- 28 Mart 2020
- 4.105
- 16.747
- 208
Vay arkadaş ya,nasıl bir durum böylede imtihan deniyor hem cinslerimiz tarafından.Olur mu abla kadınlar ucuz üstüne para vermişlerdir belki eşine
İmtihanımız, kocanızın gidip para karşılığı başka kadınlarla cinsel ilişkiye girmesi mi? Gerçekten Allah' in size bunu layık gördüğünümü düşünüyorsunuz. Gidin biraz inancınızı sorgulayın.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
evli bir insanın aldatması alçakça bir durum, eskortla aldatması artık yerin dibi yani.Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Adamın imtihanı şeyine sahip çıkmaktı, kadının ki şeyine sahip çıkmayı başaramayan kocasını affederek aklı melekleri kabul etmese bile ailesine sahip çıkmaktı. Kaç kere kalmış adam imtihanında ama kadın çok tutarlı test yaptırıp sevismeye devamVay arkadaş ya,nasıl bir durum böylede imtihan deniyor hem cinslerimiz tarafından.
Aaa imtihan dünyasındayiz Rabb'im kimine hastalık kimine evlat hasreti verir ablanın kocasına da para karşılığı sevişmeyi imtihan olarak vermişNeyin imtihanı bu hanımefendi,eşiniz başka ucuz kadın dediğiniz kişilerle sevişip sizinlede aynını yapmış sevişmiş.
Kocanız daha ucuz o kadınlardan. en azından kadınlar bunu iş olarak görüyor ya kocanız?Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Doğru, o kadınlar suçlu senin 'eşin' ucuz değil yani öyle mi bacım!Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Kadın bu imtihanı kendine pay vererek yazmış bence,koca şeyside sahip çıksaymış ucuzlarla sevişip karısına yanaşıyor yatakta.Adamın imtihanı şeyine sahip çıkmaktı, kadının ki şeyine sahip çıkmayı başaramayan kocasını affederek aklı melekleri kabul etmese bile ailesine sahip çıkmaktı. Kaç kere kalmış adam imtihanında ama kadın çok tutarlı test yaptırıp sevismeye devam
Ne hale geldiartık insanlarda,yap et sonrada karınla cilveleş ne adil değilmi.Aaa imtihan dünyasındayiz Rabb'im kimine hastalık kimine evlat hasreti verir ablanın kocasına da para karşılığı sevişmeyi imtihan olarak vermişne büyük imtihan Rabb'im sen kolaylaştır
Aldatanlarda anlam veremedigim o zaten madem eşinle birşeyler paylaşmak sana zevk vermiyor başkalarını tercih ediyorsun ne diye evli kalmaya devam ediyorsunuz ki ayrıl istediğin gibi yaşa. Yemeği yapılıyor üstü ütüleniyor çocuklara bakıyor.Kadın bu imtihanı kendine pay vererek yazmış bence,koca şeyside sahip çıksaymış ucuzlarla sevişip karısına yanaşıyor yatakta.
Ne hale geldiartık insanlarda,yap et sonrada karınla cilveleş ne adil değilmi.
Şöyle bir mantık var bazı erkeklerde,karım evde nasılsa beni bekliyor benide affeder mantığı güdüyorlar.Aldatanlarda anlam veremedigim o zaten madem eşinle birşeyler paylaşmak sana zevk vermiyor başkalarını tercih ediyorsun ne diye evli kalmaya devam ediyorsunuz ki ayrıl istediğin gibi yaşa. Yemeği yapılıyor üstü ütüleniyor çocuklara bakıyor.
Artk evdekini hizmetçi olarak görüyor aldattiktan sonra o senin eşin olmaz ki
Ve ne yazık ki kadınlar da affediyor
Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
[/QUOTAslında ucuz olan o kadınlar değil.Esinizin ta kendisi.Bu dusuncelerle daha çok aldatilirsiniz.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Evet evet erkeklere o rahatlığı kadınlar sağlıyor maalesef nasılsa affeder beni.Şöyle bir mantık var bazı erkeklerde,karım evde nasılsa beni bekliyor benide affeder mantığı güdüyorlar.
Diğer kişide kıçına tekmeyi vuruyor nasılsa başkası gelir diyor.
Ben anlamıyorum bazı kadınları,direk çocuktan giriyorlar babasız kalmasınlar modunda kalsınlar efendim kalsınlar hiç önemli değil bana göre.
Birde şu durum var imkanı olmayan geri dönemeyen kadınlar var maalesef sorun kadının ailesi oluyor istenmiyor okuyoruz burada ataerkil toplumu dibine kadar yaşayan aileler var maalesef.Evet evet erkeklere o rahatlığı kadınlar sağlıyor maalesef nasılsa affeder beni.
Kadınlar korkuyor aslında eşine bağımlı oluyor çoğu kadın, giderse ne yaparım nasıl devam ederim onu tercih etti bosansam tam kopar gider vs. ve çok acizce hem kendini hem çevreyi çocuklardan kandırmaya çalışıyor
Seviyesiz bir babayla buyutmektense yalnız büyüt çocuklar da senle gurur duysun.
O çaresizlik işte o çok başka bir olay bı saatten sonra çoğuna hak bile veriyoruz.Birde şu durum var imkanı olmayan geri dönemeyen kadınlar var maalesef sorun kadının ailesi oluyor istenmiyor okuyoruz burada ataerkil toplumu dibine kadar yaşayan aileler var maalesef.
Bnlarda olunca kadın çekerim daha iyi diyor,gidecek yeri olmuyor,işe girse alacağı parayla ne yapabilecek birde çocuk varsa daha da zor işi.
Gurur kalmıyor kadında bunu kabullenerek,eşim geri döner ben affedeyim diyor.
Bence gerekli olanı yapmissiniz. Ve gayet iyi bir karar vermissiniz. Sadece onun yaninda ne kadar ofkeli oldugunuz belli etmemeye calisin. Onu cocuklariniz yoluyla goruyo olsaniz bile kendi iliski hayatinizdan komple cikardiginizi belli edin bence.Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Hiç çalışmamış ve desteği olmayan kişiler boşanmamak için çocuklarını bahane gösterir hep. Kadın sırf bu sebepten kendini kandırıyor affediyor ama aldatılan hiç bir zaman affetmez. Kocasının beraber olduğu kişilere hakaret ederek de içini rahatlatmaya çalışıyor sadeceAldatanlarda anlam veremedigim o zaten madem eşinle birşeyler paylaşmak sana zevk vermiyor başkalarını tercih ediyorsun ne diye evli kalmaya devam ediyorsunuz ki ayrıl istediğin gibi yaşa. Yemeği yapılıyor üstü ütüleniyor çocuklara bakıyor.
Artk evdekini hizmetçi olarak görüyor aldattiktan sonra o senin eşin olmaz ki
Ve ne yazık ki kadınlar da affediyor
Ne güzel bir çözün tebriklerBence gerekli olanı yapmissiniz. Ve gayet iyi bir karar vermissiniz. Sadece onun yaninda ne kadar ofkeli oldugunuz belli etmemeye calisin. Onu cocuklariniz yoluyla goruyo olsaniz bile kendi iliski hayatinizdan komple cikardiginizi belli edin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?