- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Bende ayni sizin gibi diyordum. Benim ki aldatmaz. Boynuzun alasini takti bana...Birazdan aldatmayan erkek yokturcular gelir.
Benimki aldatmıyor. Aldatırsa bir daha yüzümü göremez. Şimdilik tek yapabileceğim bu. Keşke elden bişey gelse. Ama sorunlu olan kendini düzeltmeli. Elin adamını kadınını bu yaştan sonra biz düzeltemeyiz.
Merak ettim peki ne yaptınız?Bende ayni sizin gibi diyordum. Benim ki aldatmaz. Boynuzun alasini takti bana...
Bosandim tabiki de.Allah seni bildigi gibi yapsin dedim ve ciktim gittim o evden. 17 sene oldu.Merak ettim peki ne yaptınız?
İyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Son yıllarda erkeklerin aldatma oranı attığını dair tahminler yapılıyor.Kk üyelerinden çevremde gordugum kadar hatta evlendiğim adamda dahil aldatiyorlar. Aldatin ca ellerine ne geçiyor acaba.
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları gördükçe çevremde adlarini duydukça midem kaldırmıyor. Onlarla aynı cinsten bile olmak onur kırıcı birşey. O kadınsa ben neyim. Ben kadınsam o ne diye soruyorum kendime.
Bu kadar ahlaksızligi dur demek lazım.
Belli bir yasa gelmiş koca koca insanı değiştirmek çok zor. En azından gelecek nesiller için ne yapabiliriz.
Tebrik ederim sizi, umarım şimdi çok mutlusunuzdur.Bosandim tabiki de.Allah seni bildigi gibi yapsin dedim ve ciktim gittim o evden. 17 sene oldu.
Is bozuklugunu. Annesinin benimle ugrasmasini herseyini cektim yillarca. Tam rahat edicez derken aldatti. Gercekten hic hak etmemistim bunu. Simdide iyi ki bosanmisim diyorum. Biz oglumla boyle daha mutluyuz.Tebrik ederim sizi, umarım şimdi çok mutlusunuzdur.
Ben adamı bosayacagim.Eşiniz mi aldatıyor?
Cidden ben de anlayamıyorum insanlara ne oldu?
Çok doyumsuz oldular, çok ahlaksız oldular. Her şey bu kadar çabuk ulaşılır olduğu için mi böyle gerçekten?
Ya da daha önceden de vardı ama duymuyor muyduk?
Ne denir Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Eminim çok acı bir şeydir aldatılmak.
Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben de onu diyorum. Bir oğlum var babası gibi ahlak yoksunu olacak diye endişeleniyorumBirazdan aldatmayan erkek yokturcular gelir.
Benimki aldatmıyor. Aldatırsa bir daha yüzümü göremez. Şimdilik tek yapabileceğim bu. Keşke elden bişey gelse. Ama sorunlu olan kendini düzeltmeli. Elin adamını kadınını bu yaştan sonra biz düzeltemeyiz.
Geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum Bende anlamıyorum bu erkekleri benim eşim beni canlı olarak aldatmadı ama sanal olarak nerdeyse hergün diyebilirim aynı evin içinde gözüme baka baka yapıyor ve hiç birşey yapmıyormus yaptıgı dogruymus gibi davranıyor çok sıkıldım artık alıp başımı gidesim var.İyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Son yıllarda erkeklerin aldatma oranı attığını dair tahminler yapılıyor.Kk üyelerinden çevremde gordugum kadar hatta evlendiğim adamda dahil aldatiyorlar. Aldatin ca ellerine ne geçiyor acaba.
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları gördükçe çevremde adlarini duydukça midem kaldırmıyor. Onlarla aynı cinsten bile olmak onur kırıcı birşey. O kadınsa ben neyim. Ben kadınsam o ne diye soruyorum kendime.
Bu kadar ahlaksızligi dur demek lazım.
Belli bir yasa gelmiş koca koca insanı değiştirmek çok zor. En azından gelecek nesiller için ne yapabiliriz.
Sadece eşe değil cemkirmem bütün aldatanlaraEşin seni aldatıyorsa kime bu çemkirmeler
Çok haklısınızYahu erkeği kadını mı var şu kadınları koruyan zihniyete de ayrı hastayım..
Evet kadını aldatan kocası, evli olduğunu bile bile bi adamın koynuna girende bi kadın..
Sonuç olarak iki türde adi.
Maddi bağımsızlığın varsa hiç durma. Kafa rahatlığı en önemlisi. Ama nikah memuru "hastalıkta sağlıkta" derken eşin "evet " demişti. Başka kadın değil. Bu onu haklı göstermez ama en büyük kabahat eşinde. Belki kadının haberi bile yoktu zamanında.Sadece eşe değil cemkirmem bütün aldatanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?