Aldatilan kadin affetmesine rağmen ne yapsın?

Öyle maalesef affettikten sonra elinden gelen tek şey ucuz demek, kuyruk sallamış demek. Allah akıl fikir versin ne diyelim

Ortada uc cocuk olmasa gozun yasina bakmazdimda cocuklarim kucuk ve babalarina cok duslunler maalesef. Tesekkur ederim. yanitladiginiz icin
Neden herşeyi kadin düşünüyor?mesela neden esiniz, ben aldatırsam ve karim boşanırsa, 3 cocugumuz ne olur? demiyor..çünkü bosanmayacaginizi biliyor..bu yüzden ince düşünmeye gerek yok..ayrica hastalık kalmaktan korkardım...ve ayrica neden böyle birşey yapma gereği duydu?

Bu adamla evliliğiniz devam ettiği sürece kötü hissetmeniz çok normal.
Kendi ayaklarınız üzerinde duran biriyseniz bu evliliği devam ettirmeyin bence.
Bir kere yapan hep yapar

Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
O eşinizin imtihanıymış yenilmiş nefsine kaybetmiş. Eşiniz zina yapmış o bir zani, tövbe ettiyse bilemem ama şu durumda temiz kadınlar temiz erkeklere ayetini nasıl yorumlayacaksınız?

Hiç aldatılıp affetmeye çalışmadığım için tavsiyemi mantık çerçevesinde veriyorum. Affettiyseniz unutun, unutamıyorsanız boşanın. Basit bir denklem.

affedilmemesi gereken bir durum..
fakat ben affedene de saygı duyarım zira herkesin içinde bulunduğu koşullar aynı değil.
bırakacak gücünüz yoksa veya bırakmak istemiyorsanız önce verdiğiniz kararın arkasında durarak ne kendinize ne eşinize kalan hayatı zindan etmeyin çünkü siz bunu seçmişsiniz ve seçimlerinizin sorumluluğunu almak durumundasınız. bunun sorumluluğu da her fırsatta bu durumun hıncını kendinizden veya eşinizden çıkartmak olmamalı..
devam edecekseniz en kısa zamanda psikolojik bir destek almalısınız..
farklı bir fikir çıkacağını pek sanmıyorum..

Ortada uc cocuk olmasa gozun yasina bakmazdimda cocuklarim kucuk ve babalarina cok duslunler maalesef. Tesekkur ederim. yanitladiginiz icin

Kendim için boşanmak istemiyorum çünkü cesaretim yok desenize neden çocukları bahane ediyosunuz. Sizin yüzünüzden çocuklar aldatılmayı normal bir şey zannediyor. İyi siz de aldatsanız eşiniz af mı edecekti inanalım mı yani buna?

Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim

Mesele kadinlarin ucuz olmasi mi, yoksa esiniz "yuvanizi" ve Allah ve kul önünde baginizi ve cocuklarinizi yok sayarak onlarla yatmasimi. Ben hep derim: Mesele seks bile degil. Onu belki tüm saglik testde gecirdikten sonra affedebilirsin, ama o yikilan gurur ve güven geri gelmez. Cabalayan sizsiniz, adama hicbirsey olmamis. Onun icin devam.edecek zaten

Ucuz olan esiniz. Kadin zaten o isi yapiyor, esinizin pesine dusen mi var? Aksine esiniz araştırmış, bulmus, begenmis ve gitmis. Evden attiginiz bir ayda yine baska kadinlara gitmistir. Çocukları one surmeyin artik. Burada birsuru konu var. Babam annemi aldatti, annem sizin icin katlandim diyerek bize yuklendi ya da babam annemi aldattığı icin erkeklere güvenemiyorum, aldatildim annem cocuklari icin affetmis banada affet diyen. Cocuklarinizda boyle mi olsun istiyorsunuz? Cocuklariniza guclu bir kadin modeli cizmeniz gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…