Aldatilan bayanlar

2. kadını fırsat vermeyin kadınlar.

Kocanızın üstünde o kadının parfümü olabilir, umursamayın çitilivereyin gömleği; elinize mi yapışır?

Onun yatağından çıkıp gelmiş olabilir, umursamayın siz daha iyi performans sergileyin.

1 bilezik aldırıyorsa siz 3 aldırın. Ya da aldırmayın bak, belki fedakar, tutumlu haliniz göze girer.

Eş, dost, akraba hepsini dalga konusu olabilirsiniz. Ama umursamayın. Neden? 2. kadın mutlu olmasın, siz rezil olun.

Ne yaparsanız yapın yeter ki 2. kadını mutlu etmeyin. Bu uğurda yaşanacaklar caizdir.

Samire git ötede oyna.

Aldatan adam masum melek zaten. Adamı zorla kandırdılar sanki. Erkeklerin aldatmasını nasıl mazur görürüz? Yine kadın suçlu konusu?. :kızgın:

Bence onunla muhattap olma..
Benim samimi arkdasim evli ve cocuklu bir kadindi sehir disindan bana geldi sozluydum. ogun gece 3de adami aramis konusuyo karisi hakkinda seninki kiziuomu diyo ben sooookk..
Sonra dedim hayirdir bu saattr karisi kizmiyomu yokya biz cok yakiniz karisini dinlemez simdi cildiriyodr falan
Megerse adamdan hoslaniyomus karisi kocasina msj atmis vsvs ben tabi inanamadim sonra nisanima gelemedi o bahaneyle sildim attim yillardir konusmuyorm..
Boyle basit insanlarla isim olmazz..

İki midesiz mahlukat. Başka ne açıklaması var ki. Eğer ahirete inanıyorsanız yok efendim hemen boşanmayın çektirin vs boş işler bunlar. Mizan günü kim kime ne çektirmiş gayette adaletli şekilde cezalandırılacak.

Bu dünyada namus haysiyet cinsiyete özgü değil insana özgü. Bir insan bir insanı aldatıyorsa bu aldatılan insanın çekmesi gereken bağrına taş basması gerektiren çektirmesi gereken bir durum değil. Tam tersi o pisliği o kangren olmuş kolu bir an önce vücudundan uzaklaştıracak ki diğer uzuvlara zarar vermesin. O insandan boşanacak ki namusuna haysiyetine gururuna zarar gelmesin. O yüzden çektirin kelimesi çok saçma. Neden gurursuzla şerefsizle bir olsun insan? Ne halt yerlerse yesinler Allah onu da görüyor beni de. Gurur olmalı insanda herşeyden önce. Daha fazla Çirkefleşmeden olay bitmeli.
Bosanmak isteyen bosanir tabiki benim demek istediğim yuva yikanin yuvası olmaz diye bir laf var o genelde olmuyor herkes mutlu diye söyleyenler oluyor onun icin maden sen mutsuzsun oda mutsuz olsun eğer istiyorsan yok sizin dediginiz gibi gururlu olacam diyorsanız Allaha havale edip ahireti beklemek

2. kadını fırsat vermeyin kadınlar.

Kocanızın üstünde o kadının parfümü olabilir, umursamayın çitilivereyin gömleği; elinize mi yapışır?

Onun yatağından çıkıp gelmiş olabilir, umursamayın siz daha iyi performans sergileyin.

1 bilezik aldırıyorsa siz 3 aldırın. Ya da aldırmayın bak, belki fedakar, tutumlu haliniz göze girer.

Eş, dost, akraba hepsini dalga konusu olabilirsiniz. Ama umursamayın. Neden? 2. kadın mutlu olmasın, siz rezil olun.

Ne yaparsanız yapın yeter ki 2. kadını mutlu etmeyin. Bu uğurda yaşanacaklar caizdir.

Samire git ötede oyna.
Bu ne demek şimdi

Bosanmak isteyen bosanir tabiki benim demek istediğim yuva yikanin yuvası olmaz diye bir laf var o genelde olmuyor herkes mutlu diye söyleyenler oluyor onun icin maden sen mutsuzsun oda mutsuz olsun eğer istiyorsan yok sizin dediginiz gibi gururlu olacam diyorsanız Allaha havale edip ahireti beklemek
Yani Allaha havale edip bırakmak.. Bu zaten olması gereken. Ahiret zaten var ben gururlu olsamda olmasam da o kişiler cezalarını çekecek. . Onlar zaten Allah katında suçluysalar ve hesabı zaten görülecekse ben hırsıma yenilip neden bu dünyamı üç kuruş insanlar için çekilmez hale getireyim. Demek istediğim bu. Herşeyi sineye çek otur kenara uzaklaş değil, insan olduğunun farkına varıp bazı şeylere gücüm yetmiyorsa Allaha havale edip yoluma bakmak. Hayat her şekilde devam ediyor. Öfke hırs intikam illaki olur ama bunları en az düzeyde kendime zarar verecek şekilde yaşarsam bana fayda. Yoksa tamamen zarar.

Evet yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu dünyada da olmaz öbür dünyada da olmaz. Huzur olmaz.

Valla sırf bu araya gördüklerimi duyduklarimi yazmak istedim sizde ne dersiniz bilemem ama benim fikrimce aldatilan bayanlar sakın hic ama hic uzulmeyin yakin arkadaslarim bile bunu yapıyorsa ve evli bir erkekle konuşuyor görüşüyor sa artik kimseye güven kalmadı ya tamam yaptin bir hata diyelim konustun gorustun ama neden bu ısrar adam ben karimi üzmek istemiyorum çocuklarımın olacam der ikinci kadın ziril ziril ağlar tekrar rahat birakmaz adam artik mesaj atmayacam sen yoluna ben yoluma der kadin yine birakmaz yine devam eder adam ilgilenmez kadin yine aglar cok mağdur ya sanki hanimefendi 10 yillik esi adamin karisinin yapmadığı naz niyaz ikinci kadindan görür ne hakla sen onun evli olduğunu bildiğin halde maden konuşuyorsun bu demektir ki ben metres olmaya raziyim ama yok hic rahat dururlar mi mesaj atmadi trip at aramadı trip at ilgilenmedi trip at sonrada ne oluyor karisi öğreniyor eğer bosanirlarsa bu defa ikinci kadin gayet rahat adam bana kaldı diye bayram edecek bosanmazlarsa da ya erkek pisman olup karisina dönecek ama yinede ikinci kadin rahat durmayacak yada adam hic umursamayip yine konuşmaya devam edecek sadece birsey demek istiyorum eğer aldatilirsaniz eşinizle ikinci kadının arasini bozmadan gün gostermeden bosanmayin sonrada bosanin ikiside kahrindan ölsün
O zaman o koca da rahat dursun Samire... Sanki kadın ağına düşürüyor masum adamı. Bizde bir laf var, kusura bakmayın. Vermesin o... , S*kmesin p*z*v*nk! Alan memnun satan memnun. Şimdi kim zorla seninle olabilir söylesene? İzin verirsen herşey olur. Biz niye kocalarımızı aldatmıyoruz, niye kocalarımız bizi aldatmıyor? Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. Herkes karakterini belli eder, şerefince yaşar.

Kadin -erkek iliskilerini bu kadar zorlastirmanin anlami ne.. gercekten anlayamiyorum.

Bir adam evlidir. Esini aldatiyordur. Hayatindaki ikinci kadin, adamin evli oldugunu bilmeden iliskiye girmisse bunda suclu yine kadin mi olur.. ?

Veya adam yine evlidir. Kadin, adamin evli oldugunu bildigi halde adamla ask yasiyordur. Adamda bu duruma razidir. Evde esi bu durumdan habersizdir...
Bu duruma gore suclu kim oluyor..
Ornekler cogaltilabilir..

Aldatilan kadin bu durumun uzuntusunu stresini acisini yasayacak bir sure , atlatmasi zor olacak, bir de bu esnada ikinci kadin ve kocasiyla ugrasmaya devam mi etsin.. neden nicin ? Acisi hafiflemis mi olacak durumu degistirecek mi ?

Bosanma davasi acip bosanmak bu kadar mi zor ..
Adam icinde kadin icinde gecerli bu dedigim..
Erkek esiyle mutlu degilse huzursuzsa bosansin napiyorsa oyle yapsin..
Keza kadinlar icinde bu sekilde..

Esiyle evli mutlu olup yada oyle gosterip gozu disarida olan kadin ve erkeklere diyecek lafim yok..

Benim konular genelde yalnis anlaşılıyor bir kac kişi haricinde beni anlayan olmadi neyse herkes bildiğini yapsin o zaman her konuda olduğu gibi burdada konu actigimi pişman ettiniz ya kocamdan örnek vermiyorum eğer kocam yapsaydı söylerdim herseyi anlatan ben bunu mu anlatmayacam millet ne cabuk geçmişini unutup burda benim gecmislerimle yüzüme vuruyor bende vurmasını bilirim ama o kadar alcalmadim yuva yikanin yuvasi olmaz diyor lar ama gayet mutlular eski eşim beni aldatan kadinla diye bi konu görmüştüm ona gore yazmistim bide yakin arkadasimdan boyle birsey görünce bi kötü oldum neyse yine de sagolun iyi günler kk

Samire hanım, kocanınız sizi aldattı da affedesiniz mi var.
kadınlara amma sallamışsınız
Allahim ya ben tüm kadinlar olarak mi dedim neden hic anlattığım gibi kadın yok mu yoksa sizin gözünüz mu kör neyse daha fazla kirilmam istemiyorum Huy Meselesi Huy Meselesi konum kapansin lutfen benim zaten burda ne işim var ki ben aldatilan siddet gören gurursuz haysiyetsiz ezik cocugumu bahane eden koca meraklisi bes para etmeyen birisiyim dogru bu konuyu acmaya bile hakkım yok hadi siz ikinci uyeliginizi alip orda acin konularinizi milleti de bir konu actigi zaman hic bir şekilde kucuk düşürmeye hakkiniz yok kimse kimseden üstün değildir kimin ne olacağı da Allahdan baska kimse bilemez burda herkes birşeyler paylaşıyor derdini anlatıyor ama bazıları derdine bin kat dert katıyor sagolun iyiki varsınız yoksa nasil dert sahibi olup kalbimiz kırılacak ti

Allahim ya ben tüm kadinlar olarak mi dedim neden hic anlattığım gibi kadın yok mu yoksa sizin gözünüz mu kör neyse daha fazla kirilmam istemiyorum Huy Meselesi Huy Meselesi konum kapansin lutfen benim zaten burda ne işim var ki ben aldatilan siddet gören gurursuz haysiyetsiz ezik cocugumu bahane eden koca meraklisi bes para etmeyen birisiyim dogru bu konuyu acmaya bile hakkım yok hadi siz ikinci uyeliginizi alip orda acin konularinizi milleti de bir konu actigi zaman hic bir şekilde kucuk düşürmeye hakkiniz yok kimse kimseden üstün değildir kimin ne olacağı da Allahdan baska kimse bilemez burda herkes birşeyler paylaşıyor derdini anlatıyor ama bazıları derdine bin kat dert katıyor sagolun iyiki varsınız yoksa nasil dert sahibi olup kalbimiz kırılacak ti

Farkında değilsin ama sen, insanların seni kırmalarına müsade ediyorsun.
Geçen haftaki konundan hatırlıyorum eşinden şiddette görüyorsun. Ailende kötü.
İnsanların sana zarar vermesini, seni kırmasını istemiyorsan, istemiyor olsan dahi güçlü olmak zorundasın.
Geçen yazmamak için kendimi zor tuttum. Demiştin ki kızım ağlıyor diye hıncını benden alıyor. Yavrun büyüyünce hızını alamayıp onada yapacak. Şimdi kendine acımıyorsun ama evladının bunları yaşamasına nasıl göz yumacaksın?
Babasının yapacaklarına göz yummak en az babasının yaptıkları kadar kötü.
Kendine hayrı olmayan bir insan evladını nasıl koruyacak.?
Biz sana yukarıda yazdıklarını yazsakta yazmazsakta sen kendini kurtarılması gereken bir kişi olarak görüyorsun.
Sanıyor musun herkesin ailesi iyi herkesin ailesi melek? Hayır değil.
Bazı şeyler bizim elimizde. Bir yerden başlamalısın.

Farkında değilsin ama sen, insanların seni kırmalarına müsade ediyorsun.
Geçen haftaki konundan hatırlıyorum eşinden şiddette görüyorsun. Ailende kötü.
İnsanların sana zarar vermesini, seni kırmasını istemiyorsan, istemiyor olsan dahi güçlü olmak zorundasın.
Geçen yazmamak için kendimi zor tuttum. Demiştin ki kızım ağlıyor diye hıncını benden alıyor. Yavrun büyüyünce hızını alamayıp onada yapacak. Şimdi kendine acımıyorsun ama evladının bunları yaşamasına nasıl göz yumacaksın?
Babasının yapacaklarına göz yummak en az babasının yaptıkları kadar kötü.
Kendine hayrı olmayan bir insan evladını nasıl koruyacak.?
Biz sana yukarıda yazdıklarını yazsakta yazmazsakta sen kendini kurtarılması gereken bir kişi olarak görüyorsun.
Sanıyor musun herkesin ailesi iyi herkesin ailesi melek? Hayır değil.
Bazı şeyler bizim elimizde. Bir yerden başlamalısın.
Benim elimde gercekten yapacagimi birsey olsa herseyi yaparim olmuyor olmuyor işte o kadar mani var ki ama anlatamiyorum anlatiyorum ama anlayan yok bir Allahin kuluda ben senu anlıyorum demedu onun icin anlatsam da boş Eğer ben bosanirsam baba evinde ölürüm olmesem de surunurum hadi ben alistim kizim ne olacak onun uzulmesine izin mi verecem eğer baba evine gitmem desem ayri ev tutup ayri evde oturmam mümkün yok yine ölmekten beter olurum ya da kaçıp gitsem kimse bulmazsa bu defa anneme cok üzülürüm babam annemden alir hincini ben bu dunyada bi kizim bide annem icin yaşıyorum ne cekiyorsam da onlar icin çekiyorum

Benim elimde gercekten yapacagimi birsey olsa herseyi yaparim olmuyor olmuyor işte o kadar mani var ki ama anlatamiyorum anlatiyorum ama anlayan yok bir Allahin kuluda ben senu anlıyorum demedu onun icin anlatsam da boş Eğer ben bosanirsam baba evinde ölürüm olmesem de surunurum hadi ben alistim kizim ne olacak onun uzulmesine izin mi verecem eğer baba evine gitmem desem ayri ev tutup ayri evde oturmam mümkün yok yine ölmekten beter olurum ya da kaçıp gitsem kimse bulmazsa bu defa anneme cok üzülürüm babam annemden alir hincini ben bu dunyada bi kizim bide annem icin yaşıyorum ne cekiyorsam da onlar icin çekiyorum

Annen çekeceğini çekmiş. Zamanında babanın zulmünden seni kurtaramadığı gibi sende kızını kurtaramazsan bu kısır döngü devam edecek.
Baba evine gitmedin, kocandan ayrıldın.
Evet zorlanacaksın ama eziyet çekmeyeceksin.
Kızına sağlıklı bir ortamda büyüme şansı vereceksin.
Annnende sende kendi seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz şuanda. Fakat kızınız küçük bu onun tercih edeceği bir hayat olamaz. Nitekim senin zamanında tercih etmediğin gibi.
Bence bunu ona borçlusun.
Hiç bir şey kolay değil ama kendine acımak ne seni ne anneni ne kızını kurtarmayacak.
Kızın için yaşıyorsan, yaşadığın hayatı yaşamasın diye elinden geleni yapmalısın.
Ne baban ne eşin kötü olduğu için sen haksız değilsin.
Haklısın ama acımasız bu dünya.

Annen çekeceğini çekmiş. Zamanında babanın zulmünden seni kurtaramadığı gibi sende kızını kurtaramazsan bu kısır döngü devam edecek.
Baba evine gitmedin, kocandan ayrıldın.
Evet zorlanacaksın ama eziyet çekmeyeceksin.
Kızına sağlıklı bir ortamda büyüme şansı vereceksin.
Annnende sende kendi seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz şuanda. Fakat kızınız küçük bu onun tercih edeceği bir hayat olamaz. Nitekim senin zamanında tercih etmediğin gibi.
Bence bunu ona borçlusun.
Hiç bir şey kolay değil ama kendine acımak ne seni ne anneni ne kızını kurtarmayacak.
Kızın için yaşıyorsan, yaşadığın hayatı yaşamasın diye elinden geleni yapmalısın.
Ne baban ne eşin kötü olduğu için sen haksız değilsin.
Haklısın ama acımasız bu dünya.
İste sorun orda ayri evde oturamam ben cok istesem de oturtmazlar yine baba evine goturulecem orayada gitmek istemiyorum çünkü ben burda cektiklerimi orda 10 katini cekecem neyse artık cok üzülüyorum sagolun yorum icin

İste sorun orda ayri evde oturamam ben cok istesem de oturtmazlar yine baba evine goturulecem orayada gitmek istemiyorum çünkü ben burda cektiklerimi orda 10 katini cekecem neyse artık cok üzülüyorum sagolun yorum icin
Rabbim sana ummadıgın kapılar açsın . Dua et o'ndan ümidini kesme .

Back
X