aldatılmadığımı düşünüyorum...asla aldatılmadım diyemem, sadece böyle bişey duymadım ve hissetmedim, asla aldatılmam da diyemem, bundan asla emin olamam çünkü...aldatılmak konusunda söyleyebileceğim tek kesin şey vardır...beni aldatan kocayı kapının önüne koyarım...başkasına dokunmuş adamın benim yatağımda işi yok...
aldatan erkek kendini kandırır, yorulur, yıpranır ve sonunda da genelde pişman olur...
aldatmaya gelince...asla aldatmadım...hiçbir şekliyle...asla aldatmam...aldatan kadına da sadece acırım...zavallıdır çünkü...o aldatan erkek gibi her şartta aldatma eğiliminde değildir...mutlaka bir intikamın, egosunu tatmin etmenin peşindedir...kocası ilgi göstermiyordur, aldatıyordur, dövüyordur vs..vs..bu çirkinlikler karşısında, kendinde yapacak başka hiçbişey bulamayacak kadar zavallı olan kadın aldatır...onun karşı koymaya, itiraz etmeye, dur demeye gücü yoktur çünkü...intikam duygusuyla yanarken yapabileceği tek şey kocasının çirkinliğine eşlik etmektir...yapar da...herkesin yüzüne bakabilir..ama aynaya bakamaz nasılsa...
bir şey daha...gerçekten sevilmiş, gerçekten değer verilmiş, gerçekten kadınlığı hissettirilmiş bir kadın bence zaten aldatmaz...hiç yerine konan bir kadın bunu yapar...kendini ispat edebilmek umuduyla...