- Konu Sahibi Sirine_4553
-
8 koca sene sabrın sonu selamettir derler ya bu sefer selamet getirmedi....
hep bekledim düzelicek diye aslında düzelmeyecekti ben sadece kendimi kandırmıştım..yıllar yılı...
yeni bir hayata başlamak zor geldiği için inandırmıştım kendimi..
eşimin bitmek bilmeyen msn sohbetleri;telefon görüşmeleri kaçamakları .. her erkek yapar ama pişman olmuştur. diye yıllar yılı gözümde yaş kalmadı...
ardı ardına içilen sigaralar dostlara dert yanmalar...ağlamalar bir anlamda kabullenmekti yaşatılanları...
bir çok insana kolaydı aman boşan demek değildi bana göre...
el ne der ..ne yaparım bundan sonra diye kördüğüm içerisnde aslında kıvranıyordum...
neydi asolan adam gibi sağasağlam bi işim olsaydı bunca göz yaşım olmayacaktı hayatta ...sabretmeyecektim belki dee...
kader deyip geçtimm....kader...
ben mükemmel miydim asla....ama kimseee aldatılmayıı kimse şiddet görmeyi haketmiyor..
üç kuruş etmeyecek insanlara tercih edilmek onlara söylenen bir iki kelime cümleyi duyamamak ne zor...
kendinle boğuşmak...
8 koca senem böyle ağlayarak sızlanarak geçti elimde ne var...koca bir hiç kırgınlıklarım güvensizliklerim mutsuzluklarım...
Ben söylendim bende mutlu olmayı hakediyorum..ama sürekli hata yapan kendine güvensiz mutlulugu hep dısarıda arayan bı esle mumkun muu.. demem o kı guclu olun arkadaslarım cekmek cozum degıl cektım de ne olduu...
Bunca yıl hem aldatılmaya hem de şiddet görmeye sabretmek çok zor.. Keşke en başta ayrılsaydınız.. Yanlarına gidebileceğiniz bir aileniz yok mu?
Allah sabır versin size.
Gerçekten aldatılmak çok kötü bi duygu.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Sanırım siz aldatılmanın yanında şiddette gördünüz.
Boşanıp ailenizin yanına gidip, bi iş bulamaz mısınız?
Daha hiç bir şey için geç değil.
Yeni, mutlu bir hayat sizin elinizde hala.
Basliginiz gercekten cok anlamli ve malesef hayatin gercegi...
Ancak anladigim kadariyla yine sartlarinizdan dolayi
bu adama goz yummak zorundasiniz
Aslinda degilsiniz
yine her sey sizin elinizde...
Yapacaginiza inanirsaniz inanin yaparsiniz..
özel sektor degılde devlete gecmek ıcın cabalıyorum ...ılk gectıgım gun ne esımı ne aılemı kımseyı aramam herhalde...8 yıl seksen yıl gıbıydı bana
Canim konuyu neden actigini tam olarak anlam veremedim. Yanlis anlama ama sende yazmissin arkadaslarinla ardi arkasi icilen sigaralar dertlesmeler bosan diyenler olmus sen el ne der demissin. Simdi biz burda sana ne diyebiliriz ki ah ah vah vah in kimseye caresi yok . Bence istemek yolun yarisidir ve gercekten istedigini basaramayacak kadin tanimiyorum. 8 yil gecmis hic mi aklina bir ise girip zemin hazirlamak gelmedi. El ne der ne demek ya siz el icin mi yasiyorsunuz peki ya omrunuzden gecen yillarin hesabini kim verecek el mi? Biraz akillica haraket etmeniz lazim aglanmanin kimseye yarari yok bi silkininde kendinize gelin guclu olun. Hic olmazsa ya ailenizin yanina donup ise girin aileniz kabul etmiyorsa da simdi girin once bi maddi ozgurlugunyzden cok sosyallesin kendinize bi guveniniz gelsin. O guven geldi mi zaten senin ic sesin sana dogru yolu gosterecektir.
aılem var tabıkı bır sure once ayrılmayı denedım evımı ayırdım...aılem destek oldu basta kendıme ev actım calısıyordum daa..ama aılem baskı kurmaya ısı bırak yanımıza gel demeye basladı ayrı kaldıgın surec sadece dava bıtenee kadar dendı...
ıstedıklerı bosanmıs ınsan hıc evden cıkmasın ıdı ben unıversıte mezunuyum calısıyordum benden eve kapanmamı ıstedıler...
hadı dedım ben ıyı olayım evde olsam da olur ayrı kaldıgım donemde maasım la ev gecındırmek tek basına kırası elektırıgı suyu yetısemedım..gıttım kredı cektım odeyebılmek ıcın bı baktım kı ıyıce batmısım ..aılem ılgılenmedı..mecbur bende barıstım esımle..yanı ayrılmayı denedımmm...yapamadım ben guclu olamadım belkıde..ınsan ayrılşık donemlerınde duygusal oluyor yanında destek ıstıyor boyle bır anda anne baba baskı yapınca gelecege aıt kaygılar cogalınca;ınsan kabuguna cekılıyor bır anlamda ..bu yazdıklarım ornek olsun ılerıde evlatlarınız benım durumumu yasarsa destek olunnn
hayatınızdan koskoca 8 sene geçmiş ama sonuş sıfır
inşallah bu düşündüklerinizi uygulamaya geçirirsiniz
yoksa isterse 20 sene geçsin olan sadece sana olacak başka kimseye değil
Keşke geri dönmeseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?