- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapıyor aldatıyor muYalan mi kiz...kocan napiyo :)))
Ay tamam iyiki birsey yazdik hemen bi saldirinarkadaşım dediğiniz insanla eşiniz sizi aldattıysa siz de hala bu adamla aynı yatağa giriyorsanız
kamu spotu vereceğinize kendi hayatınıza bakın.
Bende onu diyorum eee o zaman bu kadin isteyerek beraber oluyor sa o zaman birinci kadinin uzulmesinin anlami yok oda hayatı yaşasın ooo ikinci kadinlari savunlara inat bi guzel cektirsin sonra bosanacak mi ne yapacaksa onu yapsin ben adamla tekrar hayatına dönsün demiyorum erkek sucsuz da demiyorum ama hemen bi saldiranlar yok kocan aldattiysa kendi hayatina bak falan filan iyi o zaman arkadaşım böyle metresleri normallestirmeye devam edinAllah başimiza vermesin de hırsızin hiç ni sucu yok.arkadaşinda bile isteye evli adamla beraber oluyorsa razı demektir.
Bu durumda hep aynı sonuç ortaya çikiyor:Kadınları en çok kadınlar eziyor
Ay tamam iyiki birsey yazdik hemen bi saldirin
Valla orasini bilemiyecem bdv de gördük adam ayrilmak istediği halde üstüne üstüne giden kadınları aman neyse ya bosverin ya olmayan moralimi iyice bozdular iyi akşamlarO erkek ayrılmak istese bir kerede noktayı koyar.Demek ki iki kişiyi idare etmek,paylaşılamamak hoşuna gidiyor ki nazlanıyor.
Yaa nerden biliyorsun kendim icin actigimi ben sadece ornek verdim konuşuruz diye neyse artik yazmayacağım iyi aksamlar ayrica çocuğumun üzerine yemin ederim kendi adima acmadim eger kendim icin acsaydim acardim millet gibi herseyi ikinci üyeliğine yazip kendi sayfasini tertemiz bırakan birisi degilim yoksa burda tum tepkilere ragmen benim actigim konulara bi bakin istersenizkonuyu kendi hayatınız üzerinden açamamışsınız neden boşanmıyorsun tepkisi geleceğini bildiğiniz için kamu spotu olarak açmışsınız ki gerek yok.
kocanız siz de kalmış tebrik ederim 2. kadına karşı kazanmışsınız kocanız mükemmel olduğu için tabi ki peşini bırakmayacaktı. şaşırmamanız gerekir.
kaç erkekte eşinin yakınına yan gözle bakacak mide de olabilir ? böyle adamdan vazgeçmemesi çok normal.
Ordaki napio hal hatir sorma anlaminda :)))Ne yapıyor aldatıyor mu
Kiz ne diyon ay sen senin bebis ne yapıyor hal hatir sorma babindaOrdaki napio hal hatir sorma anlaminda :)))
Samire iyimisinKiz ne diyon ay sen senin bebis ne yapıyor hal hatir sorma babinda
İyi degilimSamire iyimisin![]()
Boşver canım,bu saatten sonra madem affettin,geçmişi kurcalayıp daha çok üzülme.İyi degilim
Ya oyle birşey yasamadim zaten eger bakmayayla aldatma oluyorsa evet eşim bir kac kıza baktı onu sayıyor larsa bilemenBoşver canım,bu saatten sonra madem affettin,geçmişi kurcalayıp daha çok üzülme.