ALDATILACAĞIM VE SANIRIM BEN İLK AŞAMASINI YAKALADIM

Ne diyim Allah yardımcınız olsun. Umarım karşı taraf çok çirkefleşmeden halledersiniz

Şubat ayında indirmiş programı 2 gün önce de sex arkadası bul dıye program aratmıs app storedan dün aksam detaylı baktım telefonuna bunları buldum bu aksam yaktın çırasını!
pislik ya...
Kredi kartı ekstrelerine bakmak aklıma gelmemişti cok teşekkürler
O site için belki ama odamaxta rezervasyon yapıp otelde nakit ödeme seçeneği de var,bazı yerler için. Yani ödemelerde oda goremezsen 'bak öyle bir şey yok' demesine aldırış etmr

Umarım hakkında en iyisi en hayirlisi olur konusmanin sonu ne olursa olsun

pislik ya...

O site için belki ama odamaxta rezervasyon yapıp otelde nakit ödeme seçeneği de var,bazı yerler için. Yani ödemelerde oda goremezsen 'bak öyle bir şey yok' demesine aldırış etmr

Beni o odamax konusu için ne olursa olsun kandıramaz zaten ama kaldı ki o siteye ödeme yaptığını da düşünmüyorum çünkü henüz birilerini bulamadı yani önce tanışacaktı bunun için program indirdi sonrasında o programı kullanacaktı eğer mesajlaşmak tatmin etmezse diye düşündüm ben bilmiyorum aklıma öyle geldi

Daha önce de aldatılmış olabilirsiniz artık ne için indirmiş acaba kısmını geçtiniz. Alenen sizi aldatmak ya da aldatmaya devam.etmek için indirilmiş uygulamalar

Daha önce de aldatılmış olabilirsiniz artık ne için indirmiş acaba kısmını geçtiniz. Alenen sizi aldatmak ya da aldatmaya devam.etmek için indirilmiş uygulamalar

Aynen artık ne için indirmiş kısmını geçtim maalesef ki ne için indirdiğini hislerim bana söylemiş zaten 2 gün evvel indirdiği programları görünce de yanılmadığımı anlamış oldum daha önce aldattı mı bilmiyorum ama aldatmamış olsa bile aldatacak ve ben halâ konusup yüzüne vurayım mı yoksa susayım mı bilmiyorum. Sussam programı gördüğümü anladı ve korktu dünkü davranısları öyleydi yani ama korktuğu icinde belki birdaha yapmayacak ve o konu hep icimde kalacak, konussam birdaha yaparsa belki yakalayamicam daha temkinli davranacak aklım çok karışık düşünüp duruyorum sabahtan beri

Telefonunu bir daha ele geçirdiğinizde doğrudan maillere bakın olduda bir oda kiraladıysa mutlaka faturasını yolluyorlar mail adresine, telefondan silinmiş olsa bile üye olunan uygulamaları ve bazı mesajları gorebilirsiniz. Sakin olun hiç bisi olmamis gibi devam edin. Bu süreç zor.

İşte ben de o kısımda kararsızım. Sussam programı gördüğümü anladı ve korktu dünkü davranısları öyleydi yani ama korktuğu icinde belki birdaha yapmayacak ve o konu hep icimde kalacak, konussam birdaha yaparsa belki yakalayamicam daha temkinli davranacak aklım karıstı düşünüp duruyorum ne yapsam diye

Şöyle düşünün acaba kısmını geçtiniz ya zaten aklınızda aldatcakmiydi aldattı mi düşüncesi kalmadı en az ikisinden birinin evet cevabı var. Bu durumda eşinize sunacak somut.kanitlara ihtiyacınız yok. siz eğer eşinizle konuştuğunuzda eşinizin üste çıktığı durumda zaten bunu sineğe çekip boşanmayacaksanız boşverin bilmeze yatin. Cunku zaten cevap belli meyil etmiş ya da zaten gerceklestirmiş . Ama yok evet aldatmaya meyil etmis ama onceden aldatmamissa ben bu konuşma ile aldatmasinin önüne geçer ve evliligime devam ederim diyorsanız konuşun. Ya da konusun ama bu zat3n bir ayrilik konusmasi olsun. Obur turlu en kolay meraktan baktım seni hiç aldatmadım siyrilacaktir[/QUOTE]

Siz zaten fark etmişsiniz. Bundan sonrası kanıtlamak sadece emin olmak için pusuya yatin. Boyle bi konu konuşulup halledebilecek birşey değil

Ama yok evet aldatmaya meyil etmis ama onceden aldatmamissa ben bu konuşma ile aldatmasinin önüne geçer ve evliligime devam ederim

Evet eğer aldatmamışsa ama aldatmaya meyletmişse bu durumun önüne geçerim ve devam ederim gözünü de korkuturum. Çünkü yapmadı, yapmaya çalışmış olmasını tolere edebilirim ama tekrar yapmaya kalkarsa birdaha şans vermeyeceğimide söylerim.

Gerçekten tolere edecek misin? Edebilir misin?
Peki o eder miydi?

Gerçekten tolere edecek misin? Edebilir misin?
Peki o eder miydi?

Evet tolere edebilirim sanırım. O eder miydi bilmiyorum ama edeceğini sanmıyorum tabi ki yalnız sağlam bir konuşma yaparsam akıllanır gibi geliyor ama yapmaya meyletmiş adamın içinde olan bir şeyi ötelesen ne olur nasılsa yine açığa çıkar diyeceksiniz orada da haklısınız oda doğru ben sanırım kafayı yedim ne yapacağımı, doğru hareketin ne olduğunu düşünmekten

Adam daha kapında köpek olmadan kendi içinde affettin zaten. Eminim aldatsa ve barışmak için biraz uğraşıyor görünse de affedeceksin.
O yüzden sana tavsiyem hiçbir şekilde kocanın arkasını kurcalama. Erkektir yapıyordur tolere etmem gerekir de ve evinde huzurla otur.

Yok siz
Yok sizin icin demedim size tavsiyede bulunan insanlar ıcın dedim. Öyle olsa başta aldatmakla alakası yok iki normal program nasıl bağdaştırdınız vs demezdim önceki yorumlarımda

Neeeeeeeben YouTube gibi bir sey diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…