Aldatan sevgilimin faceden konusmalari. ne yapmaliyim?

Eski sevgiliye helal olsun.
Ben ayrıl derim ama ayrılırken "Beni aldattın, yakaladım"dan ziyade artık seni beğenmiyorum ,gözüme çirkin görünüyorsun ilk zamanki halinden eser kalmadı vb cümlelerle özgüvenine bi darbe vurarak ayrılabilirsin

bi de bu kadar ezik görülen birine saygımı da sevgimi de o an kaybederim ayrı olarak siz nasıl sevmeye devam ediyorsunuz

Ağlama bide şu karaktersiz için, bu konuşmaları kopyala ve o karaktersize at. Sonrada defolup gitmesini söyle. Anca böylesinden anlar bunun gibiler. Kendim yaşamış gibi sinirlendim küfür gibi yüzsüz pislik. Bu erkekler kendini ne sanıyor ben gerçekten anlamıyorum. Her haltı yeyip anlamayacagımızı mı sanıyorlar? Aptal olmadığını göster lütfen, birazda o tutuşsun. Eğer sana seni üzecek bişeyler söylemeye kalkarsa sakın onun için ağlamış üzülmüş gibi görünme. Havalanmasın iyice. Ondan nasıl sogudugunu tiksindigini hissettir lütfen. Sonucu merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…