- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Merhaba bayanlar,konuya nasil basliycagmi bilemiyorum.Dun gece uykum kacti esimin telefonunu alip sosyal medya hesabina girdim ve evli olan iliski durumunu gizledigini gordum.İcime kurt dustu baya bir inceleme yaptim ama bisey bulamadim veya işten eve gelirken sildi neden hemen kötu yorumluyorsun diye sorucak olursaniz 1ay once esimin bir bayana mesaj atip telefon numarasini istedigini yakalamistim ama arkadasim icin vs. Demisti pek inandirici gelmediydi.Simdide neden iliski durumunu gizledin desem yanlislikla yapmasim falan filan diyicek,sizce aldatiliyormuyum icimde cok kotu bir his var aldatilan bayanlar siz nasil ogrendiniz hisetiniz mi tessadufen mi yakaladiniz?Simdilik hic seslenmeden siki bir takibe alicam elinde sonunda bir yerlerde acik vericekdir acaba ben kendi kendime mi kafamda kuruyorum.Eger aldatiliyorsam nasil bir tepki vermeliyim gecip karsisina hesap mi sormali yoksa sesisce bebegimle birlikde gitmeli mi?
Gelmedi degil ama benim oldugum ogrenilirse suclu durumunu ben duserimBir oyun oynayabilirsiniz. Başka bir kadın gibi hesap açın ve kendisine mesajlar atın bakalım tepkisi ne olacak. Düşerse en sonunda önüne koyarsınız rezilliğini.
(Kendime inanamıyorum yani ben olsam yapmazdım tabi sizin için bir öneri)
Malesef oyle cok haklisiniz her an tetikte durmak cok yoruyor insanicanım merhaba
Bu kolay bi şey değil biliyorum. beni de çok yoklayan bi his bu. ama şunları söylemek istiyorum
biz kendimizi hep nesne olarak mağdur olarak ALDATILAN şeklinde tanımlıyoruz. halbuki bu durum bizimle değil esin kendi tercihleri eksiklikleri hataları ile ilgili.
böyle bir durumda genelde aldatılan kişiye üzülür onu mağdur görürüz ama aslında böyle bir bakış acisindan ziyade söyle de düşünülebilir.
Bu olduktan ve kendisine açıkça belli olduktan sonra kadın ne yapıyor? ne yapmaya karar veriyor buna bakmak lazım.
elbette hoş bir şey değil. tercih edilecek bir şey de değil. ama hayat bu. başımıza her şey gelebilir. ve bunlar hak ettiğimiz ya da etmediğimiz için gelmiyor. bir sebebi vardır biz anlamasak da. ama geldi işte. geldikten sonra her istediğini yapmakta özgürsün. ister affet ister boşan. burda tam özgürlük ve tam aktif bir rolün va r aslında . yani sadece aldatilma magduru biri degilsin. hala hayatinin oznesi sensin. esin kendi yaptıklarından sorumlu sen kendi yaptıklarından. kötü şeyler yapmasını istmezsin tabi ama bazen insan kendine de evladına da söz geçiremiyor. o da onun yolu..
sen yine kendi tercihine göre yolunu belirlersin.
o yüzden sakin ol
bırak ne isterse yapsın.
sana ayan beyan belli olunca ona göre hareket edersin.
üzülme endişesiyle yaşamak o an gelip üzülmekten daha yorucu. gerek yok. olursa o zaman düşünürsünüz. ya da açıkça sorun. böyle düşmanla karşılaşmış gibi planlı hesaplı hareket
etmek sizi yorabilir
hakkınızda hayırlısı olsun
Ah ahh keske inanabilseydimGünaydın.
"Bir arkadaşım için..." lafına inandıysanız sıkıntı yok.
Eee o zaman?Ah ahh keske inanabilseydim
Ewet tesebus birazda benim sabirsizligim belki biraz bekleseydim elimde daha guclu kanitlarim olurduEee o zaman?
Aldatıldığınızı biliyorsunuz yani?
Aldatmaya teşebbüs etmiş diyeyim de günahını almayayım...
Çok güzel yazmışsınız özellikle son paragrafta üzülme endişesi ile ilgili fikriniz, benim de her türlü olayda bakış açım tamamen dediğiniz gibi kötü bir olay henüz gerçekleşmeden ya öyle olursa diye kendini yiyip bitirmek anlamsız...canım merhaba
Bu kolay bi şey değil biliyorum. beni de çok yoklayan bi his bu. ama şunları söylemek istiyorum
biz kendimizi hep nesne olarak mağdur olarak ALDATILAN şeklinde tanımlıyoruz. halbuki bu durum bizimle değil esin kendi tercihleri eksiklikleri hataları ile ilgili.
böyle bir durumda genelde aldatılan kişiye üzülür onu mağdur görürüz ama aslında böyle bir bakış acisindan ziyade söyle de düşünülebilir.
Bu olduktan ve kendisine açıkça belli olduktan sonra kadın ne yapıyor? ne yapmaya karar veriyor buna bakmak lazım.
elbette hoş bir şey değil. tercih edilecek bir şey de değil. ama hayat bu. başımıza her şey gelebilir. ve bunlar hak ettiğimiz ya da etmediğimiz için gelmiyor. bir sebebi vardır biz anlamasak da. ama geldi işte. geldikten sonra her istediğini yapmakta özgürsün. ister affet ister boşan. burda tam özgürlük ve tam aktif bir rolün va r aslında . yani sadece aldatilma magduru biri degilsin. hala hayatinin oznesi sensin. esin kendi yaptıklarından sorumlu sen kendi yaptıklarından. kötü şeyler yapmasını istmezsin tabi ama bazen insan kendine de evladına da söz geçiremiyor. o da onun yolu..
sen yine kendi tercihine göre yolunu belirlersin.
o yüzden sakin ol
bırak ne isterse yapsın.
sana ayan beyan belli olunca ona göre hareket edersin.
üzülme endişesiyle yaşamak o an gelip üzülmekten daha yorucu. gerek yok. olursa o zaman düşünürsünüz. ya da açıkça sorun. böyle düşmanla karşılaşmış gibi planlı hesaplı hareket
etmek sizi yorabilir
hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?