aldatanı affetmek beraberınde yenı bır aldatmayı getırır

Aşkı sevmek ile, "aşk ile sevmek" arasında ince bir çizgi olsa da, 1. kategoriye giren insanlardan uzak durulmalıdır...
Aldatmak, yapılan diğer hatalara benzemez...
Çünkü aldatmak içinde bir çok iğrençliği barındırır...
Yalan söylemek, kandırmak, gizlemek, sevmemek v.s.....
Aldatan insanın ruhu pistir...
Böyle insanların ruhundan ziyade, iliklerine ve tüm hücrelerine de bulaşmıştır bu pislik...
Ve bir tümör misali yayıldıkça yayılır...
Asla temizlenmez...

O nedenle aldatmak asla 2. bir şansı haketmez...Hiç bir bahanesi yoktur, olmamalıdır...

Kurtarın kendinizi lütfen..
Olan hayatınıza oluyor..

Şöyle bir silkinin ve kendinize gelin.
Birazcık cesaret ve gözü karalık her şeyi çözer.

ben siteye ilk üye oldugum zamanlardan beri seni biliyorum...

aslinda cok skinti cektin neden hala durdurmak istemiyorsun...

gercekten Allah yardimcin olsun...

Maşallah size. Allah yolunuzu açık etsin. Toplumun ikiyüzlü (zina erkeğe de haramdır aslında ama toplumda sadece kadına haram olarak algılanıyor), iğrenç kurallarından sıyrılmış, düşünebilen birini görmek ne kadar güzel.

Bunca zaman öyle biriyle yaşamış biri olarak boşanmaktan mı korkuyorsunuz? Gerçekten? Siz böyle bir evlilik yaşadıktan sonra daha zor ne olabilir ki? Siz içinde olduğunuz için büyük resmi göremiyorsunuz. Emin olun her ne yaşarsanız yaşayın şu halinizden daha mutlu olacağınızı bilin.

Boşanma, mahkeme, vs. gibi şeylerden de korkuyorsanız, vakit kaybetmek istemiyorsanız delilleri toplamaya başalayın derim. Böyle bir adamla beraberkende zorlanacağınızı pek sanmıyorum.

bende 10 yıl evlilikten sonra aldatıldım çocuklarım için affettim.şimdi böyle yazıları okuyunca karamsarlığa düşüyorum bir erkek gerçekten pişman olamaz mı böyle bir olasılık yok mu
offf içim sıkıldı çocuğun yoksa çekme canım ben 10 yılda ilk defa böyle birşey yaşadım kocam af diledi 3 çocuğum var işim yok diye affettim defalarca olsa asla yürütemezdimsenin eşin 8 yıl boyunca sürekli seni aldatmış sanırım.eğer böyleyse katlanma yazık etme kendine

olmaz
ben neden köpekler gibi yalvardın dediğimde sen üzüldün diye demişti
onlar yaptıklarını asla kötü görmüyorlar
ben gönül eğlendiriyorum sonunda evime dönüyorum ya diye düşünüyorlar
özürleri yalvarmaları sadece yakalandıklarından
hep de yakalandıklarında pişman olurlar
yakalanmasalar pişman olacak bişey yok yani

ben o gece kapının önüne koymuştum

ah şirinecim seni o kadr ıyı anlıyorum ki benımde hayatımdan koskoca bır 5 yıl gectı...kavgadan anlaşmazlıktan cocuk sahibi de olmadık bende geriye donup baktığımda gıden yıllarıma yanıyorum..benım cesaretım yok hayatımda yenı bır sayfa acmaya bunun nedenını de bılmıyorum ınan.bende unıv.mezunu ve ısı olan bırıyım ama neden kestırıp atamıyorum bılmıyorum..evet ınsalara dert yanarsın ayrıl derlerrr ama sonra ayrılınca da bı dunya laf ederler arkandan haklısın..aslında eslerımızı bu hale getıren bızızzz..affettıkce hep yenı sorunlar cıkartıyorlarrr ve buna bı son vermemız gerekk...

ah be canım ınsanın aılesının evıne donmesı cok zor ya..kız cıkıp dul donmekk
ben bı kac kez yasadım bunu esımle kavga edip aılemın yanına gıtmıstım ve ınan hıcbıseyın eskısı gıbı olmadığını anladımm.....

allah sonuna kadar mutlu etsın senı arkadasımm..kararlı olmanın mufakatını almıssın tebrıkler

aılen ne kadar destek olsa da en ufak lafı batıyor malesef senı cok ıyı anlıyorum yasayan bırı olarak ve dedığın gbı ınsan ayrı olduğu zamanlarda cok fazla duygusallasıyor ve esının de baskısı ıle eve gerı donus oluyorrr..ama hayatnda değişen birşey olmuyor malesef..ya ben evımı terkettığim zaman aILEMın yanındayken resmen mutlu olmadığım evımı ozledım ya..yatağımı ozledım yastığımı ozledım mutfağımı ozledım ne bılım herseyı ozledım işte...offf offff

sizi gerçekten çok iyi anlıyorum ben eşimle 8yıldır beraberim 4buçukyıldırda evliyim 2buçuk aylık kızım var aynı seyleri yani aldatılmayı hamileyken yaşadım hiç bir zaman şiddet görmedim ama aldatıldım eşimle birbirimizi çok severek evlenmiştim ama yaşadım ona çok güvenirdim anladımki hayatta kimseye güvenmemek gerekiyor ve denilenler gibi sadece yakalayınca pişmanlık duyuyorlar yaparken gayet rahatlar ilk yakaldığımda pişmanım dedi ağladı zırladı kızım olacak diye affettim sonra yine yine ayrılacağım dedim ben senden ayrılmak istemiyorum yuvamı yıkmak istemiyorum dedi ama yine yaptı bana seni hiç üzmek istemedim dedi ama beni kahretti çok neşeli bir insandım bütün neşemi götürdü çalışıyorum işim var ailemde sağolsun yanımda herkes destekci sonkez kızının hatrı için affet bir daha olursa bırakırsın dediler ama hiç güvenemiyorum hergün ayrılalım diyorum ama bir türlü dava açamıyorum neden böyle yaptığımı hiç bilmiyorum ona olan sevgimden mi kızım daha çok küçük baba sevgisinden mahrum kalmasın diyemi bilmiyorum cesaretsiz miyim onuda bilmiyorum ama bu şekilde de olmuyor bir şans daha vermelimiyim sabredip ne olacak beklemeliyim yoksa çekip gitmelimiyim kararsızlık çok kötü birşey insan yapılanları düşününce deli oluyor ben bunları hak ettim mi diye düşünüyor allah kimseye böyle birşey yaşatmasın

Son düzenleme:

senınde hıkayen uzucuymus gercekten ama bu cesaretsizlik bu kararsızlık bende de var malesef ve bu konuda sana ne dıyebılırım bılmıyorum..allah yardımcımız olsunnnnnn zor cok zorrrrrrrrr

ben yakalamadım canım şüphelerim vardı o hep inkar ediyordu sonra kendi itiraf etti af diledi
ama içim kararıyor böyle olayları okuyuncasanırım benim sonumda boşanmak olacak

Aldatmanın davranış bozukluğu olduğunu düşünürdüm önceden. Öğrenilmiş davranışı uygulardı insanlar. Ama öyle değilmiş; komplike bir durum. Yalan, riya, çaba hepsi ama hepsi bir arada. Ayrıca cesurdur da aldatan. Cahil cesareti galiba bunun adı. Evini geçindirmekten aciz adamlar koşa koşa gider karılarını aldatırlar.

İnsandır hata yapar dedim bir kez affettim. İkincisi geldi 2 yıl aradan sonra. Can çıkmayınca huy cıkmazmış bunu öğrendim ben.

evet bende bundan korkuyorum bir sansı hak ediyor dedim affettim ikici sans üçüncü derken bir insan daha kaçkere sansı hak eder ki bunların hepsini 5ay içinde yasadım şimdi diyorum kendime bitti demekle bitmiyor bunu gördüm yine bitti affet dedi ama gerçekten bittimi yoksa hala o kadınla görüşüyor mu böylede hayat geçmiyor ki

Bence hiçbir şansı haketmiyor böyleleri.
Benim babam örneğin yediği halt için özür dileyeceğine telefon dökümanlarını aldığım ve devam ettiğini ispat ettiğim için beni suçluyor.
Yaşı kaç olursa olsun bunların hepsi aynı. İçine şeytan girmiş gibi bir daha uslanmazlar
sedece yakalanmamak için yöntem değiştirirler.

Başına böyle şeyler gelenler lütfen sizin ne kadar önemli olduğunuzu unutmayın ki eşlerinizde unutmasın.
Bence affetmek buyur tekrar yap demenin diğer bir yoludur. TECRÜBELERLE SABİTTİR.

allah yardımcın olsun...
çok çok zor durum..
keşke kabullenmesen dicem ama herkes kendi çektiğini bilir..
mutlaka vardır bi bildiğin böyle davranmakta...
allah ıslah etsin eşini...

sakın affetme asla ben affettımde ne oldu yıne devam ettıler en sonunda gururuma yedıremedım gıttım yüklü bir tazmınat davası actım o adamı boşadım hasta bir kızım olmasına ragmen çok geçmedı 6 ay sonra evlendıler hiç pişman degılım okadr mutluytumkı o pıslıkden kurtuldugum ıcın keske daha önce yapsaymısım benı aldatarak benım gururumu ıncılttı ınsanlara olan güvenımı yok ettı ama ben çok güçlüyüüm kıızmla beraber aılemın yanındayım babamın annemın dındınıı çekerım ama böle adamlara tahammmül etmem adım at gerısı gelıcek herkes kötü degıl artık hayata ve ınsanlara karsı daha güçlüsün olgunlastın kumaşı bozuk insanlar düzelmezzzzzz

Aldatmak alışkanlık ahline geliyorki bir kere yapan aynı şeyi yapmaya devam ediyor.
O yüzden affetmek bir anlamda kendini kandırmak oluyor.
b
u hatayı bir kere yapıp pişman olup, gerçekten yapmayan var mı merak ediyorum.
Galiba yapmamayı değil , yakalanmamayı öğreniyorlar((

arkadaşım artık bu evlilikten bunaldyısan çekemiyorsan boşanmalısın .çünkü ömründe ömür gitmiş bellki duygusal bir kadınsın yaşadıkların seni çok yormuş .ailen var mı peki gidicek bir yerin yada çalııyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…