- 7 Haziran 2017
- 2.853
- 3.176
- 133
Kendime zarar veririm ne olur gel bilmem ne. Tehdit illa gidip ona buna anlatırım değil. Allah göstermesin sakın çağırırsa gitmeyinTehdit edecek neyi var ki? Savcılığa veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime zarar veririm ne olur gel bilmem ne. Tehdit illa gidip ona buna anlatırım değil. Allah göstermesin sakın çağırırsa gitmeyinTehdit edecek neyi var ki? Savcılığa veririm
Kendime zarar veririm ne olur gel bilmem ne. Tehdit illa gidip ona buna anlatırım değil. Allah göstermesin sakın çağırırsa gitmeyin
kendi kendize yetmeyide deseniz ? güzel bir kitap satin alip okuyun , uzun bir yürüyüse cikin , boyama yapin , alisveris yapin , kadin arkadaslarinizla takilin ne bileyim bir sürü sey var yapilacak.
yanlis anlama beni hani sormussun ya kafami nasil dagitsam filan diye , iyi niyetliydim , büyük ihtimal senin degil egonun hosuna gidiyor bu durum :) o kadar uzun zamandir evliyim ki sevgilikteki bu olaylari hatirlamiyorum galiba artikTavsiyeleriniz için sağolun ama yıllardır kendime yeten bi insanım önerilerinizi zaten yapan biriyim 5 yıldır da kimseyle oturup birkez bile Görüşmedim.
yanlis anlama beni hani sormussun ya kafami nasil dagitsam filan diye , iyi niyetliydim , büyük ihtimal senin degil egonun hosuna gidiyor bu durum :) o kadar uzun zamandir evliyim ki sevgilikteki bu olaylari hatirlamiyorum galiba artikkirdiysam kusura bakma lütfen :)
Biz hep bozukları düzeltme umuduna giriyoruz, kendimizi tamirci sanıyoruz.Ben de üç yıl önce peşimden koşan, iş güç sahibi, tipi güzel adamı elimin tersiyle ittim. Bazen diyorum neden? Sonra gidip annesiyle yaşama şartı koşan adamla iki yıl görüştüm. Biz kadınlar tuhafız.
senden bahsediyoruz diye biliyorum yoksa sevgilinle oynayan başkaları da mı varben mi oynadım
senden bahsediyoruz diye biliyorum yoksa sevgilinle oynayan başkaları da mı var
kızım dalga mı geçiyodun adammı seçiyosun herşeyi gayet net yazdım eğer anlamıyosan bu senin problemin
Neyini anlamadın, seninkinin ablası gelmiş.vallahi anlamıyorum açık yazarsanız nasıl oynadım?
boşver canım sen bu kafayla gidersen daha çok şeyi anlamassın sana tek şunu diyim siktiret çocuğu herşeyin affı olur aldatmanın aslavallahi anlamıyorum açık yazarsanız nasıl oynadım?
boşver canım sen bu kafayla gidersen daha çok şeyi anlamassın sana tek şunu diyim siktiret çocuğu herşeyin affı olur aldatmanın asla
inanıp inanmican bi durum yokki ortada neyi kanıtlamaya çalışıyor ki neyi açıklamaya çalışıyor farkında değil herlde yediği bokun aldatmanın başka bir kadına bakmanın açıklaması olmaz ki sebebi olur oda karakter ve şerefsizliktir telefon kaydı flan ne oluyo yani çekmesi kayda alması bile hataŞu an anladım bencede olmaz kesinlikle yeminler ediyoe güya konuşmalarını dinletecekmiş ama inanmıycam
inanıp inanmican bi durum yokki ortada neyi kanıtlamaya çalışıyor ki neyi açıklamaya çalışıyor farkında değil herlde yediği bokun aldatmanın başka bir kadına bakmanın açıklaması olmaz ki sebebi olur oda karakter ve şerefsizliktir telefon kaydı flan ne oluyo yani çekmesi kayda alması bile hata
ya kızım ben onu mu diyom hasbin allah ya o kayıttan onane yani bu kaydı sunma gereği duyması çok saçma neyi kanıtlıyo ki bak haklı diye bişe yok o başkasını altına aldı mı aldı bu _ka_dar bunun başka hiçbir açıklaması olamaz ki yatarken seni düşünmemiş mi ki şimdi götü tutuştu diye sana açıklama yapmaya çalışıyorİş yeri için uygulama yüklemişler kayda alıyormış uygulama.
ya kızım ben onu mu diyom hasbin allah ya o kayıttan onane yani bu kaydı sunma gereği duyması çok saçma neyi kanıtlıyo ki bak haklı diye bişe yok o başkasını altına aldı mı aldı bu _ka_dar bunun başka hiçbir açıklaması olamaz ki yatarken seni düşünmemiş mi ki şimdi götü tutuştu diye sana açıklama yapmaya çalışıyor
bak samimi söyliyorum haklı olmak istemezdim çünki aşk var dı yani ama gerçekler le üzül yalanlarla mutlu olcağına senin için diyomAynen öyle haklısınız
bak samimi söyliyorum haklı olmak istemezdim çünki aşk var dı yani ama gerçekler le üzül yalanlarla mutlu olcağına senin için diyom
![]()
Neyini anlamadın, seninkinin ablası gelmiş.
iyi bazı şeyleri idrak edebilmişsinYok yok gelir geçer aşk bu adama güvenilirde evlenilir mi Allah aşkına
iyi bazı şeyleri idrak edebilmişsin