Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım fazlasıyla olgunsun,ama bu durumda tek kurban sen değilsinki,çocukta sevgisiz bir ortamda ne kadar mutlu olurki,yazını okuyunca gögsüm sıkıştı.ne olur bir şekilde hareket et.ne yaparsan yap en makul şekilde bir çözüm üret.allah seninle olsun.Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyken aldatıldım bu aldatma gözlerimin önünde oldu ve kadının kocasının önünde çok kötü bişey ama ayrılamıyorsun işteailen istemiyor kafanı karıştırıyor,karşı tarafın ailesi yalvarıyor ve 4 yılım geçti hergün kötüye gittik 3 kişilik bir yaşamda bir kişi kendini feda ediyor o da kadın buna mecbur bırakılıyor 2,5 senedir hergün ağladım artık ağlamıyorum çünkü anladımki kendimi kendi ellerimle toprağa gömdüm ölümle yaşam arasındaki sınırdayım eşim yüzüme bakmaz kadın olduğumuda 2,5 senedir hissetmedim.
Ben bunları yaşarken tv lerde çıkan başka erkeklere kaçan veya aldatan kadınlara hak vermeye başladım mutlaka bir yerde bir eksiklik oluyor zayıf karekterli insanlar tabiiki %1 %2 çıkar diğer kadınların mutlaka bir sebebi vardır.
Şimdi diceksiniz sendemi aldatmayı düşündün aslaaa ben eşimle çok uzağım bir birimizi öpmüyoruz bile ama bu karekter meselesi güçlü kadınlar aldatmaz ben sanırım güçlü bir kadınım aldatmak büyük söylemiyeyim ama aklımın ucundan bile geçmedi.Ama aldatanları kınamamayı da öğrendim.Aldatılmak sa belki unutulabilir ama unutturmayı asla denemedi benim eşim Allah kimseye yaşatmasın hala inkar ediyor yani gözlerimin önünde fingirdeşmeseler tamam dicem ama yaptılar ve hala başka kadınlarla beni aldattığını düşünüyorum tepkisizim oğlumu ailemi seviyorum aile derken annem, babam kardeşlerim .....
Sonuçta dünya başına yıkılıyor ama onunlada yaşıyorsun karşılık vermeden.............Asilce
burda hiç aldatılan yok mu ya yada aldatan oysaki o kadar çok kişi varki insanlar korkuyo demekki paylaşmaktan
soru da ''aldatan kadın var mı aranızda'' diye yazılmış...
ve bazı arkadaşlar aldattıklarını ,nedenleri ve hissettikleri ile yazmışlar...
sonuna kadar saygı duyuyorum ama elbette tasvip etmiyorum ne kadında ne erkekte!
ama bende kadın olarak neden aldatıldığını ,kadınların niçin aldatma eğiliminde bulunduklarını,kendilerince neden ve niçinlerini merak ediyorum şahsen, ögrenmek isterim...yargılamak yerine,okuyup geçsek yeterli bence! konunun başlığındaki soruya dikkat!
hep erkeklerin hikayelerini dinledik ,kadınların hikayelerini çok merak ediyorum doğrusu!
ve şunu da ekleyim; bir çok kişi bunu düşünüp yaşasa bile bu ortamda yazabilme cesareti bu yüzden gösteremiyor,bunu da unutmamak gerek!
Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyken aldatıldım bu aldatma gözlerimin önünde oldu ve kadının kocasının önünde çok kötü bişey ama ayrılamıyorsun işteailen istemiyor kafanı karıştırıyor,karşı tarafın ailesi yalvarıyor ve 4 yılım geçti hergün kötüye gittik 3 kişilik bir yaşamda bir kişi kendini feda ediyor o da kadın buna mecbur bırakılıyor 2,5 senedir hergün ağladım artık ağlamıyorum çünkü anladımki kendimi kendi ellerimle toprağa gömdüm ölümle yaşam arasındaki sınırdayım eşim yüzüme bakmaz kadın olduğumuda 2,5 senedir hissetmedim.
Ben bunları yaşarken tv lerde çıkan başka erkeklere kaçan veya aldatan kadınlara hak vermeye başladım mutlaka bir yerde bir eksiklik oluyor zayıf karekterli insanlar tabiiki %1 %2 çıkar diğer kadınların mutlaka bir sebebi vardır.
Şimdi diceksiniz sendemi aldatmayı düşündün aslaaa ben eşimle çok uzağım bir birimizi öpmüyoruz bile ama bu karekter meselesi güçlü kadınlar aldatmaz ben sanırım güçlü bir kadınım aldatmak büyük söylemiyeyim ama aklımın ucundan bile geçmedi.Ama aldatanları kınamamayı da öğrendim.Aldatılmak sa belki unutulabilir ama unutturmayı asla denemedi benim eşim Allah kimseye yaşatmasın hala inkar ediyor yani gözlerimin önünde fingirdeşmeseler tamam dicem ama yaptılar ve hala başka kadınlarla beni aldattığını düşünüyorum tepkisizim oğlumu ailemi seviyorum aile derken annem, babam kardeşlerim .....
Sonuçta dünya başına yıkılıyor ama onunlada yaşıyorsun karşılık vermeden.............Asilce
herkes karakterine göre yaşar ve davranır . karşımıza çıkan insanların şerefsiz ,ahlaksız, yalancı olması bizim ahlaksızlık yapmamızı gerektirmez ... ne yaşarsak yaşayalım biz kendi hareketlerimizden mesulüz......... aldatılırsak bırakıp olur biter... ne öyle seviyesi kalmamış kişilerle muhatap olurum, ende kendimi küçültürüm ...allah' a vercek hesabını derim... Ama bayan veya erkek aldatmak ahlak ve erdem eksikliğidir diye düşünüyorum...