Aldatilan bir psikolog neden bosanmaz?

Düşünmeden yargılamak bir davranış olmus durumda canım ülkemde bu senin benim değil herkesin sorunu
Bu deli bir taş atar tabiri caizse
Valla ya ben ne dedim sanki? Adam rahatsiz etti bi kac kere bende karisina uzuldum onu sordum yaninda olma sebebini tahmin edip ona gore soylicektim!!! Konu bu

Kıskanç derken? Kendi adıma, "Evli bir erkek neden bana çiçekler almıyor" şeklindeki kıskançlık ithamını, hakaret olarak algılarım. (Kendi adıma çok sakin ve rahatım şuanda, sadece soru soruyorum mevcut bilgiler ışığında)
Yatin uyuyun iyi uykular

Bu sizi ilgilendirir mi? Benim duygularim yani?
Beni ilgilendirmez
İçinde olduğun durum bu siteyi ırgalamaz zaten
Ama konu açmışsın duygusuzca cevaplıyorum mesela
Erkek arkadaşın olmasına rağmen patronundan sayısızca hediye ve çiçek alan sensin, buna dur demeyen de sensin. Kadın kocasıyla ortak şirket açmış ondan boşamıyor belki ama asıl sevgiline yazık, müdürü kız arkadaşına yürüyor kız arkadaşı hediyeleri kabul ediyor adamın ruhu duymuyor :işsiz:

Olaya sadece eşini aldatıyor diye nasıl bakıyorsun aldattıklarınıda aldatıyor kendisine saygısı yok karşıdaki kadına yok eşine yok yarın birgün boşansalar o hanımıda aldatacak

Beni ilgilendirmez
İçinde olduğun durum bu siteyi ırgalamaz zaten
Ama konu açmışsın duygusuzca cevaplıyorum mesela
Erkek arkadaşın olmasına rağmen patronundan sayısızca hediye ve çiçek alan sensin, buna dur demeyen de sensin. Kadın kocasıyla ortak şirket açmış ondan boşamıyor belki ama asıl sevgiline yazık, müdürü kız arkadaşına yürüyor kız arkadaşı hediyeleri kabul ediyor adamın ruhu duymuyor :işsiz:
Kendisi kocam degil evlenicegim biride degil. Herseyi ona soylemek zorunda degilim

Neden bu sitedeki kadinlar cok kiskanc ve hircin?

Kıskanıldığınızı düşünüyorsunuz bir de ilginç. Evli bir adam size çiçek gönderiyor bana para harcadı falan diyorsunuz. Karısına üzülüyorum diyorsunuz. Hoşuma gidiyor diyorsunuz. Bir de erkek arkadaşınız var. Çok kıskanılacak bir haldesiniz gerçekten.

Eminim bunların hepsi ultra güzel çekici ve seksi oluşunuzdan başınıza gelmiştir :))))

Kıskanıldığınızı düşünüyorsunuz bir de ilginç. Evli bir adam size çiçek gönderiyor bana para harcadı falan diyorsunuz. Karısına üzülüyorum diyorsunuz. Hoşuma gidiyor diyorsunuz. Bir de erkek arkadaşınız var. Çok kıskanılacak bir haldesiniz gerçekten.

Eminim bunların hepsi ultra güzel çekici ve seksi oluşunuzdan başınıza gelmiştir :))))
Ben bu konu icin demedimki her konuda kavga cikariyosunuz bu sitedekiler yani!

YA BU SITEDE NEDEN HERKES DUSMAN GIBI!! BENIM ERKEK ARKADASIM VAR ZATEN SADECE KARISININDUSUNDUM
Büyük harfle yazmayalım bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

Neden boşanmaz sorusuna cevap olarak da bazı evlilikler çabuk bitmez, aldatılsa, şiddet görse bile ayrılmaz insanlar, buna aşk deyin, alışkanlık deyin, alışkanlıklardan çabuk vazgeçememe deyin, boşanma fobisi deyin, kişinin mesleğinin de bir etkisi olmaz evliliğinde, terzi kendi söküğünü dikemez derler, bazen bunca şeye rağmen neden bitmiyor dediğimiz evlilikler oluyor, sanırım evliliklerde arada bir mantık devre dışı kalıyor, iyice tüketene kadar tam gaz devam ediliyor.

sen adam ve eşi aynı kurumda çalışıyorsunuz ve adam sana çok para harcadı çiçekler gönderdi. ve eşi bundan haberdar değil mi?
velev ki değil 5 kere affetmiş alan memnun satan memnun kadına üzülmek sana mı kaldı?
Sebebini merak ettim sadece... konu bu

Büyük harfle yazmayalım bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

Neden boşanmaz sorusuna cevap olarak da bazı evlilikler çabuk bitmez, aldatılsa, şiddet görse bile ayrılmaz insanlar, buna aşk deyin, alışkanlık deyin, alışkanlıklardan çabuk vazgeçememe deyin, boşanma fobisi deyin, kişinin mesleğinin de bir etkisi olmaz evliliğinde, terzi kendi söküğünü dikemez derler, bazen bunca şeye rağmen neden bitmiyor dediğimiz evlilikler oluyor, sanırım evliliklerde arada bir mantık devre dışı kalıyor, iyice tüketene kadar tam gaz devam ediliyor.
Adminim konuyu kilitle lutfen kimseye laf yetistirmicem

Neyini kıskandık evli bir adamın sana harcadığı paraları mı? Sen kadına acımayı bence bir bırak samimi değilsin. Ayrıca hediyelerini kabul ediyorsan sende bu tutuma davet çıkarıyorsundur . Kadına söyleyip kendini rezil etme .
Ok

Back
X