Aldatilan kadinin çare aramasi

Ay inşallah. Onun için uğraşıyorum

Erkeklerin aldatma oranı artmadı, erkeklerden de aldatan oldu kadınlardan da. Tek fark artık internet ve sosyal medya aracılığıyla birbirimize daha rahat ulaşabildiğimiz için haberimiz var. Burası olmasa ya da üye olmasanız aldatmalardan haberiniz olmamaya devam ederdi. Aldatılan kadın ya eşi sadakat sözünü tutmadığı için boşanmalı ya da yok ben vazgeçmem diyorsa bir çift terapistiyle görüşmeye eşini ikna etmeli. Aldatma çalışılması zor bir konu zaten, kaldı ki eşler kendi başlarına pek başa çıkamıyor.

Gelecek nesiller için de çocuklarınıza kadınların sadece seks yapmak, onları tatmin etmek için var olmadıklarını, birer birey olduklarını, kadınlara saygı göstermesi gerektiğini öğretmeniz yeterli olur. Kadınlara saygı gösteren bir erkek eşine de saygı göstereceğinden eşini aldatmayacaktır.

Maddi ozgurlugum için uğraşıyorum.

Herkes hormonuna gore aldatir. Bunun ahlakla degil genlerle ilgisi var.

Bende ayni sizin gibi diyordum. Benim ki aldatmaz. Boynuzun alasini takti bana...

Kesinlikle aldatılmam demiyorum ki. Sadece olursa ne yapacağımı ben de o da biliyoruz. Aldatmayı geç En ufak yalanında boşarım ben adamı bunca yıl gururumla geldim. Allah herkese aynı dirayeti versin.

Size de geçmiş olsun çok. Kurtulmuşsunuzdur umarım.

Kurtuldum cok sukur. 17 sene oldu.

Kadinlar severse aldatirmis. Aldattiklarinda evi terkedermis diyorlar. Erkekler aldattiginda sanki hic bisi olmamis gibi hayatlarina devam edermis. Ayni gece eve gelip esiyle bile birlikte olabiliyormus.

Aldatma geni varmış güya.

Bana kalırsa tamamen karaktersizliklere bilimsel bahane bulma çabası. İnsan olmayı becerememenin bahanesi.

Metres tutan "bilim adamları"nın yaptığı çalışmalar fdjhksd. "Aldatma geni var bende biliyor musun Buse, tedavisi yok yani hep seni aldatacağım bebişim"

bende ilerde öyle düşünürüm belki
Insan o donem hazmedemiyor. Cok kiriliyorsun icin yaniyor. Ofkelisin cikmazdasin. Agliyorsun. Dunyanin sonu gibi geliyor. Sonra yillar gectikcede o agladiklarin aklina gelince guluyorsun ve kendine kiziyorsun. Olum acisi bile geciyor zamanla neler gecmiyor ki..

Gülüp geçtiğim zaman çabucak gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…