Aldatilan kadinin çare aramasi

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
İyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Son yıllarda erkeklerin aldatma oranı attığını dair tahminler yapılıyor. Kk üyelerinden çevremde gordugum kadar hatta evlendiğim adamda dahil aldatiyorlar. Aldatin ca ellerine ne geçiyor acaba.
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları gördükçe çevremde adlarini duydukça midem kaldırmıyor. Onlarla aynı cinsten bile olmak onur kırıcı birşey. O kadınsa ben neyim. Ben kadınsam o ne diye soruyorum kendime.
Bu kadar ahlaksızligi dur demek lazım.

Belli bir yasa gelmiş koca koca insanı değiştirmek çok zor. En azından gelecek nesiller için ne yapabiliriz.

Eşiniz mi aldatıyor?
Cidden ben de anlayamıyorum insanlara ne oldu?
Çok doyumsuz oldular, çok ahlaksız oldular. Her şey bu kadar çabuk ulaşılır olduğu için mi böyle gerçekten?
Ya da daha önceden de vardı ama duymuyor muyduk?
Ne denir Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Eminim çok acı bir şeydir aldatılmak.
Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Mesele aldatmaya ortak olan kadında değildir.
Karaktersiz adamdadır suç çünkü evlilik yemini eden o dur.
Eğer bizler yetiştirdiğimiz erkek çocuklarına kadınların elinin kiri değil de başının tacı olduğunu öğretebilirsek, doğru bir nesile yol alırız.

Birazdan aldatmayan erkek yokturcular gelir.

Benimki aldatmıyor. Aldatırsa bir daha yüzümü göremez. Şimdilik tek yapabileceğim bu. Keşke elden bişey gelse. Ama sorunlu olan kendini düzeltmeli. Elin adamını kadınını bu yaştan sonra biz düzeltemeyiz.

Bende ayni sizin gibi diyordum. Benim ki aldatmaz. Boynuzun alasini takti bana...

Eşin seni aldatıyorsa kime bu çemkirmeler

Aldatmada bütün süçu kadına yıkan zihniyetler... sizi aldatan kocanız.. ilişki yaşadığı kadın değil. Size vefa etmeyen kocanız. Size verdiği yeminden dönen kocanız.. neden tanimadiginiz kadına saydırıyorsunuz.. anlamanız gerekeb ilk sey sizi kimin aldattigidir.. kocanız aldatiyor. O kadin değil. Hakaretleri o kadının üzerinden alıp kocanıza yapıştırıyorum.

Konu sahibi diger konularina baktim is arkadasiyla aldatmis esiniz. Bosanacak misiniz ve hala devam ediyorlar mi iliskilerine. Siz taa nisanliyken bile gorusuyolarmis keske hic evlenmeseydiniz lanet olsun onlara gonul iliskisi miymis cinsellik mi

Veee ikisi de memurmus. İsten attirin gitsin ortada kalsinlar

Son düzenleme:
Ben adamı bosayacagim.

Ben de onu diyorum. Bir oğlum var babası gibi ahlak yoksunu olacak diye endişeleniyorum

Geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum Bende anlamıyorum bu erkekleri benim eşim beni canlı olarak aldatmadı ama sanal olarak nerdeyse hergün diyebilirim aynı evin içinde gözüme baka baka yapıyor ve hiç birşey yapmıyormus yaptıgı dogruymus gibi davranıyor çok sıkıldım artık alıp başımı gidesim var.

Sadece eşe değil cemkirmem bütün aldatanlara
Maddi bağımsızlığın varsa hiç durma. Kafa rahatlığı en önemlisi. Ama nikah memuru "hastalıkta sağlıkta" derken eşin "evet " demişti. Başka kadın değil. Bu onu haklı göstermez ama en büyük kabahat eşinde. Belki kadının haberi bile yoktu zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…