- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Valla sırf bu araya gördüklerimi duyduklarimi yazmak istedim sizde ne dersiniz bilemem ama benim fikrimce aldatilan bayanlar sakın hic ama hic uzulmeyin yakin arkadaslarim bile bunu yapıyorsa ve evli bir erkekle konuşuyor görüşüyor sa artik kimseye güven kalmadı ya tamam yaptin bir hata diyelim konustun gorustun ama neden bu ısrar adam ben karimi üzmek istemiyorum çocuklarımın olacam der ikinci kadın ziril ziril ağlar tekrar rahat birakmaz adam artik mesaj atmayacam sen yoluna ben yoluma der kadin yine birakmaz yine devam eder adam ilgilenmez kadin yine aglar cok mağdur ya sanki hanimefendi 10 yillik esi adamin karisinin yapmadığı naz niyaz ikinci kadindan görür ne hakla sen onun evli olduğunu bildiğin halde maden konuşuyorsun bu demektir ki ben metres olmaya raziyim ama yok hic rahat dururlar mi mesaj atmadi trip at aramadı trip at ilgilenmedi trip at sonrada ne oluyor karisi öğreniyor eğer bosanirlarsa bu defa ikinci kadin gayet rahat adam bana kaldı diye bayram edecek bosanmazlarsa da ya erkek pisman olup karisina dönecek ama yinede ikinci kadin rahat durmayacak yada adam hic umursamayip yine konuşmaya devam edecek sadece birsey demek istiyorum eğer aldatilirsaniz eşinizle ikinci kadının arasini bozmadan gün gostermeden bosanmayin sonrada bosanin ikiside kahrindan ölsün