- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Delilim olmadan ayrılmam mahkeme süreci çok uzun sürer hemen boşanmak için delil sartEşinden ayrıl çocuğun varsa böyle oyunlar yapma mahkeme önünde bitir sen de zarar görürsün bu sekilde .
Kanıtı yok elimde olsa....Şüpheleniliyorsan delil topla tabiki ama çok rahat gördüm seni ben, kadını da tahmin ettiğin halde nasıl bu kadar rahatsın anlayamadım
Şu dokumlere internetten bakılıyordu ya gece bi ara alıp telefonu yapamazmisin ayrıntısını bilmiyorum ama bi sifre gelene kadar yanında tutuyosun telefonu sonra kendi telefonundan gorebiliyosun burda biri öyle herşeyi bulmuştu vallaKanıtı yok elimde olsa....
Kadın is yerinden . Önceden sadece karşı taraf ilgileniyordu şimdi boyle davranışlarla aldattigini düşünmeye basladim. Daha önce tartismamizin bu kadın yüzünden oluyordu. Hamileligim 6 ayından sonra bir gariplik vardı adam da şimdi de 2,5 aylık bebegim var. Gidisimim olayli olmasını olsan çok istiyorumKadını tahmin ettiğine göre zaten içinde o kadına karşı seni rahatsız eden bir şeyler vardı demek ki. Eşinin de bu saçma sapan davranışları ile birlikte şüphelerin iyice arttı. Öncelikle telefonunu bir şekilde eline geçirmen lazım. Veyahut bir şekilde takip etmen veya ettirmen. Delil toplamadan dava açarsan davan red olur. Peki bu kişi eşinin iş yerinden biri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?