- Konu Sahibi mini_minicik
-
feysbıkta kızan mesaj geldi mi
kız sen naadar tatli bişisin böleyok be annemm.... bu sabahta baktım yeniden açıp ama malesef gelmemiş...kız ya pc başına gemedi daha yada bunu beğenmedi... bu arada benimkide dumur oldu heralde mesaj falan gelmedi daha....sengözlerimebaksanab
kız sen naadar tatli bişisin böle
bırak anacım o hödük sevgilini
seni haketmiyo
gel gurbiş ablanı dinle
söyledigi hiç bişiye inanma koy tekmeyi poposuna
daha iyilerine layıksın sen sengözlerimebaksanab
ne yazıcan şincik bebişimayyynen öle dilaycım... ankarada bi taksim meydanı yok sallandırcak ama o yetkiyi verseler heryerde sallandırırım... BU ARADA MESAJ GELDİ HAYIRDIR NEYİ AYDINLATIYORUZ !!!!!!!!!!!! ve birsürü ünlemm
ne yazıcan şincik bebişim
ayyynen öle dilaycım... ankarada bi taksim meydanı yok sallandırcak ama o yetkiyi verseler heryerde sallandırırım... BU ARADA MESAJ GELDİ HAYIRDIR NEYİ AYDINLATIYORUZ !!!!!!!!!!!! ve birsürü ünlemm
Sabır ederim diyosan. Onların buluşacakalrı ana kadar bekle.
Onları buluşacakları yerde bas ikisinede girişÇok üzgünüm çoook
Eeee şimdi bunu yüzüne vursan gene bi kulp bulcaktır adi herif...:mymeka:
Erkek gibi yaptıgının arkasında mı? durur.Karı gibi kıvırmaya başlar(sende alkış calda daha iyi kıvırsın:smiley-cool:)
İyi bir ders ver öyle ayrıl derim.şakkıdı
janseliArkadaşlar sizde hemen at tekmeyi gitsin diyorsunuz.. Dile kolay heralde... kimbilir neler paylaştılar hemen bir kalemde nasıl silecek. Bence bişeyleri kanıtlayıp yüzüne vurmalı ki içi soğusun rahat etsin daha sonra keşke şöylemi yapsaydım demesin... Şimdi soruyorum hangi erkek bir bayandan gelen mesaja cevap yazmaz ki....erkeklerin gözü aç helede daha kavak yelleri esiyorsa başında.... yaşamımızda farklı farklı evreler geciriyoruz. kadında erkekte...herşey sonradan oturuyor. Her yaşın bi deliliği var bunlar yaşanmazsa olmaz.. belki arkadaşın sevgilisi henüz olgunlaşmamışta olabilir. Nedense bugün pek iyimserim ben...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?