- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
O biraz zaman aliyor iste. Bende sizin gibi dusunuyorumGülüp geçtiğim zaman çabucak gelse
Allah bağışlasınO biraz zaman aliyor iste. Bende sizin gibi dusunuyorum
Iyiki ayrilmisim ve oyle bir adamla cocuk buyutmemisim diyorum. Oglumu buyuttum. Simdi 22 yasinda pirlanta gibi bir evlat oldu. Cok guzel bir meslegide var.
Amin cumlemizin kini. Allah acilarini gostermesin bizlere.Allah bağışlasın
Erkeklerin aldatma oranı artmadı, erkeklerden de aldatan oldu kadınlardan da. Tek fark artık internet ve sosyal medya aracılığıyla birbirimize daha rahat ulaşabildiğimiz için haberimiz var. Burası olmasa ya da üye olmasanız aldatmalardan haberiniz olmamaya devam ederdi. Aldatılan kadın ya eşi sadakat sözünü tutmadığı için boşanmalı ya da yok ben vazgeçmem diyorsa bir çift terapistiyle görüşmeye eşini ikna etmeli. Aldatma çalışılması zor bir konu zaten, kaldı ki eşler kendi başlarına pek başa çıkamıyor.
Gelecek nesiller için de çocuklarınıza kadınların sadece seks yapmak, onları tatmin etmek için var olmadıklarını, birer birey olduklarını, kadınlara saygı göstermesi gerektiğini öğretmeniz yeterli olur. Kadınlara saygı gösteren bir erkek eşine de saygı göstereceğinden eşini aldatmayacaktır.
Metres tutan "bilim adamları"nın yaptığı çalışmalar fdjhksd. "Aldatma geni var bende biliyor musun Buse, tedavisi yok yani hep seni aldatacağım bebişim"
Ben de evli erkeklerle, evli olduğunu bile bile ilişki yürüten midesiz kadınları koruyan zihniyeti anlamıyorum. Tamam erkekler yüzde yüz suçlu fakat nice kadınlar gördüm, adam eşimi seviyorum düş yakamdan demesine rağmen, yapamıyorum, çok seviyorum, bırakamıyorum diye adamların yakasına yapışıyorlar. Adam kendini zor kurtarıyor bu takıntılı, midesiz, sülüklerden. Ha bunlara tanık oldum, uydurma sanmayınAldatmada bütün süçu kadına yıkan zihniyetler... sizi aldatan kocanız.. ilişki yaşadığı kadın değil. Size vefa etmeyen kocanız. Size verdiği yeminden dönen kocanız.. neden tanimadiginiz kadına saydırıyorsunuz.. anlamanız gerekeb ilk sey sizi kimin aldattigidir.. kocanız aldatiyor. O kadin değil. Hakaretleri o kadının üzerinden alıp kocanıza yapıştırıyorum.
Bence yapmayın. Eşin sizin olduğunuzu anlarsa yüz göz olursunuz, zira bu konularda yüz göz olmak hiç iyi değildir.Ya buradaki konuları okuya okuya psikolojim bozuldu. Bugün rüyamda kocam beni aldatıyordu, gidip boşanma davası açıyordum.
Bi de son günlerde eşimi denemek için başka biriymiş gibi ona ulaşmayı filan düşünür oldum... herhangi bir şüphem yok oysa ki.... yapmim dı mi böyle bişey
Aldatmak etkeğin doğası mıNeden aldatan erkege bu kadar ofkelisiniz? Dogasi geregi davrandigi icin mi?
Ben erkeklere " sopalik, dayaklik" gibi siddet yakistiran kadinlara hayret ediyorum. Cogunuz siddet goruyorsunuz ama erkege olan siddet mesru mu?
Esinden dayak yiyen bir yakinim vardi, adamin kollari mosmor darp izleriyle kapli ydi. Sirrini kimseye soyleyemeden vefat etti :'-(
O yuzden
Kadinlara oldugu kadar erkeklere karsi siddeti son derece onur kirici ve insanlik disi buluyorum.
Allah şeytana uydurmasın. ne diyim.İyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Son yıllarda erkeklerin aldatma oranı attığını dair tahminler yapılıyor.Kk üyelerinden çevremde gordugum kadar hatta evlendiğim adamda dahil aldatiyorlar. Aldatin ca ellerine ne geçiyor acaba.
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları gördükçe çevremde adlarini duydukça midem kaldırmıyor. Onlarla aynı cinsten bile olmak onur kırıcı birşey. O kadınsa ben neyim. Ben kadınsam o ne diye soruyorum kendime.
Bu kadar ahlaksızligi dur demek lazım.
Belli bir yasa gelmiş koca koca insanı değiştirmek çok zor. En azından gelecek nesiller için ne yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?