Insallahh. Cok isterim o yasadiklarimi aynisini oda yasasin. Anlasinlar nasil bi hismis diye. Allah bildigi gibi yapsin hepsini. Senin acin cok taze daha oyle pat diye gecmez ki daha bir ay olmamis. O sordugun sorularin cevabini bir bilsem. Bir anlasam kafalarin da neler dondugunu anlamak mumkun degil.
Benimkisi yabanci dil kursuna baslamisti. E aklima gelen ilk soru da kizlar var miydi :) Var dedi sana asilmasinlar fena yaparim dedim

yok dedi sacmalama tüm sinifin senden haberi var fotonu bile gosterdim dedi yalan mi dogru mu bilmem. E ben simdi napim yani hangi birine uzuleyim. kiz benimkine sevgilisi oldugunu bile bile asilmasina mi yanayim yoksa benimkisi sevgilisi oldugu halde kiza asilmasina mi yanayim. Igrenc bi durum pislikler. Cocukla hic iletisime gecmedim ayrildiktan sonra. Kendimi zor tuttum vallaha msj falan atmamak icin. Ne o atti nede ben. Benim icin böylesi daha iyi yoksa kafam karisirdi. Suan o kizla hala beraber midir, ayrildilar mi evlendiler mi hic bi fikrim yok bilmekte istemiyorum acisini cekmek istemiyorum.
Ayrica o son dedigine katiliyorum pisman olursa hatasini gorursem bende mutlu olurum :) oglanin kotulugunu istemiyorum sadece ayni seyleri yasasin istiyorum.