Aldatilan kadinin çare aramasi

O biraz zaman aliyor iste. Bende sizin gibi dusunuyorum
Iyiki ayrilmisim ve oyle bir adamla cocuk buyutmemisim diyorum. Oglumu buyuttum. Simdi 22 yasinda pirlanta gibi bir evlat oldu. Cok guzel bir meslegide var.
Allah bağışlasın

gelecekte evlilik diye bi kurum kalmayacak. Anne ve cocuklari aile unitesi olacak.

Neden aldatan erkege bu kadar ofkelisiniz? Dogasi geregi davrandigi icin mi?

Ben erkeklere " sopalik, dayaklik" gibi siddet yakistiran kadinlara hayret ediyorum. Cogunuz siddet goruyorsunuz ama erkege olan siddet mesru mu?

Esinden dayak yiyen bir yakinim vardi, adamin kollari mosmor darp izleriyle kapli ydi. Sirrini kimseye soyleyemeden vefat etti :'-(

O yuzden

Kadinlara oldugu kadar erkeklere karsi siddeti son derece onur kirici ve insanlik disi buluyorum.

Metres tutan "bilim adamları"nın yaptığı çalışmalar fdjhksd. "Aldatma geni var bende biliyor musun Buse, tedavisi yok yani hep seni aldatacağım bebişim"

Her kılıfa uyuyorlar :3 biraz eski kafalıysan da nesnel bilim insanıysan da açıklamaları var

Bir de bunun bir üstü olan "doğanın kanunu bu, erkek süresiz dölleyebilir o yüzden erkek tek eşli olamaz" homo erectus modeli var ki, "e hayatım peki her erkek önüne geleni döllediğinde yarın öbür gün senin harem alanına gelip senin karını döllemesi gerektiğinde de bi b planın var mı" dediğimizde tüm bilimselliğini bırakıp "hoyor öylo şöy olmoz" kırosuna dönüşen

Niye burda evli erkek diye alti ciziliyor.. evli kadin bekar erkek kombinasyonuda var dimi? Herseyi. Bi sevebi vardir mutlaka

Ben de evli erkeklerle, evli olduğunu bile bile ilişki yürüten midesiz kadınları koruyan zihniyeti anlamıyorum. Tamam erkekler yüzde yüz suçlu fakat nice kadınlar gördüm, adam eşimi seviyorum düş yakamdan demesine rağmen, yapamıyorum, çok seviyorum, bırakamıyorum diye adamların yakasına yapışıyorlar. Adam kendini zor kurtarıyor bu takıntılı, midesiz, sülüklerden. Ha bunlara tanık oldum, uydurma sanmayın
.

Evet evet,siz aldatıldığınız halde evli kalmaya devam edersiniz,sonra suçu karşıdaki kadına atarsınız.Kocanız çok namusluysa,size çok değer veriyorsa bakmasın başkasına

Burda en büyük suç kocada sonra kadında. Sadece kocayı suçlamam. Bile bile evli adamların altına yatanları melek gibi görmem ben. Onlarda suç yokmuş gibi de davranamam.

Şuana kadar aldatıltığımı düşünmüyorum. Ama eşime dedim, eğer aldatırsan değil 2 çocuk 12 çocuğum bile olsa seni boşar donuna kadar alırım.

Ben bu şekilde yaşayanam. Allah da yaşatmasın. Güven kırıldı mı daha tamiri yok.

Bunun en acı örneği rahmetli annem. Senelerce mutsuz yaşadı. Onun gibi olamam. Annem 7 çocuğu için sustu boşanmadı. Ama hayat ona zindan oldu.

İşin ilginç yanı annem hayattayken karıların koynundan çıkmazdı. 3 senedir babam dul ve evlenmek için bir kadın bile bulamadı.

Sanırım annemin ahı tuttu. Ben ölünce kadın yüzü göremesin demişti. Ve hakikaten de kimi bulsa olmuyor. Evlenemiyor.

Kişi aldatılmayı gururuna yediremediği için kadını suçlamaya gidiyor, ama gözünüzü açın, burda asıl suçlu kocanız. İnsanlar ahlaksız olmuş, zina vs çekinmiyor artık ama kocanız da ki soruna bakın o kadına evliliğim zaten kötü , boşanıcam gibi yalanlar söylüyor, size de bir anlık hevesti, yok eğlence olsun dedim , yok sadece cinsellikti gibi yalanlar söylüyor, yanı bu bir kerelik bişeyden ibaret değil , sorun adamın yalancı ve karaktersiz olması, sonuca bakıp affettim diyor kadın ama asıl sebep hala orada , adamın karakteri yalancı olması durumu yok olmuyor ki. Hadi adam çok pişman olur, gerçekten tövbe eder birdaha yapmayacağına kendi içinde de söz verir ( yani sizi kandırmak için değil) belki tamam ama kaçı böyleki. Adam bir dahaki fırsata kadar uykuya yatıyor sadece, eşi olan kadın da belki alışkanlıktan, belki özgüvensizlikten, maddi imkansızlıktan göz yumuyor ama olmaz , insan eşine güvenemezse o evlilik olmaz başka bişey olur

Kusura bakmayın hem cinsi diye kimsenin suçunu tolere edemiycem o bu iğrencligi kendine nasıl yakistiriyorsa giydirdiklerimizide Güle güle kullanmak zorunda!yok aferin mi diycektin haspalara?!koca namzetlerinin rolü neyse onlarinkide o kusura bakmazssaniz,Bunun cinsiyeti olmaz.

Cinsiyetle ilgisi yok aldatmak adilik, ahlaksızlık, karaktersizliktir.

Sadakat sözü veren, nikahlı olan adam eşini aldatmışsa o zaten şeref yoksunudur.
Adamın evli(nişanlı, sevgilisi olan) biri olduğunu bile bile onunla birlikte olan kadın da aynı ölçüde ş...zdir.
Bazen kadınların haberi olmuyor o ayrı konu.

"seviyorum, kopamıyorum, zaten karısını boşayacakmış, zaten zorla evlenmiş, ayrı yatıyomuş, beni seviyo, çok aşıkız" diyen dangalak kadınlar,pislik erkeklere oyuncak olanlar var ya, ha işte onların da ne olduğu hepimizce malum.

Ya buradaki konuları okuya okuya psikolojim bozuldu. Bugün rüyamda kocam beni aldatıyordu, gidip boşanma davası açıyordum.
Bi de son günlerde eşimi denemek için başka biriymiş gibi ona ulaşmayı filan düşünür oldum... herhangi bir şüphem yok oysa ki.... yapmim dı mi böyle bişey

Bence yapmayın. Eşin sizin olduğunuzu anlarsa yüz göz olursunuz, zira bu konularda yüz göz olmak hiç iyi değildir.

Aldatmak etkeğin doğası mı

Allah şeytana uydurmasın. ne diyim.
gelecek nesillere de zinanın doğru olmadığını . mikrop kapacağını. artı günaha gireceğini öğretebiliriz. belki caydırıcı olur.

en önemlisi ise sevdikleri ve bundan emin oldukları kişilerle evlenmelerini isteyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…