Aldatılan kadın, ayrılmak istemeyen kadın

elif_meryemim2019

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
65
1.711
103
29
Merhaba arkadaşlar, bugün hüznümün üstene eklenen bir hüzün ile sizlerden fikir almak istiyorum.
Aile dostum bir arkadaşım aradı, uzun zamandırda görüşemiyorduk (ailevi sebepler, çocukları ile eşi ile sorunları nedeniyle) bu gibi sebeplerden dolayı aramıza engeller girdi ve 1 yıl olarak görüşemedik.
1 yıl önce kanser teşhisi (tümör var demişler) ile karşı karşıya kalmış, eşi biraz sorumsuz ve bencil davranarak arkadaşımın annesini kendi evlerine getirmiş ve yaklaşık 4 ay boyunca annesi kızının yanında kalmış. Bu süre zarfında adam arada sıra gelip, hastane işlemleri ve koşuşturma ile devam ettiği kadar ihmal de etmiş .
Neyse ki ilaçlar ile korkulan olmamış ve tümör alınmış. 2 ay içinde düzelme görmüş toparlamış kendini,
Eşinin cep telefonunda bir kaç bayanın resimleri ve yazışmaları okumuş. Eşi ile tartışmışlar, ihmal ettiği sürede işyerindeki bayanlar ile görüşmeleri olmuş ve arkadaşımın tahminine göre birlikte olmuş olabilir diye düşünüyor. Çünkü o resimleri gördüğü bayanlar eşi ile eve gelmişler hasta eşini ziyaret etmişler. yani kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Veya hissediyor, eşide bir şey dememiş.. kendimi toparlayana kadar başkaları ile birlikte olduğunu düşünüyor çünkü her akşam eve geldiğinde (alışkanlığı olmadığı halde) banyo ve temiz iç çamaşırları kullandığını fark ediyor. Ne yapmalıyım ne etmeliyim diye derdini paylaştı. Dinledim kendimce birşeyler fısıldadım ama ağlamaklı kadın fikirleriniz var mı ? Psikologa gitmeli mi ?

Anasının evine bıraktığı anda davayı acmaliydi. O imza iyi gun icin atılmıyor sonuçta. Biseyler yasamamis olsa dahi karısı hasta iken onla bunla konuşan bir dangoz var karışısında. Boşanmak yoksa aklında tabiki gitsin doktora en azından sağlıklı ruh hâli ile düşünür bundan sonraki aşamaları.

Orta da büyük bir salgın var adı da "ŞEREFSİZLİK". En çok ta hayadan utanmadan ahlaktan yoksun insanlar da görülüyor. Arkadaşınıza çok üzüldüm çünkü bu salgının hiç bir tedavisi yok.

Bosanacak ve o kangreni kesip atacak hayatından.

Tumor gibi bir belayi atlattiktan sonra hayata daha 4 elle sarilirdim, boyle beni hastayken annemin basina atip giden adamla omrumun kalanini heba etmek istemezdim. Hayatin degerini daha iyi anlamis olmasi lazim. Ama bunlari kendi istemeli tabi zorla ayiramazsiniz ne onerilir bu durumda bilmiyorum. Psikologa gitsin ama gitse ne olacak adam ayni adam.

arkadaşım bir dönüm annesini yanında da yaşamış ama işte çocukları var. annesinin yanında da rahat edemiyor. uzun zamandır kendine özgün bir hayatı varmış. şimdi eşi ile yaşıyorlar aynı evi paylaşıyorlar aynı yatağa yatıyorlarmış ama işte biz kadınlar yapılanları asla unutamadığımız için olmuyor yapamıyorum diyor. boşanmakta istemiyorum diyor arada derede kalmış derler ya aynen öyle.

Bu nasıl bir yozlaşmışlıktır? Evliliği sınırsız cinsellik olan gören, bundan biraz mahrum kalınca aldatma yoluna giden kadın ve erkeklerin insanlığından şüphe ediyorum. Ne diyebilirim ki tanrı hepimizi önce insan etsin...

Hastalıkta yanında olmayan adam, bundan sonrada hayatında olmasın ! boşanmak istemiyorum ama unutamıyorum diye birşey yok..ya unutup devam edecek yada noktayı koyacak.

ben düşündüm taşındım, şansını bir kez daha dene dedim. tamam hata yapmıştır, zor birşey ayrılmak ama karşına al konuş dedim. gerekirse herşeyden uzak bir yerlere gidin 2 -3 gün başbaşa kalın. onlarda bulduğun ama bende bulamadığın herşeyi vermeye hazırım. evliliğimizi çocucumuzu yaşantımızı bozmayalım diye konuş dedim. ama haksız da olabilirim. bilemedim yaa üzüldüm açıkçası

Aldatmak başlı başına bir şerefsizlik olmasına rağmen yine de kademeleri ve boyutları var bence..
Karısı çocuklarının annesi hastanede çok ağır Allah korusun ölümcül bir hastalıkla boğuşurken
adamın aldatması normal zamanda aldatmasından çok daha ağır ve daha büyük bir karaktersizlik.
Kötü kalplilik, vicdansızlık, merhametsizlik..
Hiç bir insani değeri olmayan insanlar yapar bence böyle şeyleri ve bu karakterdeki bir adamdan her şeyi her türlü kötülüğü beklemek lazım çünkü adamın içi pis ve kötü..

arkadaşlar öncelikle herkse günaydın, çok önemli bir DÜZELTME yapmak istiyorum.
arkadaşımın eşi hastalığı döneminde yanında olmuş (ALDATMA OLMAMIŞ) kötü hücreler vücudundan gitmiş fakat bazı vücut fonksiyonlarını kaybetmiş, ellerinin hareketlerinde, göz kapakları düşüyormuş vb şeyler.

tabiki normal hayatına ve özellikle takıldığı yer Cinsel hayatı sorunlu olmuş ve zaten eşi de (arkadaşımın ters tavırları ve isteksiz hallerinden dolayı reddedilme duygusu ile başka kadınlar girmiş hayatına..

bu yazdıklarımı gece uyuyamadığım için arkadaşımla mesajlarak öğrendim arkadaşımda bu hatalarını düşünmüş ve eşimi ailemi nasıl koruyabilirim nasıl yol alabilirim diye konuştuk..

Bence önce sağluğını düşünmeli.
Ben hasta bir eşi varken onla birlikte olabilen kadınları anlayamıyorum.ne kadar haince .yazık..
Normalde ikinci kadına bu kadar yüklenmem ama bu durum farklı..

kadın hastalığıyla uğraşsın, adam onla bunla gününü gün etsin
oh ne güzel hayat
derhal boşanmalı.

Aldatma olmamış derken ? Başka kadınlar girmiş hayatına nasıl oluyor
ilk yazdığım yazı da, hastalığı sırasında aldatmış yazmıştım ama doktor tedavileri sırasında hep yanında olmuş, daha sonra bazı bedensel fonsiyonlarını yitirince, arkadaşımda reddedince adam başka kadınlarla olmuş. yani belki tam olarak anlatamadım ama paylaşmak istedim

Tam tersi yaşansa ve kadın, hasta kocasını aldatsa aynı tavsiyeleri verecek miydiniz, çok merak ettim.

Bu konularda değerlendirme yaparken kriterim budur. Tersi kabul edilmeyen durumun aslı da kabul edilemez.

Ya nasıl bu kadar yumuşak bakabiliyor arkadaşınız bu olaya?

Normal bir aldatma bile değil bu, şeref yoksunu adi adam kanser teşhisi konulan karısını başından atıp alem yapmış. Kaşarlanmış it nolacak, elim ayağım titredi yahu.

Tam tersi yaşansa ve kadın, hasta kocasını aldatsa aynı tavsiyeleri verecek miydiniz, çok merak ettim.

Bu konularda değerlendirme yaparken kriterim budur. Tersi kabul edilmeyen durumun aslı da kabul edilemez.
haklısınız ya aldatmanın hiç birini kabul etmiyor zaten nebiliyim belki bir şans vermelimiyim diye düşünmeden de edemiyor kadıncağız bunalıma girmiş, psikolojik destk alacak

Arkadaşınız o kadar yanlış düşünüyor ki...

Kadın vücut fonksiyonlarını kaybediyor, o anda ki psikolojik çöküntüyü heralde tahmin bile edemeyiz ve eşide şerefsizlik yapıp kadını aldatıyor öyle mi ?

İnşallah en kısa zamanda aklı başına gelir ve boşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…