Aldatılan genç kız ne yapsın şimdi:(?

sen verdin mi? peki onaaa karşılıkkk....

kız adresi ver toplum gidim kızları görsün ebesinin ellerini :roflol:

üzülmez olurmuyumm... GELEN MESAJA BAKIN YAA!! ONUN FARKLI Bİ SEBEBİ VAR AMA ANLATSAMDA İNANMICAKSIN O YÜZDEN ANNATMICAM DİOklava:

yaa yuh diyorum anlatılcak ne var ki...TANIŞMIYORUZ AMA TANIŞABİLİRZ....
ne olabilir ki bunun altında yatan MASUM sebep....ooofff ooffff herkes aptal bi şu adamlar akıllı hahÇok üzgünüm çoook

yol ver gitsin 4 yılmış 10 yılmış hiç anlamam kaydirigubbakcemile
şimdiden bir yaparsa evlenince iki yapar

yaa yuh diyorum anlatılcak ne var ki...tanışmıyoruz ama tanışabilirz....
Ne olabilir ki bunun altında yatan masum sebep....ooofff ooffff herkes aptal bi şu adamlar akıllı hahçok üzgünüm çoook

ona mesaj atma sebebim bi arkadaşım ama senin buna inanma yüzden sıfır... Of ya kapatıorm bu facebook u dio ..ama tabi ben döşüorm mesajlarııı fena skıştııı

ona mesaj atma sebebim bi arkadaşım ama senin buna inanma yüzden sıfır... Of ya kapatıorm bu facebook u dio ..ama tabi ben döşüorm mesajlarııı fena skıştııı

sana daha önce yalanı oldu mu sonuçta koskoca 4 yıl yani...bide sen inanıyo musun o çok önemli...şahsen ben inanmazdım...bilmiyorum inanmazdım herhaldeee:1shok:

Nasıl bir üste çıkma çabaları... Uf anlatamammm:):).... Demek sen bnm şfremi biliosun ve ben seninkini bilmiorumm bunuda iiki öğrendm dio... Ezikmiii ezik yanii:):):)

24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar öğrendiğim
en önemli bir erkeğe cok değer vermiyceksin
sonra hemen uzaklasıyo kacıyo
senle beraberken başka birine msj cekme gereği duydu
başka bi insanla konusma gereği duydu
demekki yetmiyorsun ona
seni hakedecek birini bul yol ver
benim fikrim

Nasıl bir üste çıkma çabaları... Uf anlatamammm:):).... Demek sen bnm şfremi biliosun ve ben seninkini bilmiorumm bunuda iiki öğrendm dio... Ezikmiii ezik yanii:):):)

kel alaka yaniiii.....saçmalamaaya başlamış şakkıdı

kestirip at ya...baksana bi cacık olmaz bundan...vakit kaybetme bunlaaÇok üzgünüm çoook

uyy adama bak bee yemişim onun bahanesini yol ver canım ...

ondan sana ne köy olur ne kasaba ....üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen (aynen seninkinin yaptığı gibi) geri kalan iki kuruşlada seni satar.. ne güzelde demişler dimi burayada cuk diye oturdu...

yaz ona bir mesaj son olsun ama

Geçmişim oldun ama geleceğim asla olamayacaksın
Değersizliğine verdiğim değerden utanıyorummm...

Allahım ya ne kadar arttı bu aldatma vakaları.Sanki kızla tanışsa nolucak 4 yıllık ilişkin varmış işte daha ne...Hiç uğraşma,kendini yorma bşver değmez mesajlarına...

Geçmişim oldun ama geleceğim asla olamayacaksın
Değersizliğine verdiğim değerden utanıyorummm...[/QUOTE]

Valla süper cümleler kaydirigubbakcemile5cuk diye oturur duruma

canım aynısını sen yapsaydın; "işte bılmem ne arkadasım ıcın o cocuga msj attım "deseydınn Allahhhhh!!!
senı nelerle ıtham ederdı! işte bıldıgın yakalanmıs ınkar etmeye calısan o arada sacmalayan tip, kankasından su an dırektıf alıyordur...mirmirmirmir
canım ben bı olay anlatacagım:

ben eskı sevgılımın sıfrelerını bılıyordum, sonrasında bı sıtedekı uyelıgını kapatmamı ıstedı, neyse kapatırken benım verdıgım sıfre duruyordu;
bız ara verdıgımızde daha dogrusu yarı ayrılık durumundayken bı baktım maılıme bu sıteden hadı sende katıl tarzından bısey geldı, bu oraya gırmısss
sonra işte ben gırdım sıfre ıle ay elalemın kızının derdını dınlemeler, msnını vermeler:Sklava:
sonra baska bı kıza ıltıfat etmıs!! sonra dedı kı ben onları sen yaptırdın sandım, kuyrugu sıkısınca attıgı yalanlara bakkötükedihüsoklava:
bende o donem kafam cok karısık baya bır kavga ettık ben dedımkı ben bır erkege yakısıklısın deseydım ne olurdu dedım, facıa olurdu dedı demekkı neymıs aslında salladıgı bahanelerden hıcbırı dogru degıllll
aynı tavrı gordum sevgılınde hayırlısı degılmıs senın ıcın...benneyaptımki
guven cok onemlı bırsey hem de çokkk
canım umarım senı hakeden bırı ıle karsılasırsın :1hug:

aynen katılıyorum hesap vermek zorunda değilsin başka biri var hayatımda de bas tekmeyi

ne kanıtı niye uğraşıyosun bir de egosunu okşarsın üzüldüğünü kızdığını anlarsa

erkek mi yok allasen ne enerjini harcıyosun ispat mispat boşver

kız da yüz vermemiş işte iyice otursun içine o nun

COK COK AFEDERSİNİZ bu tip erkeklerin bi tarafını kopartıp eline vermek gerekiyorki bidaha kadın peşinden kosamasın haberlerde izliyoruz ya kadın erkege zarar vermiş oh diyorum hak etmesinler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…