Aldatan ya da aldatılan kadın var mı aramızda?

potubor, üslubun feci hakikaten; yersen falan ne demek oluyor? neyse sen yaşadıklarınız özgürce yaşayabilirsin zaten de yaşamışsın, eleştiriye de açık olmalısın o zaman bunu buraya yazarken. zaten kimsenin kimseyi yargıladığı yok şu an.

eşimi hiç bir zaman aldadmadım ölümünden sonra bile bunu yapmadım ama gözümün içine baka baka aldatıldım hemde ailece görüştümüz biriyle epeycede bir macara yaşadık kendime şunu sordum benden dahamı güzeldi dahamı alımlıydı boylı boslu dahamı çok albenisi vardı hayır yoktu ikimiz yanyana gelsek ben oda beş çekerdim ama kadının içindeki şeytan kadını dürterse her şey bahanedir hiç bir kadında kocam beni aldadmaz demesin o dürtüleri taşıyan bir kadın herzaman herkes baştan çıkarır

aldatmadım,aldatılmadım.eşime ve kendime güveniyorum.buna benzer bir konu açılmıştı galiba,bulamadım şimdi ama.allah şaşırtmasın.

Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyken aldatıldım bu aldatma gözlerimin önünde oldu ve kadının kocasının önünde çok kötü bişey ama ayrılamıyorsun işteailen istemiyor kafanı karıştırıyor,karşı tarafın ailesi yalvarıyor ve 4 yılım geçti hergün kötüye gittik 3 kişilik bir yaşamda bir kişi kendini feda ediyor o da kadın buna mecbur bırakılıyor 2,5 senedir hergün ağladım artık ağlamıyorum çünkü anladımki kendimi kendi ellerimle toprağa gömdüm ölümle yaşam arasındaki sınırdayım eşim yüzüme bakmaz kadın olduğumuda 2,5 senedir hissetmedim.
Ben bunları yaşarken tv lerde çıkan başka erkeklere kaçan veya aldatan kadınlara hak vermeye başladım mutlaka bir yerde bir eksiklik oluyor zayıf karekterli insanlar tabiiki %1 %2 çıkar diğer kadınların mutlaka bir sebebi vardır.
Şimdi diceksiniz sendemi aldatmayı düşündün aslaaa ben eşimle çok uzağım bir birimizi öpmüyoruz bile ama bu karekter meselesi güçlü kadınlar aldatmaz ben sanırım güçlü bir kadınım aldatmak büyük söylemiyeyim ama aklımın ucundan bile geçmedi.Ama aldatanları kınamamayı da öğrendim.Aldatılmak sa belki unutulabilir ama unutturmayı asla denemedi benim eşim Allah kimseye yaşatmasın hala inkar ediyor yani gözlerimin önünde fingirdeşmeseler tamam dicem ama yaptılar ve hala başka kadınlarla beni aldattığını düşünüyorum tepkisizim oğlumu ailemi seviyorum aile derken annem, babam kardeşlerim .....
Sonuçta dünya başına yıkılıyor ama onunlada yaşıyorsun karşılık vermeden.............Asilce

Son düzenleme:
emine gülşen,seninki de bi bakış açısı tabi canım ama kendini feda etmişsin,sana tavsiye yazmak istemiyorum, çünkü fazlasıyla aklı başında, güçlü birisin bence,dilerim ki Rabbim senide mutlu etsin her bakımdan

Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyken aldatıldım bu aldatma gözlerimin önünde oldu ve kadının kocasının önünde çok kötü bişey ama ayrılamıyorsun işteailen istemiyor kafanı karıştırıyor,karşı tarafın ailesi yalvarıyor ve 4 yılım geçti hergün kötüye gittik 3 kişilik bir yaşamda bir kişi kendini feda ediyor o da kadın buna mecbur bırakılıyor 2,5 senedir hergün ağladım artık ağlamıyorum çünkü anladımki kendimi kendi ellerimle toprağa gömdüm ölümle yaşam arasındaki sınırdayım eşim yüzüme bakmaz kadın olduğumuda 2,5 senedir hissetmedim.
Ben bunları yaşarken tv lerde çıkan başka erkeklere kaçan veya aldatan kadınlara hak vermeye başladım mutlaka bir yerde bir eksiklik oluyor zayıf karekterli insanlar tabiiki %1 %2 çıkar diğer kadınların mutlaka bir sebebi vardır.
Şimdi diceksiniz sendemi aldatmayı düşündün aslaaa ben eşimle çok uzağım bir birimizi öpmüyoruz bile ama bu karekter meselesi güçlü kadınlar aldatmaz ben sanırım güçlü bir kadınım aldatmak büyük söylemiyeyim ama aklımın ucundan bile geçmedi.Ama aldatanları kınamamayı da öğrendim.Aldatılmak sa belki unutulabilir ama unutturmayı asla denemedi benim eşim Allah kimseye yaşatmasın hala inkar ediyor yani gözlerimin önünde fingirdeşmeseler tamam dicem ama yaptılar ve hala başka kadınlarla beni aldattığını düşünüyorum tepkisizim oğlumu ailemi seviyorum aile derken annem, babam kardeşlerim .....
Sonuçta dünya başına yıkılıyor ama onunlada yaşıyorsun karşılık vermeden.............Asilce
arkadaşım fazlasıyla olgunsun,ama bu durumda tek kurban sen değilsinki,çocukta sevgisiz bir ortamda ne kadar mutlu olurki,yazını okuyunca gögsüm sıkıştı.ne olur bir şekilde hareket et.ne yaparsan yap en makul şekilde bir çözüm üret.allah seninle olsun.

burda hiç aldatılan yok mu ya yada aldatan oysaki o kadar çok kişi varki insanlar korkuyo demekki paylaşmaktan

:kızgın:evet ben aldatıldım oam yıkıldım okadar kendimi çaresiz hissetmiştimki eşimi o kadını o adi kadını öldürmek bile istemiştim neden biz utanacagız o pislikler utansın.:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

aldatan kendını aldatır aldatılanda nasıl bır yuvaya sahıp oldugunu anlar ona hareket eder yaşar..
buyuk konuşmak en son duşunecegım kı duşunemeyecegım bır olay..
aldatmak aldatılmak bunun mazeretı olabılırmı..
eşim benımle ılgılenmıyor aldattım..
eşim benı aldattı bende aldattım vs vs.
kımı kandırıyoruz bu aldatma denılen sozun mazeretı asla olamaz kendımızı kandırmak ıstıyorsak o başka tabı...

öncelikle mrblar ben hiç bir kadının erkege güvendigini düşünmüyorum çünkü kadın tmm belki güvenir ama inanmaz inanır gibi yapar şahsen ben öle yapıyorum 5 senelik evliligimin verdigi tecrübeyle konuyu başlatan arkadaşımızın da dedigi gibi benimde eşimle nişanlıyken davranışları hoşuma gitmedi hareketleri felan ve buraya yazmak istedim biraz uzun olacak belki sıkılacaksanız okurken ama yazmak içimden geldi eşimle nişanlandık 3 ay nişanlı kaldık ne kadar uzun süre degilmi neyse nişanlıyken bir gün cep teli masada duruyodu şeytan dürttü kendisi yanımda degildi ben iş yerine yanına gitmiştim eşimin kendi işi yani bulundugu yerde patron konumunda o dışardayken şeytan dürttü beni aldım teli yukarı cıktım baktım telıne ana oda ne KARICIM yazılı bir no noya bakıyom benımmı dıe degil şaşırdım kaldım yeni nişanlısın insan böle bişey beklermi beklemez ama oluyomuş işte düşün düşün beynim durdu aradım bu noyu kız cıktı konustuk kimsin nesin ben onunla görüşmek zorundayım dio başka bişey demiyo kız ne var diom nie görüşmek zorundasın söleyemem dio cocukmu var sanamı bişey yaptı diom yok dio ölemi öle kapattım teli nişamlım yani şimdiki eşim geldi asagı ındım bütün herkesın işçilerin önünde yüzügü cıkarıp fırlattım yüzüne çıktım ordan ama nasıl aglıyorum babası abisi peşimden geldi konusmaya calısıyolar yok dedim ya bitti ama ogün beni zorla barıştırdılar aileme sölemedim başta sonra anlattım ve ayrıldık 1 hafta ayrı kaldık biz sonra tekrar geldiler daha öncede 4 kere yüzük atmıştım geldiklerinde babama dedimki baba ben istemıyom babam ne dese iyi kızım yüzümü asagı egdın dedi oan ne oldum anlatamam babamın o lafına bitek olafına geldikleri gün tmm dedim tekrar ve biz hemen evlendik zaten kartlar felan herşey hazırdı dügüne az zaman kalmıştı apar topar dügün oldu ve hemen bebek istedi benden yaşım geçiyo bilmem ne dedi ben hamile kaldım 3 aylık evliydim daha istbuldan eski sevgılısıyle msjlastım bakın sırayla geliyo pislıkler kısa geçiyim uzun oldu baya kız bana ınanmadı sonra ınandı artık eşi olduguma bidaha rahatsız etmedi ama kıza ne yalanlar sölemiş neler kızın ilk cektıgı msj ben seni bölemi yollayacaktım felan biz daha yenı evlıyken ıst gitti eşim iş için kesin o arada kızla buluştu msjdan ben öle anlaıdm çünkü neyse 6 aylık hamıleyım bu karıcım kayıtlı olan kız aradı bu sefer eşin bana dıokı ben bosanacam senle evlencem kıza ıspatla dedim aradı başka telden bunu ne zaman söleyecen karına dedı benımkı sabret dedi siz ne anlarsınız of of bunuda ınkar etti hamıleyım die üstü kapandı ben ınandımmı hayır ama hamılesın ne yapacan işte sonra başka bir kız cıktı kızım 1 yasında ozaman msj geldi kızdan 3cü kız bu sıkıldım artık bu böle olmayacak bitsin die onada kılıf uyduruldu yine sus otur cocuk var ne de olsa 4cü cıktı aynı iş yerinden hemde kız uzaktan akraba ben kızdan kıllanıyom bi gece gecen seneydi kıza msj attım eşimin cebinden haydi gelen msja bakın aşkım uyuyodum ama uyunsan arada konusalım senı merak edıyorum hadi buyur burdan yak bu işin içinden nasıl güzel sıyrıldılar bir bilseniz kız eşimin dayısının ogluyla evlendi şimdi evliler ve ben iftiracı oldum bu msj neyse artık iftiralık bir msj mı bu son olay oldu gecen sene boşanıyoduk ama emineninde dedigi gibi aıleler girdi araya cocuk var olmaz dediler aılem benı eve yolladı ee şimdi 1 senedir cnm cicim yapmacık her yüzüne baktıgımda onunla her yataga girdigimde bunlar aklımdan cıkmıyo beynımde hep kalacak asla unutamam ama kızım için burdayım artık üstüne düşmeyi bile bıraktım lanet olsun dedim kızım için duruyorum nasılsa die bıraktım artık iplerini ve 1 senedir bişeyini yakalamadım zaten ugraşmak bile istemem yoruldum 5 senede neler yaşadım neler gördüm nelerin mücadelesini verdim ve boşmuş bunu anladım beklentim kalmadı degiştiremiyosunki bir insanı neyse o işte ama ben başından lades dedim işte ve çekecegimi çektim allah kimsenin başına vermesin ve böle başkalarının yuvasına bile bile göz dikenlerede lanet ediyorum başkada bişi demem

bende aldatıldım 1 yıl yalvardı sevidum afffettm ve hersey eskisinden güzel oldu yani ben öle sanıodum sonra yine aldattı=) ve simdi gene yalvarıyo ve malesef hala deli gibi seviorum =(((

soru da ''aldatan kadın var mı aranızda'' diye yazılmış...
ve bazı arkadaşlar aldattıklarını ,nedenleri ve hissettikleri ile yazmışlar...
sonuna kadar saygı duyuyorum ama elbette tasvip etmiyorum ne kadında ne erkekte!
ama bende kadın olarak neden aldatıldığını ,kadınların niçin aldatma eğiliminde bulunduklarını,kendilerince neden ve niçinlerini merak ediyorum şahsen, ögrenmek isterim...yargılamak yerine,okuyup geçsek yeterli bence! konunun başlığındaki soruya dikkat!
hep erkeklerin hikayelerini dinledik ,kadınların hikayelerini çok merak ediyorum doğrusu!

ve şunu da ekleyim; bir çok kişi bunu düşünüp yaşasa bile bu ortamda yazabilme cesareti bu yüzden gösteremiyor,bunu da unutmamak gerek!

teşekkür ediyorum arkadaşım anlatmak istediklerimi çok güzel anlatmışsın

canım benim ya benimde bi kızım var ama şunu söyliyimki bende kadınım senin yaşadıgını yaşamış olsaydım ya ayrılırdım yada o pozisyonda adatırdım die bilirim ben eşimi çok seviyorum ben onunla saygıı sevgi içinde devaö ettirmezsem evli olmanın anlamı yok zaten o ortamda çocuguma da hiç bişey veremem bende insanım bende sevilmeye ihtiyacım var hatırlanmaya gururmun okşanmasına hiç bişey için bu acı çekilmez aileni ne kadar seversen sev ama buna bi dur demen laızm ben eşimi sevdiğim için onunla beraberim sevmiyosam zaten onla bi bagım yoktur

aldatmanın bahanesi yoktur dienlere söylüyorum bende emine gülşenin yaşadıgını yaşamış olsaydım aldatırdım herkez gibi sevilmeye benimde ihtiyacım var ama ben önce eşimle bu olayı bitirmeyi teklif ederim anlatamıyorum ki kendimi offff
neden bize bunları yaşatıyolar ki (ben şuan öle bişi yaşamıyorum eşimle çok şükür problemimde yok ama anlatan arkadaşların yerine koyuyorum kendimideöle yazıyorum )
:oklava:

herkes karakterine göre yaşar ve davranır . karşımıza çıkan insanların şerefsiz ,ahlaksız, yalancı olması bizim ahlaksızlık yapmamızı gerektirmez ... ne yaşarsak yaşayalım biz kendi hareketlerimizden mesulüz......... aldatılırsak bırakıp olur biter... ne öyle seviyesi kalmamış kişilerle muhatap olurum, ende kendimi küçültürüm ...allah' a vercek hesabını derim... Ama bayan veya erkek aldatmak ahlak ve erdem eksikliğidir diye düşünüyorum...

arkadaşa neden o kadar tepki verildi anlamadım....
aldatan kadın var mı diye sorulmuş o da anlatmış... :kızgın:
ben de bi sevgilimi aldattım (cinsel anlamda değil ama) ..ve pişman değilim...
erkekler genelde zevkleri için aldatır ama bi çok bayan yaşanmışlıklar için aldatır..
canı yanmıştır,incitilmiştir,şiddete maruz kalmıştır,aldatılmıştır,... :1no2:
doğru bi davranış mı derseniz..HAYIR.. ama bazen öylesine yaralanıyorsunuz ki, öc almak için mecbur kalıyorsunuz...
o zaman 16-17 yaşındaydım,şimdi yaparmısın dense tabi ki hayır!
o zamanlar yaptım ve kendimle gurur duyuyorum iyikide aldatmışım sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ben aldatıldım..... gercekten kotu bı durum nısanı attım pısmanım dedı ıncık cıncık ettı agladı fılan ama asla eskısı gıbı olmıo guven gıttımı gerı gelmıo artık

herkes karakterine göre yaşar ve davranır . karşımıza çıkan insanların şerefsiz ,ahlaksız, yalancı olması bizim ahlaksızlık yapmamızı gerektirmez ... ne yaşarsak yaşayalım biz kendi hareketlerimizden mesulüz......... aldatılırsak bırakıp olur biter... ne öyle seviyesi kalmamış kişilerle muhatap olurum, ende kendimi küçültürüm ...allah' a vercek hesabını derim... Ama bayan veya erkek aldatmak ahlak ve erdem eksikliğidir diye düşünüyorum...

cnm öle güzel yazmışsınki tebrik ederim seni bende neler yaşadım neler gördüm aynı emine adlı arkadaşımız gibi bir arkadaş benimde başıma gelse ben aldatırdım demiş haklı olunabilir ama karşındaki insan sana böle bir şey yaptı die aynı şeyi yaparak cvp vermek ne kadar dogru olur bilemem ben neler yaşadım 4 kez 4kez başka kadınlar cıktı hepsinde inkar etti ama ne kadar inananabilirsiniz hepsinde msj olayı evim arandı kadınlarla bizzat konustum neye yararki bir arkadaşımız seviyorum hala demiş cnm tabiki eşindir seversin ama şöle düşündügün zaman miden bulanmıyormu şahsen benim yaşadıklarım gözümün önüne geldigi an benim midem kalkıyo içimden soruyorum neden neden yaptı die ama yok cvp bulamıyorum dogru ne eksigim vardı diorum neyim vardı ne hatam oldu 5 senemi verdim degiştirmek için yok adam degişmedi bıraktım ipini bırakmazsanız ne olacak boşanacaksın bitecek olan cocuklara olacak konu başlıgına gelirsek bir arkadaş aldatan bir bayanın sebeplerini ögrenmek istemiş sanırım, aldatan kadınların tek bir cvp ı vardır bu konuda öc almak aynı hançerle onu vurmak aldatılmayı ona tattırmak yada gercekten sevilmek sevgi aramak ama inanın erkek aldatıyor ama kadın aldatmayı karsısındakını aldatmayı kendıne yediremıyor sahsen ben yediremem kendime yakıştıramam anne olan hiç bir kadınında böle bişey yapacagını sanmıyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende oğlumun bizim ellerimizi birbirine tutturmasına,ikimizinde başını birleştirmesine,anne babamı öp babamı seviyomusun sev lütfen demesine şahidim ve bir çok şeye eşim aldatmakla kalan bir insan değilki yalan konuşan verdiği sözleri tutmayan birisi ama oğluyla akşamları boğuşan onunla filimizleyip maça giden de birisi sizce bir kadının çıkar yolu varmı ??yok Güçlü olup kendini sevicek o seni aldatsada güzel görüneceksin bakımlı,güzel ve asil olmaya devam ediceksin annesin anne olmak ayrıcalıktır ama o özel adı taşıyıcaksın Türk kadınının farkı bu dur işte........Ana olabilmek :)

aldatmadım..aldatıldımmı onu da bilmiyorum..ama eğer aldatırsa o da biliyokiii
anında çeker giderim...
yada ödeşiriz...
gider biriyle beraber olurum bakalım o beni affedebilecekmi affederse bende onu affederim...
şuna karşıyım..erkek aldatır:eee bi hata yapmış olur..
kadın aldatır:
o... olur...
neden? onun zaafı yokmu?
o nefsine hakim olamazmı?
aldatacak bi yapıda değilim ama eşitlikten yanayım..yapanı yadırgamam

Back
X