Aldatılan kadın, ayrılmak istemeyen kadın

Hastalığında yalnız bırakan adamın aldatmasına mı takılıyor?
O adam onun eşi değil ki kanunen bir arada durduğu bir yabancı. Başka bir şey değil.

psikoloğa gidecegine avukata gitsin.evlilik hastalikta sagliktadir.ben kanserle mucadele ederken esim kadinlarla gezip tozacaksa defolup gitsin.normalde aldatma olaylarini okuyunca kendimi onlarin yerine koyar esim yaparsa naparim diye dusunurum.hemen olmasada affeder miyim acaba derim.bu olayi ben yasasam tekmeyi atar koyarik kapinin onune beni en zor gunumde birakan hic olmasin.naparim diye dusunmesin en zor zamaninda ne yaptiysa onu yapacak

allah askina boyle soylemeyin.ya bugun bunu yapan ne babalik yapar ne baska bisey.bakin bu normal bi aldatma olsa yada hastalik yokken aldatsa belki derim belki duzelir ama bu cok farkli.igrenc bi durum bu halde kadini birakmis vicdansiz herif

Cinsel anlamda çok istekli arzulu kadınlar da var. Peki bu kadınlar her aç kaldıklarında saga sola saldırıyorlar mı çok merak ediyorum. Ben ne yapardım uzun süre cinsellik yaşamadan diyorum mesela. Ama aldatmak aklıma gelmezdi ya gerçekten(ama erkekler farklı diye düşünmeyin bu söylediklerimi). Benim aklım almıyor. Arkadaşın kendini nasıl mutlu hissedecekse onu yapsın. Mesela şu an üzülmeye gerçekten gücüm yok benim oyüzden hayatımdaki bazı olumsuzlukları öylece çöpe attım. Kurcalamadan karıştırmadan unuttum umursamadım. Çünkü şu an herşeyden çok kendimi ve bebegimi umursuyorum seviyorum. Nasıl daha az üzülüyorsa onu yapsın.

Vah ya ölüm döşeğinde aldatılan kadın ama eşini ihmalle suçlanıp alttan alması gereken yine kadın.Böyle adama ne şansı verecek ya arkadaşınıza daha doğru düzgün akıllar verin yada sizde kalsın aklınız vermeyin.

takıldığı yer Cinsel hayatı sorunlu olmuş ve zaten eşi de (arkadaşımın ters tavırları ve isteksiz hallerinden dolayı reddedilme duygusu ile başka kadınlar girmiş hayatına..
Ha tamam o zaman reddetmiş kadın hakkıdır o zaman kocasının....
Allah aşkına bu aldatma degil mi?

Tam tersi olsaydi da o adamin bi taraflari dusseydi
Arkadasin hemen erkeklerle mi gorusecekti ?
Yerim onun cinsel sorunlarini ..
Reddedilmiste ,gururu incinmiste
Ayhh yazik !
Beter olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…