- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Severken kıskanırdim deliye donerdim ama sevgi kalmadı artık tek istediğim ona öyle birşey yapmaliyim ki bir daha aldatmayi aklının ucundan bile geçirmemesini istiyorum.Şüpheleniliyorsan delil topla tabiki ama çok rahat gördüm seni ben, kadını da tahmin ettiğin halde nasıl bu kadar rahatsın anlayamadım
Hayır bekar. Delil toplamak için uğraşıyorumİntikam için erken önce delil topla kadın evli mi
Severken kıskanırdim deliye donerdim ama sevgi kalmadı artık tek istediğim ona öyle birşey yapmaliyim ki bir daha aldatmayi aklının ucundan bile geçirmemesini istiyorum.[/QUOT
hee anlaşıldı senin boşanmaya niyetin yok
O nasıl oluyor online self servisten girip giden aramaları görebiliyorum ama aynı şey miŞu dokumlere internetten bakılıyordu ya gece bi ara alıp telefonu yapamazmisin ayrıntısını bilmiyorum ama bi sifre gelene kadar yanında tutuyosun telefonu sonra kendi telefonundan gorebiliyosun burda biri öyle herşeyi bulmuştu valla
Severken kıskanırdim deliye donerdim ama sevgi kalmadı artık tek istediğim ona öyle birşey yapmaliyim ki bir daha aldatmayi aklının ucundan bile geçirmemesini istiyorum.
Oldüğün dan fazla değer verdim biliyorum. Kendimden çok taviz verdim bana nasil davranirsa mutlu olurum diye dusunerek ona da ayni sekilde davrandim. İşte bazi insanlar anlamiyor bu dabenim canımı acıtıyor o yüzden istiyorum intikamiBu şekilde ancak kendinizi yıpratırsınız...Böyle bir insana verilebilecek en güzel ceza "sensizde mutlu olabilirim" mesajını vermektir. Ve gerçekten mutlu olmaktır. Çünkü, aldatmayı tercih eden erkeklerin çoğu eşlerini çantada keklik, onsuz yaşayamayacak, onsuz ayakta duramayacak kadınlar olarak görmeleri. Ne yaparsam yapayım benden vazgeçemez kafası işte...Neden kendinizi yıpratmak için bu kadar uğraşıyorsunuz ki?
Galiba bilgisi olanlar tam bilgi verir herhalde mesajlarda gorunuyo galiba ama tam bilmiyorumO nasıl oluyor online self servisten girip giden aramaları görebiliyorum ama aynı şey mi
Evet istiyorum ama hukuk sürecini hızlandıran şey bir aldatma iki 6 ay evden uzaklaştigini ispatlarsan dava senin lehine dönüyor ortada çocuk var bebegimi ona bırakmak istemiyorumBoşanmayacak mısın
Severken kıskanırdim deliye donerdim ama sevgi kalmadı artık tek istediğim ona öyle birşey yapmaliyim ki bir daha aldatmayi aklının ucundan bile geçirmemesini istiyorum.
Seversen kaldiramazsin bende severken daha 5 6 öncesine kadar kadınla konuşmasından rahatsız olup kadını parçalamak istiyordum sevgiyi bitirince de daha realist bakıyorsun hayata. Bende ki gurur meselesi oldu. Bu aldatmasi hamileliğin son aylarinda başladı gibi.kadını da biliyorsam o raddeye gelmişsem asla çenemi tutup delil peşinde koşamam sessizce. nasıl sabrediyorsun hayret...
Yani ben o zaman boşuna uğraşıyorum intikam almak için. Nasıl bir kimyalari var bu insanlarınBunun çaresi yok ki..
Vazgeçmiyorlar..
Affetseniz de aldatıyor..
Affetme sürecinde sürünse bile yine aldatıyor..
Siz vazgeçiyorsunuz..
Bu sefer hayatına aldığı kadını aldatıyor..
Yani ben o zaman boşuna uğraşıyorum intikam almak için. Nasıl bir kimyalari var bu insanların
Biliyorum. Ama adam iyi hukukçu açılan tüm davaları kendi lehine cevirip kazanmış bir koca var bende o yüzden uğraşıyorum delil toplamak için bebegimi elimden alırsa yaşayamambosanmak ıstersen hıc bı delıle gerek yok 10 dk da bıtıyor
esıne dersın kı sana guvenım kalmadı benı aldattıgından suphelenıyorum evllıgı bıtırdım kalbımde aklımda gozumde bıttı
anlasarak bosanman tum herseyle 10 dk suruyor tek celsede
bebegınde kucuk oldugu ıcın zaten babaya vermezler hıc bısekılde
buyuzden yok kanıt toplıcam yok 6 ay suruyor yok bebegımı bırakamam delıl lazımlarına gerek yok yanı
zaten bıtırmek ısteyen kanıtda toplamaz pat dıye bıtırır
ne kadar ıyı hukukcu olursa olsun yenı dogmus bebegı hıc bı hakım babaya vermezBiliyorum. Ama adam iyi hukukçu açılan tüm davaları kendi lehine cevirip kazanmış bir koca var bende o yüzden uğraşıyorum delil toplamak için bebegimi elimden alırsa yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?