• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan yakınınızı korur musunuz?

Yaklaşık 3 saat ikna etmeye çalıştım. Sabah erken kalkacaktım işe gidiyorum bulunduğum yere de yeni taşınmıştım. Kapıları tekmeledi ve zorladı bağırdı gecenin körü. Zaptedemeyip kapıyı açmak zorunda kaldım insanlar polis çağıracaktı artık.
Merak ettim ertesi gün naaptı? Özür diledi mi sizden?

Bu kadar yakınım olan birinin sırrını direk ifşa edemem çünkü başına ne gelecek bilemem. Ama beni kullanarak aldatmaya devam edemez asla. Çıkıp gittiğinde kocasına haber verirdim gitti, nerede olduğunu bilmiyorum diye. Kadına da eşine gittiğini söyledim derdim.

Valla Burcu hanım, teoride herkes, hatta ben dahil adamın bilmeye hakkı var deriz. Ama pratikte gördüğüm olaylar neticesinde, kabak hep ihbar edenin başına patlıyor.
Bir kere ortada yuva yok, yuva dağılmasın gibi bir bahanenin ardına saklanmazdım ben olsam. Ama ihaneti ortaya çıkarması gereken kişinin de ben olduğumu düşünmezdim.
Yaptırım olarak, ancak o kişiyle görüşmemeyi uygulayabilirdim sanırım. Çünkü hem daha fazla kirli çamaşırını duymamak hem de muhatap olmamak adına bu kararı verirdim. Tüm dürüstlüğümle yapacağım şeyi söyledim. :KK25:

aynen öyle
ben de araya girmezdim

Benim evimden çıkıp kocasını veya karısını aldatmaya giden ahlaksıza en yakınım da olsa göz yummam alet olmazdım. Kan emici gibi senelerce mutsuzluğunu etrafa yaymış kusura bakmayın ama pisliğini herkese bulaştırıyor. Bir insanın eşi iğrenç olsa bile bırakırsın gidersin madem mutsuzsun insan kendine yakıştırmaz aldatmayı. Konu sahibi bu sebepten lütfen bu insanla görüşmeyin. En sevdiğiniz insan bile olsa çocuğuna bunu yapan size de yapar. İletişime geçmeyin , konuşmayın belki anlar hatasını çocuklarına ve kendisine düzgün bir hayat kurar.

Yaklaşık 3 saat ikna etmeye çalıştım. Sabah erken kalkacaktım işe gidiyorum bulunduğum yere de yeni taşınmıştım. Kapıları tekmeledi ve zorladı bağırdı gecenin körü. Zaptedemeyip kapıyı açmak zorunda kaldım insanlar polis çağıracaktı artık.

deli midir nedir?
böyle bir insanla ancak telefonda konuşup tavsiye verirdim yine de bağımı koparamazdım üzülürdüm kesin
ama gerçekten evime almazdım. Arkadaşınız aldatmanın haricinde psikolojik olarak da dağılmış gibi geliyor.

Selam…
Bu konuyu pek detay vermeden anlatmam gerek çünkü çok mide bulandırıcı bir iş. Diyelim ki çok yakın bir kadın akrabanız (kardeş/kuzen) artık kimle çok yakınsanız öyle düşünün. Size senelerce evliliğinde korkunç mutsuz olduğunu anlatıyor. Eşi düzgün kendi halinde bir tip. Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor. Bir akşam size geliyor(eşi ve çocuğu sizde kaldığını biliyor) ve içki içiyor. Gecenin bir saatinde ise o güne kadar hiç adını duymadığınız bir adamın evine şimdi çıkıp gideceğini söylüyor. Siz ne kadar tutmaya çalışsanız hatta üstüne kapıyı kilitleseniz de sizi asla dinlemiyor ve gecenin o saati içkili çıkıp gidiyor. Dediğim gibi bu kişi belki kardeşiniz belki en yakın kuzeniniz yani arkadaş falan da değil. Yıllardır yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi insan.
Şimdi sorum şu, siz kendi ailenizin de çok üzüleceğini, bu kişinin boşanacağını bilerek bunu eşine söyler misiniz? Yoksa bu kişinin kardeşimdir kuzenimdir vs ailem üzülmesin yuvası dağılmasın diyerek bu yaptığı pisliğe alet olur sırrını saklar mısınız? Bu artık benim için kapanmış bir olay fakat doğru mu yaptım yanlış mı farklı birileri daha yorumlasın istedim.

not: maddi sebeplerden boşanamıyor.
Sizde şu an onun kadar suçlu oluyorsunuz yani nasıl bir rahatlık boşanmadan istediği gibi hareket ediyor bir gün çıkar ortaya üstelik sizi de alet eder bi çaresine bakmak en iyisi

Benzer bir durumu üniversitede en yakın arkadaşımla yaşadım. Arkadaşımın erkek arkadaşı tez yazmak için bilgisayarımı istemişti. Bilgisayarım geldikten bir müddet sonra virüs tarama programını çalıştırdım. Taranan dosyalara tesadüfen gözüm takıldı. Bana ait olmayan bir msn adresi yazıyordu. Bizim zamanımızda msn popülerdi:)...Taramayı durdurup dosyayı açtım. Arkadaşımın erkek arkadaşı msn de birçok kızla yazışmış. Ablasıyla yazışıp arkadaşımın dedikodusunu yapmış. Yazışma kaydını silmeyi unutmuş.
Arkadaşıma gösterdim. Hepsini tek tek okudu, ağladı, erkek arkadaşını aradı, kavga etti, ayrıldı. Birkaç gün sonra bana erkek arkadaşından 'Biz X ile barıştık, seni hayatımızdan çıkardık. Bir daha ne ona ne bana selam bile verme.' şeklinde bir mesaj geldi. Dediği gibi de oldu, arkadaşım beni gördüğünde tanımıyor gibi davrandı. Bazen ispatlamak bile yetmiyormuş.
Bu tecrübe üzerine kimin kimi aldattığına karışmam ama aldatana da gereken konuşmayı yapar hayatımdan çıkarırım.

Benzer bir durumu üniversitede en yakın arkadaşımla yaşadım. Arkadaşımın erkek arkadaşı tez yazmak için bilgisayarımı istemişti. Bilgisayarım geldikten bir müddet sonra virüs tarama programını çalıştırdım. Taranan dosyalara tesadüfen gözüm takıldı. Bana ait olmayan bir msn adresi yazıyordu. Bizim zamanımızda msn popülerdi:)...Taramayı durdurup dosyayı açtım. Arkadaşımın erkek arkadaşı msn de birçok kızla yazışmış. Ablasıyla yazışıp arkadaşımın dedikodusunu yapmış. Yazışma kaydını silmeyi unutmuş.
Arkadaşıma gösterdim. Hepsini tek tek okudu, ağladı, erkek arkadaşını aradı, kavga etti, ayrıldı. Birkaç gün sonra bana erkek arkadaşından 'Biz X ile barıştık, seni hayatımızdan çıkardık. Bir daha ne ona ne bana selam bile verme.' şeklinde bir mesaj geldi. Dediği gibi de oldu, arkadaşım beni gördüğünde tanımıyor gibi davrandı. Bazen ispatlamak bile yetmiyormuş.
Bu tecrübe üzerine kimin kimi aldattığına karışmam ama aldatana da gereken konuşmayı yapar hayatımdan çıkarırım.
Çok benzerini yaşadım üniversitede. Yakın bi arkadaşımın erkek arkadaşını başka bi kızla öpüşürken gördüm. Sonra başka arkadaşlardan kızın kim olduğunu öğrendim. Gittim kıza anlattım aynı hikaye ağlamalar ayrılcam demeler falan. Ayrılmadılar bile. Bizim arkadaşlığımız bitti, üstüne bi de herif beni haftalarca tehdit etti. İlk ve son müdahalemdi.

tabi canım
bir de şey demişlerdir kesin X bunları anlatmasaydı aramızda hiç bunlar yaşanmayacaktı. :D

Evlendiler mi merak ettim ?

Evlendiler mi merak ettim ?
Evlenmediler bildiğim kadarıyla. Olaydan bir süre sonra arkadaşım örtülüyken açıldı. Başkalarından duyduğum kadarıyla sevgilisi öyle istemiş. Bir seneye kalmadı ayrıldılar. Çocuk mezun oldu gitti. Bizim kız yine de benimle barışmadı. Lisans sonrası bir erkek arkadaşımızdan duyduğuma göre bizim kız pek iyi bir yolda değilmiş. Çocuk 'X gece yarısı beni aradı yardım istedi, onu öyle bir mekandan çıkardım ki ne sen sor ne ben söyleyeyim.' dedi. Nasıl bir mekandı çok merak ettim ama edebimden soramadım.

Kötü bir durum, ben izin vermezdim bir şekilde. Çünkü aldatma gibi iğrenç bir olaya beni de tanık yapma, kullanma durumu var. Malum ailesi bende kaldığını sanıyormuş! Madem aldatacak kendi evindeyken yapsın bu pisliği, bende kalmak gibi bir yalana izin vermezdim

Olay esnasında evde yanlız değilsem evdekilere söylerdim durumu. Bu adi kişiliği yaka paça götürür evine bırakırdım. Kocasına da gönderme bize bunu, sorunlarınızı kendi aranızda çözün, gece yarısı dışarı çıkacağım diye bağırıp konu komşuyu rahatsız ediyor derdim filan. Kocası sorgulasın nereye gidecektin kısmını. Ya da eşini çağırıp onlara acil gelin götürün bunu zaptedemiyoruz derdim.

Bunun dışında aldattığını kocaya söylemeyi bir cinayete, faciaya neden olmamak için söylemem ama dediğim gibi içip dışarıda gezmek istiyor, eşine sahip çık gibisinden bir şeyler söylerim kendi versin hesabını

Ve o kişiyle tüm ilgimi alakamı keserim.Kim ve neyim olduğu hiç önemli değil ve Kendi aileme söylerim bu durumu, başkalarına değil.

Bu arada reel hayatta Eşini aldatanın hikayelerini, gelse de macera dinlesek diyerek zevkle dimleyenler de var. Banane, kocası kör olmasaymış diyen de var,. Ben neden ilgimi keseyim beni mi aldatıyor, bizim arkadaşlığımız iyidir, sorun kocasının sorunudur diyen de var, benim gibi asla o insanla görüşmem bir daha, kim ve neyim olursa olsun diyen de var. Kişiye göre değişiyor özetle

Evlenmediler bildiğim kadarıyla. Olaydan bir süre sonra arkadaşım örtülüyken açıldı. Başkalarından duyduğum kadarıyla sevgilisi öyle istemiş. Bir seneye kalmadı ayrıldılar. Çocuk mezun oldu gitti. Bizim kız yine de benimle barışmadı. Lisans sonrası bir erkek arkadaşımızdan duyduğuma göre bizim kız pek iyi bir yolda değilmiş. Çocuk 'X gece yarısı beni aradı yardım istedi, onu öyle bir mekandan çıkardım ki ne sen sor ne ben söyleyeyim.' dedi. Nasıl bir mekandı çok merak ettim ama edebimden soramadım.
Boşverin barışmaması daha iyi zaten. 🙄

Öncelikle herkese samimi ve dürüst yorumları için teşekkür ederim. Şu an biraz yoğunluğum var, olayın sonu nasıl bitti yazacağım gün içinde.

Boşverin barışmaması daha iyi zaten. 🙄
Biz üç yakın kız arkadaştık. Benden önce de yine sevgilisinin isteğiyle diğer arkadaşımızla küsmüştü. Diğer arkadaşımızla biz farklı şehirlerde yaşasak da hala çok yakın arkadaşız. Olayın üzerinden 12 yıl geçse de bazen 'Acaba X bize niye küstü?' diye konuşuruz, galiba atlatamıyoruz bu travmayı.:olamaz::KK70:

Çok benzerini yaşadım üniversitede. Yakın bi arkadaşımın erkek arkadaşını başka bi kızla öpüşürken gördüm. Sonra başka arkadaşlardan kızın kim olduğunu öğrendim. Gittim kıza anlattım aynı hikaye ağlamalar ayrılcam demeler falan. Ayrılmadılar bile. Bizim arkadaşlığımız bitti, üstüne bi de herif beni haftalarca tehdit etti. İlk ve son müdahalemdi.

Benim de ayni sey okulda basima gelmisti. Arkadasimi uyarmak istedim diye herif benim basima musallat olmustu telefondan vs tehdit taciz, yetmedi sanki ben ortaligi karistirmaya calisiyormusum, durduk yere ilişkilerini bozmaya ugrasiyormusum gibi iftira atip arkadasim(!) denen insani da uzerime salmislardi bir de onunla ugraşmiştim.

Kimsenin boktan ilişkileriyle ugrasmadim bir daha o sondu. 👍

Back
X