Aldatilan bayanlar

Allah başimiza vermesin de hırsızin hiç ni sucu yok.arkadaşinda bile isteye evli adamla beraber oluyorsa razı demektir.
Bu durumda hep aynı sonuç ortaya çikiyor:Kadınları en çok kadınlar eziyor

Bir kamu spotu da benden gelsin o zaman, konu bdvlik değil, lütfen konuları uygun bölüme açalım, birde polemiğe girmeyelim.

Allah başimiza vermesin de hırsızin hiç ni sucu yok.arkadaşinda bile isteye evli adamla beraber oluyorsa razı demektir.
Bu durumda hep aynı sonuç ortaya çikiyor:Kadınları en çok kadınlar eziyor
Bende onu diyorum eee o zaman bu kadin isteyerek beraber oluyor sa o zaman birinci kadinin uzulmesinin anlami yok oda hayatı yaşasın ooo ikinci kadinlari savunlara inat bi guzel cektirsin sonra bosanacak mi ne yapacaksa onu yapsin ben adamla tekrar hayatına dönsün demiyorum erkek sucsuz da demiyorum ama hemen bi saldiranlar yok kocan aldattiysa kendi hayatina bak falan filan iyi o zaman arkadaşım böyle metresleri normallestirmeye devam edin

Ay tamam iyiki birsey yazdik hemen bi saldirin

konuyu kendi hayatınız üzerinden açamamışsınız neden boşanmıyorsun tepkisi geleceğini bildiğiniz için kamu spotu olarak açmışsınız ki gerek yok.
kocanız siz de kalmış tebrik ederim 2. kadına karşı kazanmışsınız kocanız mükemmel olduğu için tabi ki peşini bırakmayacaktı. şaşırmamanız gerekir.
kaç erkekte eşinin yakınına yan gözle bakacak mide de olabilir ? böyle adamdan vazgeçmemesi çok normal.

O erkek ayrılmak istese bir kerede noktayı koyar.Demek ki iki kişiyi idare etmek,paylaşılamamak hoşuna gidiyor ki nazlanıyor.
Valla orasini bilemiyecem bdv de gördük adam ayrilmak istediği halde üstüne üstüne giden kadınları aman neyse ya bosverin ya olmayan moralimi iyice bozdular iyi akşamlar

konuyu kendi hayatınız üzerinden açamamışsınız neden boşanmıyorsun tepkisi geleceğini bildiğiniz için kamu spotu olarak açmışsınız ki gerek yok.
kocanız siz de kalmış tebrik ederim 2. kadına karşı kazanmışsınız kocanız mükemmel olduğu için tabi ki peşini bırakmayacaktı. şaşırmamanız gerekir.
kaç erkekte eşinin yakınına yan gözle bakacak mide de olabilir ? böyle adamdan vazgeçmemesi çok normal.
Yaa nerden biliyorsun kendim icin actigimi ben sadece ornek verdim konuşuruz diye neyse artik yazmayacağım iyi aksamlar ayrica çocuğumun üzerine yemin ederim kendi adima acmadim eger kendim icin acsaydim acardim millet gibi herseyi ikinci üyeliğine yazip kendi sayfasini tertemiz bırakan birisi degilim yoksa burda tum tepkilere ragmen benim actigim konulara bi bakin isterseniz

Bu kadar üzerine gidilecek ne var.
Herkes konu acıyor yeri geliyor kocasıni anlatiıylr yeri geliyor komsusunu annesini iş arkadaşını.
Sen kendi hayatına bak eski konularina bak diyerek neden kadına saldırıyorsunuz ?
Hayatı şahane olmayabilir ki kaçimizin ki şahane kelimesiyle anlatılır orası da muamma.
Sadece yazmak rahatlamak istemiş belki arkadaşiyla konuşmayı kesmiş burda sitemini dile getirmiş.Bu kadar üzerine gitmeye ne gerek var.

İki midesiz mahlukat. Başka ne açıklaması var ki. Eğer ahirete inanıyorsanız yok efendim hemen boşanmayın çektirin vs boş işler bunlar. Mizan günü kim kime ne çektirmiş gayette adaletli şekilde cezalandırılacak.

Bu dünyada namus haysiyet cinsiyete özgü değil insana özgü. Bir insan bir insanı aldatıyorsa bu aldatılan insanın çekmesi gereken bağrına taş basması gerektiren çektirmesi gereken bir durum değil. Tam tersi o pisliği o kangren olmuş kolu bir an önce vücudundan uzaklaştıracak ki diğer uzuvlara zarar vermesin. O insandan boşanacak ki namusuna haysiyetine gururuna zarar gelmesin. O yüzden çektirin kelimesi çok saçma. Neden gurursuzla şerefsizle bir olsun insan? Ne halt yerlerse yesinler Allah onu da görüyor beni de. Gurur olmalı insanda herşeyden önce. Daha fazla Çirkefleşmeden olay bitmeli.

Back
X