Aldatİlan kadının intikami

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
Eşimin beni aldattığı düşünüyorum. Eve gec gelmeler, sudan sebepten tartışmalar ,tartıştık diye konusmamalar, yanından tel ayirmamasi silinen mesajlari gördükçe supheleniyorum. Kadını da tahmin ediyorum. Delil olmadan yargisiz infas da yapamiyorum. Delilli buldugum zaman gidişin olayli olsun istiyorum benim gibi düşünen arkadaşlar ne yapmalıyım

Eşinden ayrıl çocuğun varsa böyle oyunlar yapma mahkeme önünde bitir sen de zarar görürsün bu sekilde .

İntikam için erken önce delil topla kadın evli mi

En buyuk intikam vazgecmektir.
Bosverin en ufak bir supheniz varsa bosanin gitsin. Bosandiktan sonra mutlu olup hayatiniza devam ederseniz. En buyuk intikami almis olacaksiniz. Kendiniz icin yapin bunu. Gunlerinizi esinizin sizi kiminle nerede aldattigini dusunerek gecirmeyin. Sizinde bir hayatiniz var. Hayatinizi guzellestirin..

kadını da biliyorsam o raddeye gelmişsem asla çenemi tutup delil peşinde koşamam sessizce. nasıl sabrediyorsun hayret...

Kadını tahmin ettiğine göre zaten içinde o kadına karşı seni rahatsız eden bir şeyler vardı demek ki. Eşinin de bu saçma sapan davranışları ile birlikte şüphelerin iyice arttı. Öncelikle telefonunu bir şekilde eline geçirmen lazım. Veyahut bir şekilde takip etmen veya ettirmen. Delil toplamadan dava açarsan davan red olur. Peki bu kişi eşinin iş yerinden biri mi?

Kanıtı yok elimde olsa....
Şu dokumlere internetten bakılıyordu ya gece bi ara alıp telefonu yapamazmisin ayrıntısını bilmiyorum ama bi sifre gelene kadar yanında tutuyosun telefonu sonra kendi telefonundan gorebiliyosun burda biri öyle herşeyi bulmuştu valla

Bi insana verecegin en buyuk ceza umursamaz gorunmektir. Allah göstermesin buyuk konuşmayım başıma gelse daha çok bakımlı olup , eskisinden daha iyi bakarım kendime ve boşanma davası açarımki ağlak perişan görüp kendini nimet sanmasın

Kadın is yerinden . Önceden sadece karşı taraf ilgileniyordu şimdi boyle davranışlarla aldattigini düşünmeye basladim. Daha önce tartismamizin bu kadın yüzünden oluyordu. Hamileligim 6 ayından sonra bir gariplik vardı adam da şimdi de 2,5 aylık bebegim var. Gidisimim olayli olmasını olsan çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…