ALDATILACAĞIM VE SANIRIM BEN İLK AŞAMASINI YAKALADIM

Ben yine güçlü biriyim, aldatırsa beni affetmeyeceğim ama sadece kurtarılabilir bir şeyler varsa hemen rest çekip yuvamı dağıtmayayım diye düşündüm ben affetsem simdi ve onu bırdaha yakalasam bu sefer affetmeyeceğimi söyleyeceğim konusurken ve affetmem de ama en azından henüz bir şey yapmamısken yakalamıs olmamı avantaja cevirebilir miyim diye dusundum sadece

İşte bende en azından henüz bir şey yapmamısken yakalamıs olmamı avantaja cevirebilir miyim diye dusundum sadece. Konuşsaydı birileri ile ya da ben mesaj yakalasaydım zaten tartısma bıle yaratmadan bosanırdım

siz yakaladığınız için sizi aldatamamış bir erkeği gönlünüz gerçekten affedebilecek mi?

siz yakaladığınız için sizi aldatamamış bir erkeği gönlünüz gerçekten affedebilecek mi?

İşte böyle söyleyenler de o kadar haklı ki ya o kadar haklısınız ki ben bu ikilem yüzünden kafayı yedim 2 gündür inanın size ve siizin gibi düşünenlere de verecek bir cevabım yok çünkü çok haklısınız ama eve gidene kadar bir karar vermem lazım inşaAllah doğru olan kararı veririm

Ben bu tarz konularda pek yargılamayı doğru bulmuyorum. Herkesin hayatı, eşi ve hayat görüşü farklıdır. Birde yeni evli olunca bazı şeyler hakkında karar vermek daha zor . Daha düğün ve eşya borcu bile bitmemişken birlikte bir hayat kurmaya çalışırken insan şaşkına döner böyle bir şeyde.Bunu düşünmek insani bir duygu. Bunu bile dediğinizde kocası da düşünmeliydi tek kadın mı düşünecek diyor. Erkek odun diye kadın da mı aklından geçirmesin.Halbuki bunu düşünmek bile illa
aldatmayı affedecek anlamına gelmiyor. İnsan her şeyi geçirir aklından sindirmek zor.Eşinizi en iyi siz tanırsınız her evlilik farklı. Kimisi bir kere yapar sonra da devamını getirir. Kimisi pişman olur gerçekten bir daha hata yapmaz. O yüzden her ihtimali yazdım biraz da. Kendiniz için en doğru kararı verirsiniz umarım.

Kimisi pişman olur gerçekten bir daha hata yapmaz.

İşte diğer kötü ihtimaller gibi bu ihtimalde var o yüzden alıp karşıma düzgünce konuşacağım bu akşam akıllanır bir daha yapmazsa hiçbir sorunumuz olmayan yuvamız bozulmamış olur eğer akıllanmaz sa en azından ben elimde ngeleni yaptım derim aklımda soru işareti kalmaz beni o kadar iyi anladınız ki çok teşekkür ederim birkaç kişi daha var böyle içimi ferahlatan teşekkür ederim hepinize. Buraya, konuma yorum yapan diğer kadınlara da teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun herkes kendi düşüncesini bildirdi karar mercii benim zaten ciddiye alıp fikir beyan ettiniz bende kendimce herkesin yorumunu tarttım kafamda ve bir karar vereceğim ne olursa olsun tek isteğim hakkımda hayırlı olan olsun inşaAllah.

Arattıgı sitelerin hepsini biliyorum. Yani 5 yıllık iliskimi sonlandırdıgım veletten. Bütün uygulamaları instagrama baglamıs yani hep ordan giris yapmıs. İnstagramına girdigimde uygulamalar kısmında gördüm bagladıgı siteleri “tinder, happn, azar” gibi. Hepsi seks partneri bulma siteleri yani. Fakat uygulamaların hiçbiri telefonunda yüklü degildi bu da demek oluyor ki yanımdayken siliyor. :) Üstüne üstelik mail adresinin sifresini de biliyordum oraya gelen mesajlardan jigolo siteleri yakalamıstım.... kendisini maziye gömeli 5 yıl olacak fakat bu 5 yıl icinde akıllanmadıgını hala aynı oldugunu gözlemledim.
En en eski ilk sevgilim evli ve bu sitelerde yakaladım.
Sok flörtümle güzel bi aska yelken acalım derken bu sitelerde gördüm. Sanki bu sitelere baglıymıs gibi hissediyorum erkekleri.

Size gelecek olursam, evliymissiniz. Çok zor bir yandan. Fakat düsünceme bakacak olursanız ne konusun ne bagırın ne cagırın. Bence sessizce güzelce bir müddet izleyin kendisini. Cinsel hayatınız nasıl bilmiyorum ama bu tarz siteleri aratması bile bir eksiklik pesinde oldugunu gösteriyor.

Cinsel hayatımızda bir sıkıntı yoktu üstelik şaşırıyorum buna ya zaten fakat farklı istekleri var ve bana söylemiyor büyük ihtimalle evliyim üstelik yeni evliyim o kadar zor ki karar vermek teşekkür ederim yorumunuz için .

Kafasına koymuş illa içinde varsa ne olursa olsun değişmez .. ama oyylesinee de takılan çok oralara .. bilemedim...

Bekara karı boşamak.kolay gelir bacım her yorumu ciddiye alırsan işin var
Bunu sormadan edemeyeceğim. Adam sex arkadaşı aratmış ve azar kullanmış. Siz evli olsanız sex arkadaşı aratır mısınız? Bir insan neden sex arkadaşı aratır? Aratmak demek niyet etmek değil midir? Azar programını da dur erkeklerle konuşayım diye mi indirdi? Konu sahibi evliyim ama sex arkadaşı aratıyorum veya istiyorum dese ona yaaa canım iyi yapıyorsun der miydiniz? Evli kadınsın neden yapıyorsun derdiniz değil mi? Neyse yaaa bekara karı boşamak kolay değil, aldatmaya teşebbüs eden adamla aldatan adamı aynı kefeye koymak kolay bizim için. Allah bile kalbinizden geçenden sorumlusunuz dşyor sonsuz merhamet sahibi iken. Biz neden sex arkadaşı aratan bu adam için konu sahibine yaa bi Sakin ol diyelim? Evli bir erkek üstelik yemi evli bir erkek karısı varken neden aranır başka yerlerde bir açıklayın bunu? Ben bekarım ama aratmıyorum bu adam YENİ evli

Su an beyniniz yanmıştır. İlk asama, inkar ve affetme yolları (bi yanınız deşmek, diğer yanınız bi daha yapmaz'a kılıf arıyor). Durum cok zor, ama ben bu filmin sonunu biliyorum. O aplikasyonun neden indirildiğini ne yazık ki biliyorum. Keske öğrenmek zorunda kalmasaydım ama biliyorum. Yeni evliyken bosanmanın zorluğunu ama inkar edecek yerinin kalmamasından dolayı yokuşun oraya cıkacagını da biliyorum. Kendinizi ne kadar az kandırırsanız o kadar iyi. Cok üzüldüm.

Programları sildikten sonra elbette bunu farketmiştir. Farkettikten sonraki davranışlarını merak ediyorum size karşı. Göze çarpacak bir davranışı oldu mu mesela? Olduğundan iyi veya olduğundan gergin vb?

Bunu yazıyorsun ya Allah bilir sevgilinin nelerini affettin .. bu tarz konuşup konuşup yıllar sonra aldatilip sineye çekenler çok.. büyük konuşma .. tabiki öyle bir şey varsa boşan dedim başını sonunu okuyup ortasını geçen saçma sapan bossss yorum yazmak için yazan insanlar işiniz yok mu başka .. ben o yollardan gectiysem akıl veririm.. hiç yaşamadan evliliği bilmeden evlilik hakkında 18 yaşında hiç evlenmemisler boşan yazıyor sözüm onlara ... Ne olursa olsun sinandigin şeyin elestirisini yapabilirsin .

Aynı tarz şelerı yanı daha ılerı boyutunu yasamıs ve su an bosanma davası suren bırı olarak nefret eduyorum bu zıhnıyettekı erkeklerden bı bıtmedıler artık
Guruluymussunuz bilip görüp defalarca affedip ..millete yok şöyle yap yok bunu yap diye akıl verenlerden değilsiniz en azından.. burda o kadar çok ki.. yahu görüp bilip emin olduktan sonra olması gereken o

Ne affetmesi yaa. Ben boşadım kocamı. Aldattı diye boşandım. Ben de sınandım ve eleştirisini yapıyorum. Bakın siz de boş yorum yaptınız daha hakkımda Bilgi sahibi olmadan. Büyük konuşuyor diye uyardığınız insanlar sizin geçtiğiniz yolları katlayarak dönüyor işte

Guruluymussunuz bilip görüp defalarca affedip ..millete yok şöyle yap yok bunu yap diye akıl verenlerden değilsiniz en azından.. burda o kadar çok ki.. yahu görüp bilip emin olduktan sonra olması gereken o
Ya siz bana hala cevap vermediniz. telefondan azar aratmış kadın aratmış. Aldatmayacak adam neden aratır cevap verir misiniz? Kocamı boşadığım için soruyorum rahat rahat

Emin olup affetmek gurursuzluktur .. farklı bir şey anlatmadimm ama affet erkektir diyenlerden anlaşıldım. Neden cevap vermeyeyim bu hayatta her şeye verrecek cevabım var şükür. Bir de benim yaşadıklarımı sen nereden biliyorsun ki mesela .. belki daha da kötüleri vardır .. aldatılmak çok farklı ama farklı farklı sadece telefona bir program yüklü diye bosanmakne bileyim saçma değil mi . Oradan konuştuğunu mesajlastgini bilse gorse tamam .. belki yanlislikla yüklemiş olamaz mı her yerde karşımıza cikiyo reklamı kapatamiyorsun başka program lar da varsa o şekilde bir şey diyemem

Ya siz bana hala cevap vermediniz. telefondan azar aratmış kadın aratmış. Aldatmayacak adam neden aratır cevap verir misiniz? Kocamı boşadığım için soruyorum rahat rahat
Aldatmaya teşebbüs etmiş isteye bile yukledyse .. oralardan biri öyle bulunuyor mu pat diye ne bileyim
..
Kardeşiyle aldatanalar var affediliyo normal hayatlarına devam.ediyorlar..neler neler oluyor kimse kimsenin geçtiği yolu bilemez..

Hmmm sex arkadaşı bul diye 3 kelimeli bir cümleyi de yanlışlıkla mı yazdı? Siz böyle bir cümle yazsanız eşiniz de okusa ne düşünür? Boşanır mı boşanmaz mı? Valla sizde tanımadan sevgilinin nelerini affetmişsindir diyebiliyorsunuz. Nasıl oluyormus tanımadan yargılamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…