• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan ya da aldatılan kadın var mı aramızda?

aranızda bi kaç arkadaş sanırım eşine güveniyor bu konuda ama size kesin tavsiyem
sakın ve sakın güven meyin benim körolasıca beni 4defa birer hafta aralıklarla aldattı
yakaladım hele bi dulkadın için bana öle eziyetler yaptıki anlatsam roman olur
daha yeni olan olaylar bunlar acım çok taze ne yapıcam bilemiyorum açıkcası çok bunalımdayım ve şunu vurgulamam lazım
evlendim seneden buyana 13 senelik evliyim yaşım 29 çok sıkıntılar çektik
yokluk acı hep destek oldum aeşime bana hep derdi bigün düzelicek durumumuz ve
ben seni kıraliçeler gibi yaşatıcam sıkıntılar biticek gezip eylenicez
heeeeeeeeee dedini yaptı durumunu düzeltti ama kendi gezdi tozdu malum kişilerle yedi paraları neyse hiçbir erkeğe güvenmeyin sakın sakın aman diyim heeee

aranızda bi kaç arkadaş sanırım eşine güveniyor bu konuda ama size kesin tavsiyem
sakın ve sakın güven meyin benim körolasıca beni 4defa birer hafta aralıklarla aldattı
yakaladım hele bi dulkadın için bana öle eziyetler yaptıki anlatsam roman olur
daha yeni olan olaylar bunlar acım çok taze ne yapıcam bilemiyorum açıkcası çok bunalımdayım ve şunu vurgulamam lazım
evlendim seneden buyana 13 senelik evliyim yaşım 29 çok sıkıntılar çektik
yokluk acı hep destek oldum aeşime bana hep derdi bigün düzelicek durumumuz ve
ben seni kıraliçeler gibi yaşatıcam sıkıntılar biticek gezip eylenicez
heeeeeeeeee dedini yaptı durumunu düzeltti ama kendi gezdi tozdu malum kişilerle yedi paraları neyse hiçbir erkeğe güvenmeyin sakın sakın aman diyim heeee

Hayatım sende gez toz kendine aktiviteler bul latin dansı öğren ne bileyim kurslara git her gün kuaföre git güzel giyin arkadaşlarınla günlere katıl dışarda bir yerde toplanın ben artık takmıyorum ramazan bayramı tatilinde ailemle bodrumdaydım banane ne hali varsa görsün Allah cebinden parayı eksiltti babam sağolsun bizi gezdiriyor kendide onunla oynaşıp ayda bir milyar telefon ödettiren kadınlarlamı geziyor yoksa parasızlıktan gezemiyormu bilemem takılıyor valla ben kendime bakarım oğluma bakarım:CüvCüv:kaydirigubbakcemile4

eminecim desteğin için teşekkür ederim ama sorun okadar dilki
ne biyere yollar giyinirim kızar biraz süslensem kıyamet kopar
şuraya gidicem desem aynı kızar yollamaz ah be güzelim ahhhhhh

ben erkek arkadaşımla ilişkiye başlamadan 2 hafta önce başka bir kızdan ayrılmış. birbilerini çok sevmişler ama olmamış uymamışlar. tabii benim bunlardan haberim yok. kız da istanbuldaymış. daha ilişkinin 2. ayı ben arkadaşların yanına istanbul'a gideceğim demişti. ben de tabii git dedim saf saf Çok üzgünüm çoook sonradan bir öğrendim ki ayrıldığı kız çok ağlamış sensiz yapamıyorum diye onu teselliye gitmiş kötükedihüso bu istanbul olayı 2 kere daha oldu ben hala saf bilmiyor tabii. bir gün denk geldi yanımda telefonuna mesaj geldi. hiç adetim değildir ama ben baktım ondan önce mesaja. bir de ne göreyim. biz birbirimize aidiz ben inkar etsen de senin sadece beni sevdiğini biliyorum vsvs yazıyordu.:tomato: bir anda dünya başıma yıkıldı. çevremdeki insanlar da biliyormuş meğersem kimse bana söylememiş. öyle bir güven bunalımı yaşadım ki. ayrılmak istedim doğal olarak. ben sadece onunla konuşmaya gidiyordum senden sonra eli elime değmedi gibi saçma sapan cümleleri kurdu.

ben de yenilmiş gibi görünmemek için ayrılmadım. dedim bu adamı o kıza yar etmem. :oklava:ama şimdi görüyorum ki ne büyük hataymış çünkü 4 yıl oldu hala birlikteyim onunla ama sürekli içimde bir acı, evlenmeyi düşünüyoruz ama ben hala güvenemiyorum ona. çok seviyorum onu ama zamanında keşke ayrılsaydım. bakardım sonra belki tekrar olurdu ama keşke tavrımı koysaydım diyorum.

aldatılmanın verdiği o iç acısı geçmiyor kemiriyor insanı sürekli nasıl ağır anlatamam.

Aldatmam böyle birşeyi karşımdaki bana yapsada yapmam onun bana yaptığı adiliği yapmam benim karakterim kaldırmaz bunu.Aldatıldım mı bilmiyorum duymadım,görmedim sadece şunu biliyorum daha evli değilim şu an bir beraberliğim var bu dönemde beni aldatırsa bir daha beni görmeyi bırak adımın ilk harfini bile duyamaz bu kadar netim bu konuda.....

eminecim desteğin için teşekkür ederim ama sorun okadar dilki
ne biyere yollar giyinirim kızar biraz süslensem kıyamet kopar
şuraya gidicem desem aynı kızar yollamaz ah be güzelim ahhhhhh

valla sana tavsiyem havlasın sen inadına yap senimi boşıcak at çocukları üstüne sıkar biraz verme nikahı süründür sen haklısın ve bişey yapamaz canım sadece havlar hepsi aynı daha 2 gün önce migrosun önünde küfür etti kimse beni ayıplamaz onu ayıplar ben artık alıştım kızmasına istediğimi giyiyorum tabii yaşıma ve toplum içindeki konumuma göre ağzını bile açamaz ondan izin bile almıyorum artık biryere giderken sıkar biraz artık bak demin gene beni sinir etti tek kelime etmedim.
Mutfağın borusu tıkanmış kılını bile kıpırdatmadı ama napiim şimdi konuşmuyorum bile valla söylensemde söylenmesemde kumaş kalitesi belli yapıcek bişey yok havlar durur ben ben usturuplu adaplı giyinip doğru yerlerde doğru kişilerle keyfime bakarım oğlum benim dünyam onun yüzünü güldüreyim yeter bana:CüvCüv:

Benide 2 yıl önceki erkek arkadaşım , eski kız arkadaşıyla aldattı :(, ben böyle şeyleri hiç kaldıramam direkt ayrıldım ve o süründü peşimden ama asla taviz vermedim ...kesinlikle taviz yok ...direkt ayrılın derim ben...kızlar..kendi değerimizin farkına varalım biraz..biz olmadan onlar kocaman bir hiçler...

tabıkı aldatır ..sonucta bu durum ıkı ayrı cıns yasıyor kadın ve erkek....
evlı yada bekar kadında altatır....
su sebebten yada bu sebeb bılemem ama yapılan eylem aynlış ve kabullenılmez bır durumdur...
ters yanlış ayıp ve gunahtır...

ben hamileyken aldatıldım. o hassas günlerim zehir gibi geçti. bebeğime odaklanamadım, yapayanlızdım. kovalarca gözyaşları döktüm. ailem olmasaydı herhalde bugün yaşamıyor olurdum. doğuma girdiğimde bile ölümden döndüm. ağlayarak sezeryana alındım. çok çektim çokkk. neyse bebek doğduktan sonra affetmek zorunda hissettim. sadece kendim için karar verebilecek durumda değildim. onu babasız bırakmamak için bir şans daha verdim. artık mutluyuz ama hala içim acıyor. bebeğim olmasaydı asla affetmezdim. affetmekle kendime ceza vermiş oldum çünkü o çirkin olay zaman zaman beynimi kemirmiyo değil. bebeğimle yeniden doğdum, büyümeye çalışıyorum. hayatımda kalan tek saflık annelik.

Konu başlığı gayet açık ve net. Neden aldatanlar yerden yere vuruluyor ki, aldatan erkekler kiminle aldatıyorki elbette kadınlarla, böyle yerden yere vurulunca aldatan kadın, burda anlatmaz tabiki.

valla biri buraya aldattıgını yazck olsa eksi replerden hali perişan olur sırnaşık şey

aldatıldımmı bilmiyorum ve emin de diilim...sengözlerimebaksanab
süreklide aldatılıyormuyum yada aldatılırmıyım diyede yiyip bitirmek istemem kendimi...:sm_confused:
olucaksa ne yaparsak yapalım olur asla engel olamayız....:oklava:
ve herzamanki gibi bu konudada büyük konuşmak istemiyorum...:delphin:
hayatta insanların başına neler gelebiliyor çünki:1no2:

evli bi kadın "eski sevgilimle karşılaştım içim kıpraştı ama kocamı seviorum başkasına bakmam" tipinde bişi yazdıında onyüzbinmilyon eleştiri hakaret alırken, aldatan bi kadın buraya yazsa, server filan çöker maazallah :))

Aldatılmayan kaldı mı? diyeceğim aslında

aldatılan ve depresyon geçiren bir kadın olarak aslında şu yazmak isteyenlere karışmasak topa tutmasak

belki ÖTEKİ kadınlarda yazarlar neler yaşadıklarını ve duygularını çok iyi olur bence, öğrenirdik öteki dünyaya gitmeden merakımız azalırdı

Aldatan bır arkadasın yorumlarını okudum az once
ınsanları etıketlemek yargılamak ne kadar kolay oyle
kadıncagız mantıklı bı cevaplar bulmak ıcın yazmıs zaten,bır cıkıs yolu aramıs bızlerden
ve ınanın adam gıbı cvp yazan olmamıs:(
agıza alınmayacak laflar etmıs bazı hemcınslerım,ayıp yaaaa,bu kadar cesaretı kendılerınde nasıl buldular anlamıyorum!!

ben hamileyken aldatıldım. o hassas günlerim zehir gibi geçti. bebeğime odaklanamadım, yapayanlızdım. kovalarca gözyaşları döktüm. ailem olmasaydı herhalde bugün yaşamıyor olurdum. doğuma girdiğimde bile ölümden döndüm. ağlayarak sezeryana alındım. çok çektim çokkk. neyse bebek doğduktan sonra affetmek zorunda hissettim. sadece kendim için karar verebilecek durumda değildim. onu babasız bırakmamak için bir şans daha verdim. artık mutluyuz ama hala içim acıyor. bebeğim olmasaydı asla affetmezdim. affetmekle kendime ceza vermiş oldum çünkü o çirkin olay zaman zaman beynimi kemirmiyo değil. bebeğimle yeniden doğdum, büyümeye çalışıyorum. hayatımda kalan tek saflık annelik.

umarım bundan sonra hep mutlu olursun, evladından yana hep yüzün güler..yerimseniben

Back
X