Öff bu mübarek günde milletin sinirlerini zıplatmayın ya.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Kondom kullanmadan asla cinsel ilişkiye girmeyin. Şu saatten sonra size verilecek başka bir tavsiyem yol. En azından bir de hastalıkla boğuşmayın.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
kafalar pırıl pırıl...Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Asıl ucuz olan o ahlak yoksunuz eşiniz.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Ucuz kadınlar için evlilik bitmez tabi ki de. Ömrünüz boyunca yan yana bile gelmeyeceksiniz onlarla.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Boşanın,eskort kadınlara yedirecek kadar parası varsa,çocuklarının nafakasını rahatlıkla ödeyebilir.Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Psikolojik sağlığınızı kaybederek, kendinize saygınızı kaybederek, mutlu olma ihtimalini kaybederek, çocukların size olan güvenini kaybederek....Bı kaç yerde denk gelmiştim, "kimse yanlışlıkla soyunup biriyle birlikte olmaz"diyordu...
Zor bir durum gerçekten, kolaylıklar dilerim. Ama başkasının hatasının bedelini siz ödemeyin lütfen
Böyle gitmez, devam edemezsin bu ilişkiye elini tuttuğunda gözlerine baktığında yatağa girdiğinde hep aklına gelicek.İnşallah devam edebilirsin böyle.Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Kaşe basicam şimdi bravo. Çocuklar bir pasife anne, bir dangalaga baba diyebilir gayet de. Ki bu toplumda çoğunlukla böyle oluyor maalesef zaten. Bu onlarsiz yapamayacagi anlamı gelmez. Elinde onlar olduğu icin onlara anne baba diyo, mecburen onları seviyor napsin.Eşiniz iyi bir baba değil ki. Öyle olmadığı çocuklarının annesini aldatmasından ve ailesine harcaması gereken parayı uçkur sevdasına harcamasından belli.
Her çocuk anne babasına düşkün olur. Bu anne babasının iyi insanlar/ebeveynler olduğunu değil, çocuğun çocuk olduğunu gösterir sadece.
Daha geçen gün, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından aylarca akıl almayacak kadar vahşi işkencelere maruz kalan bir çocuğun hikayesini izledim. O çocuk bile anneler gününde hevesle anneler günü kartı hazırlamış anne dediği yaratığa.
Çocuk düşkün diye "ne iyi anne" denilecek insan mı şimdi bu?
Aldatılıp affetmeyi siz seçmişsiniz. Bu üzüntünüzün yükünü çocuklarınız çekmek zorunda değil.
Büyüdüklerinde "anne ne de iyi yapmışsın, kendini mutsuzluğa, bizi de bunun yükünü taşımaya mecbur etmişsin" deyip size teşekkür falan etmeyecekler.
Karar sizin, sorumluluk size ait. Çocuklarınızı bahane etmeyin.
Yazık sana, eşin olacak adam (!) aynı şeyi tekrar yaparsa ilki vize imtihanlarıydı, bu da final dersin, onun üstüne bir daha yaparsa ona da bütünleme falan der devam edersin. Allah sana akıl fikir versin.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?