• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan yakınınızı korur musunuz?

eski yaz olsam anında malkoçoğlu olurdum ama yaş aldıkça kazandığım tecrübemle, asla kimsenin işine karışmam. olay sonunda herkes iyi olur, ben ortada kalakalırım.
karışmam, ilişiğimi keserim.

Kardes kadar yakinim bir insansa asla ifsa etmezdim. Durdurmak icin elimden geleni yapardim ama gidip de kocasina soylemezdim. Analttiginiz kisi cok sorunlu bir tipe benziyor. Gece sarhos sarhos baska adama kosmak neyin kafasiysa normal degil. Tedavi olmasi ve bosanmasi icin destek olmaya calisirdim. Alelade birinden bahsetmiyoruz burada, can dostum ya da kardesimse ifsa edemem. Oyle asarim keserim diyenlere de pek inanamiyorum bu yuzden. Evet asagilik bir durum sozkonusu ama kisiye olan yakinligim bu durumda tavrimi muhakkak etkiler.

Boşanmaya ikna etmeye çalışırım.
Boşanmazsa söylemekle tehdit ederim
Oluru yoksa evime almam ve görüşmem.

Gittiği yerde başına bir şey gelse sizin evinizde olduğu varsayildigi için siz de mesul olursunuz
Söyleyemiyorsanız bile suça ortak olmayin

Yazık adama çok üzüldüm. Şimdi bu çok zor bı karar gönül ister haberi olsun .peki öğrenirse kadına zarar verirmi ? Onu önce bı göz önünde bulundur

Bu durumlarda kabak soyleninin başına patlar..soylemezdim. .hem kadın ne diyecek.evet seni aldattim mi diyecek..inkar edecek..sizde iftira atan kişi olacaksiniz

Valla Burcu hanım, teoride herkes, hatta ben dahil adamın bilmeye hakkı var deriz. Ama pratikte gördüğüm olaylar neticesinde, kabak hep ihbar edenin başına patlıyor.
Bir kere ortada yuva yok, yuva dağılmasın gibi bir bahanenin ardına saklanmazdım ben olsam. Ama ihaneti ortaya çıkarması gereken kişinin de ben olduğumu düşünmezdim.
Yaptırım olarak, ancak o kişiyle görüşmemeyi uygulayabilirdim sanırım. Çünkü hem daha fazla kirli çamaşırını duymamak hem de muhatap olmamak adına bu kararı verirdim. Tüm dürüstlüğümle yapacağım şeyi söyledim. :KK25:
En mantıklı cevap bu ek olarak yarın bir gün ortaya çıksa sizde kaldığını söylediği için sanki siz bu yola yönlendirmişsiniz gibi görünebilir ya da sıkışırsa sizi yakabilir hiçbir şey olmasa gittiği yerde başına iş gelse herkes sizde sanıyor sorumlu olursunu

Söyleyince altın takıp takdir etmiyorlar...malesef suçlu söyleyen oluyor bir güzeş dışlanıyor.Eş el üstünde tutulup söyleyen kişi yerin dibine sokulup aileden uzaklaştırılıyor. Bırakın kim kimi aldatırsa aldatsın.Affediyorlar sonra diz döven anlatan taraf oluyor.

Sen o kuzenden uzak dur, taciz falan ederse herşeyi aşikar etmekle tehdit et. Yarın bu pislikleri ortaya çıkar ve kollayan pozisyonda kalırsan senin için kötü olur. Kimseye anlatamazsın da derdini, iyi niyetini anlamazlar.

Arada sırada yanlışlıkla onu ara cevap verme sonra da ay telefon rastgele biryerleri arıyor rezil oluyorum millete falan de. Birgün yine bu konuyu sana anlatırsa gizlice onun eşini ara telefonu ters çevir adamın biraz şansı varsa bekleyip dinler ortamı.

En mantıklı cevap bu ek olarak yarın bir gün ortaya çıksa sizde kaldığını söylediği için sanki siz bu yola yönlendirmişsiniz gibi görünebilir ya da sıkışırsa sizi yakabilir hiçbir şey olmasa gittiği yerde başına iş gelse herkes sizde sanıyor sorumlu olursunu
Yardım ve yataklıktan suçlanabilir, evet. İftira daha da büyüyebilir, sizin de böyle şeyler yaptığınızı yayarlar etrafa pisliğine.
Bir de burcubahar0635 burcubahar0635 anlatacağım bir şeyler demiştiniz, durum nedir?

Valla ben asla karısmazdim olayin sonrasinda belki çok üzucu bi olay olacak ve ben niye yaptim dye kafanizi taslara vuracaksiniz .

Ben olsam ayıkken bir daha bunu tekrarlaması halinde yalanına ortak olmayacağımı,beni asla karıştırmamasını açık ve net şekilde söylerdim. Eşi ararsa bende olmadığını söyleyeceğimi de eklerdim.
Kim mutlu ki evliliğinde yüzde yüz? Herkes sorun yaşıyor ,mutsuz olan ayrılabilir ama aldatmak bence kabul edilemez.
Anlasamamak,kavga etmek asla bahanesi olamaz aldatmanın. Bu sebeple ben restimi çekerdim. Eşine gidip söylemezdim hemen,ama bu konuşmayı yaptıktan sonra eşi ulaşıp sendemi vs derse acıkça da söylerdim gelmediğini,benimle olmadığını.
Dostumda olsa bence doğrusu bu,çanak tutamam şahsen ahlaksızlığına.

Evet arkadaşlar, sıra geldi o gece ne olduğuna. Bu arada tekrar samimi yorumlar için teşekkür ederim.
O akşam bu bana çıkıp gelecekken kendisinin çocuğu beni aradı. Lütfen annem içip bi yerlere gitmeye çalışırsa gönderme dedi. Ben de merak etme gidemez bi yere dedim. Bu arada tahmin edeceğiniz üzere zaten sorunlu bi tip daha önce de kendi evinde gecenin bi vakti başını alıp gitmişlikleri var ve herkes yüreği ağzında sıradaki ne diye bekliyordu.

şunu söyleyim kocası da kadın cinayeti işleyecek yeryüzündeki son erkek. Her neyse dediğim gibi biz bunu zaptedemeyince o gece kocasını aradık gel bunu al bu gitmek istiyo dedik. Kocası da gelmesin ben de gelemem kalsın orda dedi, dediğim gibi yasak vardı zaten gece. Tabi bu bize bu sırada adamı anlattı ama biz göndermiyoruz kocan alsın gelsin diyoruz yok gidicem diyo hatta bize çağırmaya da kalktı adamı. Kocası nitekim gelmedi, sonrasında da bu gece tekrar kapıyı zorlayınca kendisine de gidersen kocana söylerim gittiğini bizi de silersin gidersen dedim defalarca. Söyle benim kimse hiçbişey umrumda değil nolucaksa olsun dedi. Sana da bu yakışır zaten dedi. Bu arada kendini de yırttı tüm gece ben bundan boşancam diye. Neyse çıktı gitti. Evden çıkarken bak şimdi eşini arayıp eve geldiğini söylicem eve git dedim. Eşini de aradım eve geliyo dedim. Aradan 1 saat falan geçti tabi eve gitmemiş. Eşi bizi aradı(biz dediğim eşimle ben) nerde bu dedi öyle sorunca ben de artık söylemek zorunda kaldım. Aldatıyo seni demedim bi adam aradı oraya gitti dedim. Sonrasında eşi bunun apple hesabından konumunu buldu ve gitti, evi bulamayınca arabayı alıp dönmüş gece.

ertesi gün oldu tabi bir sürü kavga gürültü olmuş kocası evi terketmiş boşanacağını söylemiş. Bu adamın ayaklarına kapanıp beni terk etme diye ağlamış ama nafile. Bu halini görünce çok kızgın olduğum ve bi daha görüşmeyi düşünmediğim halde bize gel dedim yok ben çok kızgınım size dedi ben dumur oldum tabi o gece o çıkınca biz arayıp kız arkadaşına gidiyo veya bilmiyorum nereye gittiğini demeliymişiz. Bunu söyleyince artık dayanamadım ağzıma geleni saydım ve sildim. Eşi de dedi ki niye gönderdiniz ben olsam göndermezdim dedi(bu arada kendi evlerinde de 3-4 gece aynısını yaptı). Her neyse biz o günden sonra ikisini de sildik bidaha hiçbi şekilde bu olaylara dahil olmak istemedik.

sonrasında bikaç ay birbirlerine zaman verdiler fakat olmadı tabi adamın mide almadı. Şimdi boşanıyolar. Burda bazı arkadaşların dediği gibi kendi çocuğunu düşünmeyen bizi ve tüm ailesini kolayca harcadı tabi. Annesi babası amateme götürdü bunlar birbirlerine süre verdiğinde ve bu alkolik bile çıkmadı biz de sanıyoduk ki alkolikliğinden yapıyo halbuki baya normalmiş yıllardır millete eziyet edebilmek için içiyomuş. O sırada barışabilmek için sözler verdi içki ağzıma sürmicem dedi. Ben sildikten sonra sadece annesi konuşuyodu babasıyla da küsmüşlerdi bildiğim kadarıyla. Geçenlerde babası bi arkadaşının hesabında bunun yine içki masasında fotosunu görmüş. Belli ki adamın boşayacağı kesinleşince yine içkiye başlamış. Annesi niye sen hala içki sofrasındasın doktor sana 1 sene en az bu ortamlarda bulunma demedi mi diye onu da silmiş bidaha aramıyomuş. Bunu da ben onlara söyledim sanıp tüm ortak tanıdıklardan beni engelletmiş, tabi herkes bunun boşandığını biliyo ama çoluğu çocuğu var ele güne çıkacak yüzü kalsın diye kimse gerçek nedenini söylemedi eşi bile. eşini bile bu beni sileli çok olmuş içinde neler biriktirmiş diye suçlayabilmiş. Yani özetle hikayede onun dışındaki herkes suçlu çıktı arkadaşlar :)

Selam…
Bu konuyu pek detay vermeden anlatmam gerek çünkü çok mide bulandırıcı bir iş. Diyelim ki çok yakın bir kadın akrabanız (kardeş/kuzen) artık kimle çok yakınsanız öyle düşünün. Size senelerce evliliğinde korkunç mutsuz olduğunu anlatıyor. Eşi düzgün kendi halinde bir tip. Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor. Bir akşam size geliyor(eşi ve çocuğu sizde kaldığını biliyor) ve içki içiyor. Gecenin bir saatinde ise o güne kadar hiç adını duymadığınız bir adamın evine şimdi çıkıp gideceğini söylüyor. Siz ne kadar tutmaya çalışsanız hatta üstüne kapıyı kilitleseniz de sizi asla dinlemiyor ve gecenin o saati içkili çıkıp gidiyor. Dediğim gibi bu kişi belki kardeşiniz belki en yakın kuzeniniz yani arkadaş falan da değil. Yıllardır yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi insan.
Şimdi sorum şu, siz kendi ailenizin de çok üzüleceğini, bu kişinin boşanacağını bilerek bunu eşine söyler misiniz? Yoksa bu kişinin kardeşimdir kuzenimdir vs ailem üzülmesin yuvası dağılmasın diyerek bu yaptığı pisliğe alet olur sırrını saklar mısınız? Bu artık benim için kapanmış bir olay fakat doğru mu yaptım yanlış mı farklı birileri daha yorumlasın istedim.

not: maddi sebeplerden boşanamıyor.
Eşine niye soyleyim ya .zaten boşanıyorlar ne alaka

Evet arkadaşlar, sıra geldi o gece ne olduğuna. Bu arada tekrar samimi yorumlar için teşekkür ederim.
O akşam bu bana çıkıp gelecekken kendisinin çocuğu beni aradı. Lütfen annem içip bi yerlere gitmeye çalışırsa gönderme dedi. Ben de merak etme gidemez bi yere dedim. Bu arada tahmin edeceğiniz üzere zaten sorunlu bi tip daha önce de kendi evinde gecenin bi vakti başını alıp gitmişlikleri var ve herkes yüreği ağzında sıradaki ne diye bekliyordu.

şunu söyleyim kocası da kadın cinayeti işleyecek yeryüzündeki son erkek. Her neyse dediğim gibi biz bunu zaptedemeyince o gece kocasını aradık gel bunu al bu gitmek istiyo dedik. Kocası da gelmesin ben de gelemem kalsın orda dedi, dediğim gibi yasak vardı zaten gece. Tabi bu bize bu sırada adamı anlattı ama biz göndermiyoruz kocan alsın gelsin diyoruz yok gidicem diyo hatta bize çağırmaya da kalktı adamı. Kocası nitekim gelmedi, sonrasında da bu gece tekrar kapıyı zorlayınca kendisine de gidersen kocana söylerim gittiğini bizi de silersin gidersen dedim defalarca. Söyle benim kimse hiçbişey umrumda değil nolucaksa olsun dedi. Sana da bu yakışır zaten dedi. Bu arada kendini de yırttı tüm gece ben bundan boşancam diye. Neyse çıktı gitti. Evden çıkarken bak şimdi eşini arayıp eve geldiğini söylicem eve git dedim. Eşini de aradım eve geliyo dedim. Aradan 1 saat falan geçti tabi eve gitmemiş. Eşi bizi aradı(biz dediğim eşimle ben) nerde bu dedi öyle sorunca ben de artık söylemek zorunda kaldım. Aldatıyo seni demedim bi adam aradı oraya gitti dedim. Sonrasında eşi bunun apple hesabından konumunu buldu ve gitti, evi bulamayınca arabayı alıp dönmüş gece.

ertesi gün oldu tabi bir sürü kavga gürültü olmuş kocası evi terketmiş boşanacağını söylemiş. Bu adamın ayaklarına kapanıp beni terk etme diye ağlamış ama nafile. Bu halini görünce çok kızgın olduğum ve bi daha görüşmeyi düşünmediğim halde bize gel dedim yok ben çok kızgınım size dedi ben dumur oldum tabi o gece o çıkınca biz arayıp kız arkadaşına gidiyo veya bilmiyorum nereye gittiğini demeliymişiz. Bunu söyleyince artık dayanamadım ağzıma geleni saydım ve sildim. Eşi de dedi ki niye gönderdiniz ben olsam göndermezdim dedi(bu arada kendi evlerinde de 3-4 gece aynısını yaptı). Her neyse biz o günden sonra ikisini de sildik bidaha hiçbi şekilde bu olaylara dahil olmak istemedik.

sonrasında bikaç ay birbirlerine zaman verdiler fakat olmadı tabi adamın mide almadı. Şimdi boşanıyolar. Burda bazı arkadaşların dediği gibi kendi çocuğunu düşünmeyen bizi ve tüm ailesini kolayca harcadı tabi. Annesi babası amateme götürdü bunlar birbirlerine süre verdiğinde ve bu alkolik bile çıkmadı biz de sanıyoduk ki alkolikliğinden yapıyo halbuki baya normalmiş yıllardır millete eziyet edebilmek için içiyomuş. O sırada barışabilmek için sözler verdi içki ağzıma sürmicem dedi. Ben sildikten sonra sadece annesi konuşuyodu babasıyla da küsmüşlerdi bildiğim kadarıyla. Geçenlerde babası bi arkadaşının hesabında bunun yine içki masasında fotosunu görmüş. Belli ki adamın boşayacağı kesinleşince yine içkiye başlamış. Annesi niye sen hala içki sofrasındasın doktor sana 1 sene en az bu ortamlarda bulunma demedi mi diye onu da silmiş bidaha aramıyomuş. Bunu da ben onlara söyledim sanıp tüm ortak tanıdıklardan beni engelletmiş, tabi herkes bunun boşandığını biliyo ama çoluğu çocuğu var ele güne çıkacak yüzü kalsın diye kimse gerçek nedenini söylemedi eşi bile. eşini bile bu beni sileli çok olmuş içinde neler biriktirmiş diye suçlayabilmiş. Yani özetle hikayede onun dışındaki herkes suçlu çıktı arkadaşlar :)
Bacım, o adam o kadını boşamaz, öyle yaşar giderler, sen uzak dur, bulaştırma bu tipleri kendine ailene.

Back
X