Aldatilan kadin affetmesine rağmen ne yapsın?

Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Öff bu mübarek günde milletin sinirlerini zıplatmayın ya.
Kocanız ordan burdan hastalık kapıp size taşırsa işte ozaman görürsünüz imtihanı sınavı
Kocam mide bulandırıcı demiyorsunuzda kadınlar ucuz diyorsunuz
3 çocuk babalarına düşkün bilmem ne bilmem ne
Affetiniz madem susun oturun daha neyi deşiyorsunuz
Güvenmiyorsunuz haklı olarak, güvenmeyin zaten
Yine yapar
Sizde yine affedersiniz
Çünkü çocuklarınız yine düşkün olacak aslan babalarına

Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Ucuz kadınlar için evlilik bitmez tabi ki de. Ömrünüz boyunca yan yana bile gelmeyeceksiniz onlarla.
Ama ucuz koca için bitirilir...
Hata bilinçsizce istemsizce yapılan şeydir. Eşiniz evliyken 3.şahısla yaşadığı cinselliğin evliliği bitirme yada en az haliyle temelden sarsma eylemi olduğunu biliyordu. Defalarca yapılan şey kasıtlı harekettir.

Şu saatten sonra unutun, evliliğinizi eskisi gibi yaşamaya devam edin, konuyu açmayın demekte manasız geliyor bana.
Karşı taraf bedel hiç ödemiyor affeden taraf ödemiş oluyor bu haliylede.

Boşanın,eskort kadınlara yedirecek kadar parası varsa,çocuklarının nafakasını rahatlıkla ödeyebilir.

Bı kaç yerde denk gelmiştim, "kimse yanlışlıkla soyunup biriyle birlikte olmaz"diyordu...

Zor bir durum gerçekten, kolaylıklar dilerim. Ama başkasının hatasının bedelini siz ödemeyin lütfen

Bı kaç yerde denk gelmiştim, "kimse yanlışlıkla soyunup biriyle birlikte olmaz"diyordu...

Zor bir durum gerçekten, kolaylıklar dilerim. Ama başkasının hatasının bedelini siz ödemeyin lütfen
Psikolojik sağlığınızı kaybederek, kendinize saygınızı kaybederek, mutlu olma ihtimalini kaybederek, çocukların size olan güvenini kaybederek....

Böyle gitmez, devam edemezsin bu ilişkiye elini tuttuğunda gözlerine baktığında yatağa girdiğinde hep aklına gelicek.İnşallah devam edebilirsin böyle.

Hanımefendi pardon ama tutturmuşsunuz "3 küçük çocuğum var, babalarını çok seviyorlar bırakamam" da bilmem ne, ben üçüzüm ve küçücük yaşta annemle babam boşandı annem üç çocuğuna bakın üstelik üçüz çocuğuna biz küçücükken baktı, lütfen çocukları bahane etmeyin sizin boşanmaya gönlünüz yok çocukları bahane ediyorsunuz.

Eşiniz iyi bir baba değil ki. Öyle olmadığı çocuklarının annesini aldatmasından ve ailesine harcaması gereken parayı uçkur sevdasına harcamasından belli.
Her çocuk anne babasına düşkün olur. Bu anne babasının iyi insanlar/ebeveynler olduğunu değil, çocuğun çocuk olduğunu gösterir sadece.
Daha geçen gün, annesi ve annesinin sevgilisi tarafından aylarca akıl almayacak kadar vahşi işkencelere maruz kalan bir çocuğun hikayesini izledim. O çocuk bile anneler gününde hevesle anneler günü kartı hazırlamış anne dediği yaratığa.
Çocuk düşkün diye "ne iyi anne" denilecek insan mı şimdi bu?

Aldatılıp affetmeyi siz seçmişsiniz. Bu üzüntünüzün yükünü çocuklarınız çekmek zorunda değil.
Büyüdüklerinde "anne ne de iyi yapmışsın, kendini mutsuzluğa, bizi de bunun yükünü taşımaya mecbur etmişsin" deyip size teşekkür falan etmeyecekler.
Karar sizin, sorumluluk size ait. Çocuklarınızı bahane etmeyin.

Şaka mı bu? Resmen kocanızla barışmak için bahane aramışsınız ne imtihanı yaa İsteyen on kere boşardı o adamı sizin işinize gelmemiş gayet de düzen bozmak.

Kaşe basicam şimdi bravo. Çocuklar bir pasife anne, bir dangalaga baba diyebilir gayet de. Ki bu toplumda çoğunlukla böyle oluyor maalesef zaten. Bu onlarsiz yapamayacagi anlamı gelmez. Elinde onlar olduğu icin onlara anne baba diyo, mecburen onları seviyor napsin.

Yazık sana, eşin olacak adam (!) aynı şeyi tekrar yaparsa ilki vize imtihanlarıydı, bu da final dersin, onun üstüne bir daha yaparsa ona da bütünleme falan der devam edersin. Allah sana akıl fikir versin.

Kocam ahlaksız bende cocuklari bahane edip adami affediyorum midem yok demiyorda.. kadinlar ucuz,cocuklarim babasina cok duskun, adama 1 aylik bedel odettirdim vsvs zirvaliyor. Bosanip cocuklara bakacak durumun var mi? Varda bosanmiyorsan senin gibi kadinlara aldatilmak mustehak daha cok aldatilirsin. Bir kere aldatan daha cook aldatirda ruhun duymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…