam böyle dişli bi hatuna ben de abayı fena halde yakardım herhalde. . Sevgilin de huyuna suyuna vurgunsa demek. .

Sen de iyi birisindir eminim. Sen de hemen vur tekmeyi. . Yoksa seni zaten sevmiyor ve sevmeyecek de.

Eski sevgiliyi yakdir ettim bn de. Herkes oyle makul cevaplar vermeyebilir. Ben yernde olsam ogrendigmi hic soylemeden terk ederdim. Ogrendigni soleynce yerk etmenin aciklanabilir bi sebebi olacak. Onn yerine aklnda klamsni isterdim. En salakca ayrilma bicimi bnce bitti bile demeden msjlara aramalara cvp bermemek ya da aramamaktr. En salakca olani yap icine otrsun:) hayatinda hic olmamis gbi devam et.

Merhabalar canım. Bence içinden geçenleri sakin bir şekilde yüzüne karşı anlat. Böyle şeylerden bahsedeceğini hiç düşünmemeli. Karşısında daima dik dur. Senin bir hatan yok. Ağlamak gelekecektir içinden. Sakın ağlama. Aldatılmış biri olarak söylüyorum bunları. Ben hesap soramadığım için çok pişman oldum sonradan. İçinde ukde kalıyor. O bana neler yaptı ben hesap bile sormadım diye. Bundan sonraki hayatında çok mutlu olman dileğimle ...

Iflah olmaz boyle adamlar.
Ben olsam aynende kizin dedigi gibi tekmeyi basardim.
Ve asla belirtmezdim nerden ogrendigimi. Sonra bendn sonra bi sevgilisi dahami oluyor?
Sifreyi degistirmemesi icin icimden dua ederdim( zaten senin bilmedigini dusunudgu icin)ve bam. O kiza sifreyi verirdim ve her hovardalikta al bak sevgilin kimlerle nasil konusuyor diye.
Her yeni sevgilisine tekrrdan ayni taktik.Boylelikle 3 5 sene boyunca donemli donemli intikamimi alirdim, olasi yani

Sevgilim dedigin kisi eski sevgilisinin gozunde ne kadar dusuk biri farkindamisin??
Yerinde olsam bu konusmalari okuduktan sonra birak aglamayi buraya konu bile acmaz,derhal terkederdim.

Aklın yolu bir. Eski sevgilinin dediğini yapıp tekmeyi basacaksın. Olay budur.
Zaten düşünyor ve affedeceksen daha çoookkk konu açarsın buralarda....

EDİT: Eski sevgiliyi tebrik ederim, helal olsun

Benimde hayatinda biri oldugu halde benimle gorusup ikna etmek isteyen bir eski sevgilim vardi. O kizin yaptigi gibi once uyardim eski sevgilimi hayatimda kimse yok vs dedikten sonra hem kurtulmak hemde dolayli olarak kiza iyilik yapmak icin kiza soyledim tum bunlari. Sonuc olarak kiz kendi olum fermanini kendi imzaladi ve affetti sanirim. Bak ben kizi akilli sanarken benim bile gozumden dustu ki bir erkek boyle seyleri affedecek kapasitede olan bir kiz icin neler dusunmesin. Boyle tiplerden adam olmaz. Ben bunun bir baska versiyonunu 2 sene sonra anlamadim ama arkama bakmadim. Nasil terkedersen terket ama terket.

msj cek senden artik hoskanmiuorum sevdigimi sanmism ama yanilmisim bni affet ama ayrilmk istiyorum de hic bisey olmamis gibi bu msj ona koyar

Konu sahibini sevgilisi ikna çalışmalarında galiba.. Sesi çıkmadığına göre

Önce kiza helal olsun diyorum insafliymis sonra da sana Allah akil fikir versin diyorum canim napcan ayrilican tabii ki bu adam resmen senin evlenirsen bosanicaginin garantisi

arkadsım sanslısın kı bu durumu ogrenmıssın.eger affedersen bır daha yapar..ama eskı sevgılıyede helal olsun durust kızmıs senı dusunmus

Bence bu hıyara baskasini sevdigini ondan ayrilmak istedigini soyle. Gercegi sakla. Yuzlesmenin hic geregi yok ayni sekilde yak canini.

Kıza helal olsun. Ben de hayatında biri olup yavsayanlara benzer tepki veriyorum hoşuma gitti o yüzden. Sevgilin karaktersizin teki bu arada

Okuduğunu soyle mutlaka ona. K araktersizsin ve beni haketmiyorsun de bir daha da asla hiç bir görüşme konuşma çabasına karşılık verme

Okuduğunu soyle mutlaka ona. K araktersizsin ve beni haketmiyorsun de bir daha da asla hiç bir görüşme konuşma çabasına karşılık verme

kız düzgünmüş vala aferin herkes yapmaz böyle:)

eski sevgilim görüşmek istedi
onun başka olduğunu anladım
yüzyüze görüşüp herşeyi konuştuk
seni istemiyorum artık diyebilirsin
tıpkı onun kıza yazdığı kelimelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…