bence bu konulardan bahsetme, neşelendirmeye çalış gündelik konulardan konuş derim, evde buluşmaktansa dışarda takılmak daha iyi olabilir
Böyle bir karaktersizle aynı evde yaşamaya devam etmesi daha da kötüsü aynı yatağa girmesi için hangi kelimeler söylenmeli ki ...Lanet olsun böyle erkek müsvettelerine
bu konu kesin açılır ve ne söylersen söyle tatmin olmaz..ama yinede herkesin başına gelebileciğinden bahset...
ama ne dersen de acısı dinmez maalesef...
Arkadaşın önce kendisini toparlasın. Neyi nasıl yapacağına kendi karar versin.
Derdini dinle.
Buda geçecek , biz neleri atlattık, önce sen kendini ve bebeğini düşün, önce bir toparlan , elimden geldiğince yanındayım , ne karar verirsen ver arkandayım gibi teselli cümleleri başka yapılacak birşey yok.
Boşan veya boşanma deme bırak kararı kendi versin.
Boşanmaya karar verirse avukat bulmaya yardım edersin.
Evliliğe devam etmeye karar verirse aile danışmanı bulmasına yardım edersin.
Benimde çok yakınım aldatıldı , aldatılıyor .
Çok kez masaya yatırıldı bu konu .
Önceleri ayrılması gerektiği konusunda destek oluyordum , maddi manevi destek olacağımı söyleyip o cesareti kazanmasını umuyordum.
Sonra baktım , asla boşanmayacak. Şimdi benden ne duymak istiyorsa onu söylüyorum . Konuya da hep " benim asıl düşüncemi biliyorsun ama ... " diye başlıyorum . Ardından eşinin onu sevdiğini , zaten diğer ilişkisinin bittiğini (bitmedi) , iyi bir baba iyi bir eş olduğu yalanlarını sıralıyorum. Herkes yaşadı gibi aptal cümlelerde ekliyorum. Çünkü bunları duymak istiyor. O evde 80 kere de aldatılsa o adamla duracak ve o evde kalmak için aslında kocasının bir anlık gaflete(!) düştüğünü , onu çok sevdiğini duymak istiyor.
Sende arkadaşını iyi tanıyorsan , güçlü bir kadınsa , aldatılmayı hazmetmeyecekse bu yönde destek ol. Yok asla boşanmaz dediğimiz kadınlarımızdansa , çokta yönlendirme. İyi bir dinleyici ol , boşaltsın içini.
Benimde çok yakınım aldatıldı , aldatılıyor .
Çok kez masaya yatırıldı bu konu .
Önceleri ayrılması gerektiği konusunda destek oluyordum , maddi manevi destek olacağımı söyleyip o cesareti kazanmasını umuyordum.
Sonra baktım , asla boşanmayacak. Şimdi benden ne duymak istiyorsa onu söylüyorum . Konuya da hep " benim asıl düşüncemi biliyorsun ama ... " diye başlıyorum . Ardından eşinin onu sevdiğini , zaten diğer ilişkisinin bittiğini (bitmedi) , iyi bir baba iyi bir eş olduğu yalanlarını sıralıyorum. Herkes yaşadı gibi aptal cümlelerde ekliyorum. Çünkü bunları duymak istiyor. O evde 80 kere de aldatılsa o adamla duracak ve o evde kalmak için aslında kocasının bir anlık gaflete(!) düştüğünü , onu çok sevdiğini duymak istiyor.
Sende arkadaşını iyi tanıyorsan , güçlü bir kadınsa , aldatılmayı hazmetmeyecekse bu yönde destek ol. Yok asla boşanmaz dediğimiz kadınlarımızdansa , çokta yönlendirme. İyi bir dinleyici ol , boşaltsın içini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?