Aldatilan bayanlar...

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba bayanlar,konuya nasil basliycagmi bilemiyorum.Dun gece uykum kacti esimin telefonunu alip sosyal medya hesabina girdim ve evli olan iliski durumunu gizledigini gordum.İcime kurt dustu baya bir inceleme yaptim ama bisey bulamadim veya işten eve gelirken sildi neden hemen kötu yorumluyorsun diye sorucak olursaniz 1ay once esimin bir bayana mesaj atip telefon numarasini istedigini yakalamistim ama arkadasim icin vs. Demisti pek inandirici gelmediydi.Simdide neden iliski durumunu gizledin desem yanlislikla yapmasim falan filan diyicek,sizce aldatiliyormuyum icimde cok kotu bir his var aldatilan bayanlar siz nasil ogrendiniz hisetiniz mi tessadufen mi yakaladiniz?Simdilik hic seslenmeden siki bir takibe alicam elinde sonunda bir yerlerde acik vericekdir acaba ben kendi kendime mi kafamda kuruyorum.Eger aldatiliyorsam nasil bir tepki vermeliyim gecip karsisina hesap mi sormali yoksa sesisce bebegimle birlikde gitmeli mi?

Eşinin belli ki bir arayışı var, takipte kal derim. Böyle bir şey varsa delil topla mutlaka

Eski sevgilim aldatmıştı ve ben hissettim. Ortada hiç bir şey yoktu ama karnımı ağrıtacak kadar kötü bir his vardı. Zaten sizinki başkasının telini bile istemiş. Çocuk yoksa yapmayın, takipte kalın. Boşanıp boşanmamak size kalmış. Boşanamayacaksanız peşine düşmeyin bu işlerin derim.

canım merhaba

Bu kolay bi şey değil biliyorum. beni de çok yoklayan bi his bu. ama şunları söylemek istiyorum

biz kendimizi hep nesne olarak mağdur olarak ALDATILAN şeklinde tanımlıyoruz. halbuki bu durum bizimle değil esin kendi tercihleri eksiklikleri hataları ile ilgili.

böyle bir durumda genelde aldatılan kişiye üzülür onu mağdur görürüz ama aslında böyle bir bakış acisindan ziyade söyle de düşünülebilir.

Bu olduktan ve kendisine açıkça belli olduktan sonra kadın ne yapıyor? ne yapmaya karar veriyor buna bakmak lazım.

elbette hoş bir şey değil. tercih edilecek bir şey de değil. ama hayat bu. başımıza her şey gelebilir. ve bunlar hak ettiğimiz ya da etmediğimiz için gelmiyor. bir sebebi vardır biz anlamasak da. ama geldi işte. geldikten sonra her istediğini yapmakta özgürsün. ister affet ister boşan. burda tam özgürlük ve tam aktif bir rolün va r aslında . yani sadece aldatilma magduru biri degilsin. hala hayatinin oznesi sensin. esin kendi yaptıklarından sorumlu sen kendi yaptıklarından. kötü şeyler yapmasını istmezsin tabi ama bazen insan kendine de evladına da söz geçiremiyor. o da onun yolu..
sen yine kendi tercihine göre yolunu belirlersin.

o yüzden sakin ol

bırak ne isterse yapsın.

sana ayan beyan belli olunca ona göre hareket edersin.

üzülme endişesiyle yaşamak o an gelip üzülmekten daha yorucu. gerek yok. olursa o zaman düşünürsünüz. ya da açıkça sorun. böyle düşmanla karşılaşmış gibi planlı hesaplı hareket
etmek sizi yorabilir

hakkınızda hayırlısı olsun

Arayışta olduğu konusunda hem fikirim.
Arkadaşı için numara istemek nedir memlekette sosyal hesap kullanmayan kalmış mı (ben hariç)
Eğer boşanacaksanız yüzleşin eşinizle
Eğer boşanamam çocuğum var vs... diyorsanız kendinizle yüzleşin
Ben bunu unutabilecek miyim yada kaldırabilecek miyim
Aldatılmak kadar insanın kendisini değersiz hissettirecek bir duygu tatmadım. Allah bir daha da tatdırmasın
Öyle kendinizi dedektif etmenize gerek yok emin olun bir yerden patlak veriyor.
Kendilerini 2 kadını idare edecek kadar akıllı sanıyorlar ama Süzme Salaklar..
Allah yardımcınız olsun.

Bir oyun oynayabilirsiniz. Başka bir kadın gibi hesap açın ve kendisine mesajlar atın bakalım tepkisi ne olacak. Düşerse en sonunda önüne koyarsınız rezilliğini.
(Kendime inanamıyorum yani ben olsam yapmazdım tabi sizin için bir öneri)

Aklim
Gelmedi degil ama benim oldugum ogrenilirse suclu durumunu ben duserim

Malesef oyle cok haklisiniz her an tetikte durmak cok yoruyor insani

Eee o zaman?
Aldatıldığınızı biliyorsunuz yani?
Aldatmaya teşebbüs etmiş diyeyim de günahını almayayım...
Ewet tesebus birazda benim sabirsizligim belki biraz bekleseydim elimde daha guclu kanitlarim olurdu

Çok güzel yazmışsınız özellikle son paragrafta üzülme endişesi ile ilgili fikriniz, benim de her türlü olayda bakış açım tamamen dediğiniz gibi kötü bir olay henüz gerçekleşmeden ya öyle olursa diye kendini yiyip bitirmek anlamsız...

Ben de aldatildigimda hissetmistim ve sosyal medya yazismalarini gordugumde arkadasim yazmis demisti neyse ki benim basima evlenmeden once geldi de musait bir yerine tekmeyi vurmak kolay oldu. Cok buyuk olasilikla aldatiliyorsun sevgili kardesim ama insallah yaniliyoruzdur. Ne yazik ki bazi insanlarin karakteri (!) boyle. Ama yazan arkadaslar olmus ben de katiliyorum kendini dinle ve karar ver. Bosanamiycaksan arastirma cok canin yanar

Muhtelemen ya aldatılıyorsunuz yada aldatma asamasında eşiniz.eger boşanma gibi düşünceniz olmucaksa fazla bu durumu karıstırmayın bence.Çünkü aldatıldıgını bilipte aynı yataga baş koymak cok zor olur.Bizim bir tanıdıgımız vardı yurtdısında yasıyordu karısını sürekli aldatıyordu karısıda onu cok seviyordu birgün kadın eşini uykudayken sırtından bıcaklamak suretiyle öldürmeye calısmıstı ve tabi bosandılar.

Suçu ispatlanmadıkça en azılı suçlu bile suçsuzdur. Kolayca inkar edilebilecek 1-2 delille patlama yaşarsan, eşin yaptıklarını daha ustalıkla gizlemeye başlar. Bu sefer hiç yakalayamazsın. Bırak, hata yapmasına fırsat ver. Sıkı takipte ol ama izini belli etme. Yakında büyük bir vurgun yapacak gibi duruyor zaten, çok sürmez. O zaman yapman gerekeni yaparsın.
Of ya yorumuma bakın okurken kendime hayran kaldım Sherlock Holmes 1, kanıt dizisindeki kusursuz cinayet yoktur diyen Sevil Atasoy 2, Brunello Cicinelli 3...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…