Öyle maalesef affettikten sonra elinden gelen tek şey ucuz demek, kuyruk sallamış demek. Allah akıl fikir versin ne diyelimHiç çalışmamış ve desteği olmayan kişiler boşanmamak için çocuklarını bahane gösterir hep. Kadın sırf bu sebepten kendini kandırıyor affediyor ama aldatılan hiç bir zaman affetmez. Kocasının beraber olduğu kişilere hakaret ederek de içini rahatlatmaya çalışıyor sadece
Çaresizlik insanı mahvediyor burada.O çaresizlik işte o çok başka bir olay bı saatten sonra çoğuna hak bile veriyoruz.
Ama burda ki bayanın derdi çocuklar mış
Çocuklar zaten babasız abla. Böyle baba olmaz olsunÇaresizlik insanı mahvediyor burada.
Neden çocuklar babasız kalmasın diye.
Olmaz olsunda sonuçta onlara göre bir baba var yani.Çocuklar zaten babasız abla. Böyle baba olmaz olsun
Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Neden herşeyi kadin düşünüyor?mesela neden esiniz, ben aldatırsam ve karim boşanırsa, 3 cocugumuz ne olur? demiyor..çünkü bosanmayacaginizi biliyor..bu yüzden ince düşünmeye gerek yok..ayrica hastalık kalmaktan korkardım...ve ayrica neden böyle birşey yapma gereği duydu?Ortada uc cocuk olmasa gozun yasina bakmazdimda cocuklarim kucuk ve babalarina cok duslunler maalesef. Tesekkur ederim. yanitladiginiz icin
Onlarda olan,sizde olmayan ne var?Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
O eşinizin imtihanıymış yenilmiş nefsine kaybetmiş. Eşiniz zina yapmış o bir zani, tövbe ettiyse bilemem ama şu durumda temiz kadınlar temiz erkeklere ayetini nasıl yorumlayacaksınız?Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Hiç aldatılıp affetmeye çalışmadığım için tavsiyemi mantık çerçevesinde veriyorum. Affettiyseniz unutun, unutamıyorsanız boşanın. Basit bir denklem.Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Ortada uc cocuk olmasa gozun yasina bakmazdimda cocuklarim kucuk ve babalarina cok duslunler maalesef. Tesekkur ederim. yanitladiginiz icin
Ucuz olan o kadınlar değil, o kadınlara giden adamlar. Yani eşiniz. Yuvayı yıkan da ta kendisi.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Neyin imtihanı bu hanımefendi,eşiniz başka ucuz kadın dediğiniz kişilerle sevişip sizinlede aynını yapmış sevişmiş.
Hem ucuz kadın falan demeyin pahalıdır benceucuz kadınlarla sevişen pahalı erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?