Aldatan ya da aldatılan kadın var mı aramızda?

aslında aldatılırmıyım endişesi kendi kendini huzursuz etmekten başka bişeye yaramıyor. eşimin bi iş arkadaşı var karısı haricinde 2 tanede sevgilisi var. karısı çok kıskanç ve sürekli adamı baskı altında tutmaya çalışıyor adam gayet pişkin öyle yalanlar buluyorki gecenin 2 sinde işyerinden çağırıldığına inandırıyor karısını. ben aldatıldığını bildiğim halde söyleyemiyorum durduk yerde ne denir he sorsa yemin verdirse belki söylerim ama iki çocuğu var birisi bebek ..karısı bilse üzülmekten öteye gidemeyecek onun için bilmesin daha iyi..

neyin davası bu anlamadım ki aldatmaktan çekinmeyen anlatmaktan da çekinmez sadece hislerini paylaşçak eminimki kimse aldatmayı seçmez elbet bi sebebi vradır biz kimseyi yargılayamayız buna hakkımız yok sadece paylaşım içinde olmaya çalışıyoruz burda veya bu sitede kimseyi yargılamak bize düşmez herkez başını yastıga koydugunda kendi mahkemesini yapıyodeure zaten herkez yargılıyo olabilir ben kucak açarım

aldatmanın bir sebebi olamaz. aldatma, kişinin kendine de olan saygısını yok etmesidir bence...aldattım diyen birine ne gibi bir paylaşımda buluncağım acaba... destekleyecek değilim. ve hatasın da yazacağım.buraya aldattığını yazan her kimse alacağı tepkilere de çok açık olmak zorunda. kocası tarafından aldatıldığını açıklayan birinin,kocasını nasıl yerden yere vuruyorsak,bunu söyleyenede tepkimiz o kadar yumuşak olamaz.hele kucak açmak ne demek:1shok:. aferin devam mı et diyeceğiz.şakkıdı çok ilginç bir görüş ....:delphin:

Aldatan tarafin amaci ne evdekini kaybetmek nede disardakinden vazgecmek bence....yada evdeki dursun belki daha iyisini bulurum düsüncesi...:delphin:

Hicbir evlilik yada beraberlik bir ömür sürecek diye birsey yok, olabilir arkadaslar sevgi biter, saygi biter, paylasacak birsey kalmaz ve bu kadinda olsa erkekde olsa disariya meyillenebilir....lakin öyle aldatarak arkadan is cevirerek degil, gelecek delikanli gibi
Bitti, olmuyor, yürümüyor diyecek noktayi koyacak...ondan sonra istedigi her halti yemekte özgürdür...:kahve:

kucak açmak derken yargılamayanlardanım ben nasılki herkez burda bişeyleri paylaşıyosa bizde onu yapçaz die düşünüyorum nasıl ki aldatılanlar varsa aldatan da var yani bunuda paylaşmak gerek die düşünerek açtım bu formmu insaanlar bitti olmuyo demiyo neden işte bazı şeylerin nedenleri vardır ben kimsenin aldatmayı seçtiğini sanmıyorum bilmiyorum yanlış düşünüyosam biri çıksın benim kocam çok iyi ama ben yetinemiyorum desin bende yanıldıgımı göriyim açıkçası ben aldtılsam önce kendimde suç ararım

kucak açmak derken yargılamayanlardanım ben nasılki herkez burda bişeyleri paylaşıyosa bizde onu yapçaz die düşünüyorum nasıl ki aldatılanlar varsa aldatan da var yani bunuda paylaşmak gerek die düşünerek açtım bu formmu insaanlar bitti olmuyo demiyo neden işte bazı şeylerin nedenleri vardır ben kimsenin aldatmayı seçtiğini sanmıyorum bilmiyorum yanlış düşünüyosam biri çıksın benim kocam çok iyi ama ben yetinemiyorum desin bende yanıldıgımı göriyim açıkçası ben aldtılsam önce kendimde suç ararım
önce şunu belirteyim. kucak açmakla ,yargılamamak çok farklıdır. ikisini ayıralım önce.... koca aldatıyor ve kadın buna kızıyor ve misilleme yapıyor. koca dövüyor kadın buna kızıp misilleme yapıyor aldatıyor ,koca ilgisiz,kadın buna kızıp misilleme yapıyor,aldatıyor.....vb vb
bu şekilde intikam aldığını sanıyor. ama kocasının yaptığı şeyin,mesela koca aldatıyorsa, o hatanın aynısını yaparak ,kocasıyla aynı duruma, düşüyor. bütün ahlaki değerlerini yerle bir ediyor bir anda..

burda hiç aldatılan yok mu ya yada aldatan oysaki o kadar çok kişi varki insanlar korkuyo demekki paylaşmaktan

burda hiç aldatılan yok mu ya yada aldatan oysaki o kadar çok kişi varki insanlar korkuyo demekki paylaşmaktan

Aldatilan kisiler belki yazip tekrar üzülmesin diye yazmiyorlardir. Aldatanlarda yaptiklarinin büyük bir marifet olmadigini bildikleri icin yazmiyordur. Cünkü aldatmak gurur verice birsey degil...

Son düzenleme:
valla canım az önce 3,5 aylık evli olan bi bayanın aldatıldıgını okudum ya yardım etmek paylaşmak istedim v eburayada öle bi konu oluşturmak istedim ama yanlış anlaşıldı galiba

valla canım az önce 3,5 aylık evli olan bi bayanın aldatıldıgını okudum ya yardım etmek paylaşmak istedim v eburayada öle bi konu oluşturmak istedim ama yanlış anlaşıldı galiba

Aldatilmak tabiki cok kötü bir olay ve yardim etmeyi düsünmenizde güzel yani bunda yanlis anlasilacak bir durum yok. Ama birisi gelip esini/ sevgilisini aldattigini anlatiyorsa bu tabiki yanlis anlasilabilir cünkü bence aldatan kisi pisman olsa anlatmaz gibi geliyor bana...

işte benimde anlamaya çalıştıgım onların duyguları aldatan veya aldatılanın hangi zihniyetteler ne nedir hep bu aldatmalar aynımı

korkucak bişi yok evet aldatılmaktan korkuyo olabiliriz bende bekarken aldattıgım oldu ama eşimle böyle bişey yaşamadım ynai eşimi çok seviyorum asla öle bişi olmaz eşimin bekar oldugumuz zamanlarda yanlışlarıDA OLDU SÖYLÜYORUM KORKÇAK BİŞİ YOK ama çok büyütülcek konular deildi aldatıcak erkek deil sadece sulanan kadınları rezil etmeyi seviyo buda öle bişeydiiii

yersen guzelım, ben soyledım aldatılmıstım da ama aldattım da genıs genıs walla
aldattıgım adamların da haberı vardı gık demıyorlardı o kadar aşıklardı ancak 3ayda bır görüşüp dışarı cıkıyordum o halde bıle sırılsıklam aşıkken ınsanların gözü bır sey görmuyor belkı kendınızden bılıyorsunuzdur.
. üslubumuza önce biraz dikkat edelim... ben sizi tanımıyorum ve o yüzden de güzeliniz değilim.bu kelimeyi bana ancak yakınlarım söyleyebilir......körükörüne asla aşık olmadım.benim için mantık hep ön plandadır.....işin ilginci,o adamlara şaşırdım. aldattığınızı biliyorlar ve gıklarını çıkarmıyorlar demek.... bakın,bu da ,çok ilginç:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
daha ne yapsaydım soru sorulmus saklasa mıydım yani hem
cevap ıstıyorsunuz hem begenmıyorsunuz iki yüzlülük buna denır
begenmıyorsan sorma baslıga da bakma bu bu kadar basıt ben mı ogretıcem bunu da
sosyal olmayı ogrenmelısın bıraz ınsan içine çık gamyoncuiremsu

aldattıgım adamların da haberı vardı gık demıyorlardı o kadar aşıklardı ancak 3ayda bır görüşüp dışarı cıkıyordum o halde bıle sırılsıklam aşıkken ınsanların gözü bır sey görmuyor belkı kendınızden bılıyorsunuzdur. :1closedeyes:

korkuyor dedıgın gıbı korkuyor cekınıyor aldatıldım ezıldım deemeye korkuyorlar
hani üzülünce sıkılınca bır derdım varda goruyoruz bolca ama boyle bır baslıkta ;

ne kımse aldatmıs

ne de kımse aldatılmıs
:mymeka:

uslubumuza dikkat edelim
burası koy kahvesi değil sengözlerimebaksanab

hani üzülünce sıkılınca bır derdım varda goruyoruz bolca ama boyle bır baslıkta ;

ne kımse aldatmıs

ne de kımse aldatılmıs

hanım hanım insan karakteri ile alakalı aldatmak benim kitabımda yok
ikiyüzlülüğe vs... şeylere girer bu benim bünyem almaz midem kaldırmaz
vicdanım elvermez
yapmadım
yapanada bişey diyemem :kahve:
Allah ezdirmesin kimseyişakkıdı:icecream:

aldatılmadığımı düşünüyorum...asla aldatılmadım diyemem, sadece böyle bişey duymadım ve hissetmedim, asla aldatılmam da diyemem, bundan asla emin olamam çünkü...aldatılmak konusunda söyleyebileceğim tek kesin şey vardır...beni aldatan kocayı kapının önüne koyarım...başkasına dokunmuş adamın benim yatağımda işi yok...
aldatan erkek kendini kandırır, yorulur, yıpranır ve sonunda da genelde pişman olur...
aldatmaya gelince...asla aldatmadım...hiçbir şekliyle...asla aldatmam...aldatan kadına da sadece acırım...zavallıdır çünkü...o aldatan erkek gibi her şartta aldatma eğiliminde değildir...mutlaka bir intikamın, egosunu tatmin etmenin peşindedir...kocası ilgi göstermiyordur, aldatıyordur, dövüyordur vs..vs..bu çirkinlikler karşısında, kendinde yapacak başka hiçbişey bulamayacak kadar zavallı olan kadın aldatır...onun karşı koymaya, itiraz etmeye, dur demeye gücü yoktur çünkü...intikam duygusuyla yanarken yapabileceği tek şey kocasının çirkinliğine eşlik etmektir...yapar da...herkesin yüzüne bakabilir..ama aynaya bakamaz nasılsa...
bir şey daha...gerçekten sevilmiş, gerçekten değer verilmiş, gerçekten kadınlığı hissettirilmiş bir kadın bence zaten aldatmaz...hiç yerine konan bir kadın bunu yapar...kendini ispat edebilmek umuduyla...

Ben aldattım ama cinsel anlamda değil.pişmanda değilim acı cekmek yerine bu yola başvurdum.mesela doğumgünümü hatırlamayan bri erkeği hatırlayan değer verenlerle aldatırım arkadaşım...bırakta yap diyeniniz olcak.ama seviyorum...sadece seviyorum..oda seviyor ama sözlerde..

daha ne yapsaydım soru sorulmus saklasa mıydım yani hem
cevap ıstıyorsunuz hem begenmıyorsunuz iki yüzlülük buna denır
begenmıyorsan sorma baslıga da bakma bu bu kadar basıt ben mı ogretıcem bunu da
sosyal olmayı ogrenmelısın bıraz ınsan içine çık gamyoncuiremsu

aldattıgım adamların da haberı vardı gık demıyorlardı o kadar aşıklardı ancak 3ayda bır görüşüp dışarı cıkıyordum o halde bıle sırılsıklam aşıkken ınsanların gözü bır sey görmuyor belkı kendınızden bılıyorsunuzdur. :1closedeyes:

ne kımse aldatmıs

ne de kımse aldatılmıs

arkadaşlar başlık aldatan varmı diyor altılan değil..ve yüreğini ortaya koyanlarada saymışınız maşallah şimsi sırada bana gelir..

potubor yaşadıklarından ötürü kimsenin sana laf söylemeye hakkı yok bu konuda haklısın

anlatma ve paylaşma özgürlüğüne de kimse karışamaz tamam da.

okypete nin yazdığı mesaja neden alındın ne aşağılama var ne hakaret var ne de 'neden yazdın ki bunu' gibilerinden bir ima var üslubun hoş değil gerçekten.

eşimin beni aldatıp aldatmadığını bilmiyorum öyle bir şey sezmedim

eşimi de aldatacağımı sanmıyorum ama büyük lokma yiyip büyük söz konuşmamayı tercih ediyorum kimseyi de yargılamıyorum

Son düzenleme:
soru da ''aldatan kadın var mı aranızda'' diye yazılmış...
ve bazı arkadaşlar aldattıklarını ,nedenleri ve hissettikleri ile yazmışlar...
sonuna kadar saygı duyuyorum ama elbette tasvip etmiyorum ne kadında ne erkekte!
ama bende kadın olarak neden aldatıldığını ,kadınların niçin aldatma eğiliminde bulunduklarını,kendilerince neden ve niçinlerini merak ediyorum şahsen, ögrenmek isterim...yargılamak yerine,okuyup geçsek yeterli bence! konunun başlığındaki soruya dikkat!
hep erkeklerin hikayelerini dinledik ,kadınların hikayelerini çok merak ediyorum doğrusu!

ve şunu da ekleyim; bir çok kişi bunu düşünüp yaşasa bile bu ortamda yazabilme cesareti bu yüzden gösteremiyor,bunu da unutmamak gerek!

aldatan aldanır. çünkü kırdığı cam kırıkları birgün ya ayağına yada yüreğine mutlaka batar.

Back
X