- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Ay inşallah. Onun için uğraşıyorumKonu sahibi diger konularina baktim is arkadasiyla aldatmis esiniz. Bosanacak misiniz ve hala devam ediyorlar mi iliskilerine. Siz taa nisanliyken bile gorusuyolarmis keske hic evlenmeseydiniz lanet olsun onlaragonul iliskisi miymis cinsellik mi
Veee ikisi de memurmus. İsten attirin gitsin ortada kalsinlar
İnsallah isten atilirlar. İs yerindeki insanlara duyursaniz dedikodu ciksa da rahat edemeselerAy inşallah. Onun için uğraşıyorum
Maddi ozgurlugum için uğraşıyorum.Maddi bağımsızlığın varsa hiç durma. Kafa rahatlığı en önemlisi. Ama nikah memuru "hastalıkta sağlıkta" derken eşin "evet " demişti. Başka kadın değil. Bu onu haklı göstermez ama en büyük kabahat eşinde. Belki kadının haberi bile yoktu zamanında.
İyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Son yıllarda erkeklerin aldatma oranı attığını dair tahminler yapılıyor.Kk üyelerinden çevremde gordugum kadar hatta evlendiğim adamda dahil aldatiyorlar. Aldatin ca ellerine ne geçiyor acaba.
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları gördükçe çevremde adlarini duydukça midem kaldırmıyor. Onlarla aynı cinsten bile olmak onur kırıcı birşey. O kadınsa ben neyim. Ben kadınsam o ne diye soruyorum kendime.
Bu kadar ahlaksızligi dur demek lazım.
Belli bir yasa gelmiş koca koca insanı değiştirmek çok zor. En azından gelecek nesiller için ne yapabiliriz.
Bende bosanmis bir anneyim. Benimde 1 oglum var. 5 yadindayken ayrilmistik. Agac yas iken egilir. Arkadas gibi konusun oglunuzla hep.Ben de onu diyorum. Bir oğlum var babası gibi ahlak yoksunu olacak diye endişeleniyorum
Arastirmislar zaten erkeklerin geninde cok fazlaymis.Herkes hormonuna gore aldatir. Bunun ahlakla degil genlerle ilgisi var.
Bende ayni sizin gibi diyordum. Benim ki aldatmaz. Boynuzun alasini takti bana...
İlk defa duyuyorum genler alakasiniHerkes hormonuna gore aldatir. Bunun ahlakla degil genlerle ilgisi var.
Kurtuldum cok sukur. 17 sene oldu.Kesinlikle aldatılmam demiyorum ki. Sadece olursa ne yapacağımı ben de o da biliyoruz. Aldatmayı geç En ufak yalanında boşarım ben adamı bunca yıl gururumla geldim. Allah herkese aynı dirayeti versin.
Size de geçmiş olsun çok. Kurtulmuşsunuzdur umarım.
İlk defa duyuyorum genler alakasini
Geçmiş olsun darısı başımaKurtuldum cok sukur. 17 sene oldu.
Tsk ederim. Insallah en kisa zamanda sizde kurtulursunuz. Benim bazen tsk bile edesim geliyor aldattigi kadina ve kendisine beni kurtardiklari icin :)))Geçmiş olsun darısı başıma
bende ilerde öyle düşünürüm belkiTsk ederim. Insallah en kisa zamanfa sizde kurtulursunuz. Benim bazen tsk bile edesim geliyor aldattigi kadina ve kendisine beni kurtardiklari icin :)))
Aldatma geni varmış güya.
Bana kalırsa tamamen karaktersizliklere bilimsel bahane bulma çabası. İnsan olmayı becerememenin bahanesi.
Insan o donem hazmedemiyor. Cok kiriliyorsun icin yaniyor. Ofkelisin cikmazdasin. Agliyorsun. Dunyanin sonu gibi geliyor. Sonra yillar gectikcede o agladiklarin aklina gelince guluyorsun ve kendine kiziyorsun. Olum acisi bile geciyor zamanla neler gecmiyor ki..bende ilerde öyle düşünürüm belki
Oyle soyleyen bir erkeklede evli kalabilmek icin midesi genis olmali insanin :))Metres tutan "bilim adamları"nın yaptığı çalışmalar fdjhksd. "Aldatma geni var bende biliyor musun Buse, tedavisi yok yani hep seni aldatacağım bebişim"
Gülüp geçtiğim zaman çabucak gelseInsan o donem hazmedemiyor. Cok kiriliyorsun icin yaniyor. Ofkelisin cikmazdasin. Agliyorsun. Dunyanin sonu gibi geliyor. Sonra yillar gectikcede o agladiklarin aklina gelince guluyorsun ve kendine kiziyorsun. Olum acisi bile geciyor zamanla neler gecmiyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?