Aldatİlan kadının intikami

Hukukçu olmak avukat hakim olmak demek değildir.
katip mi?
bende eskı katibim de ama dedıgınız cok ıddaalı
davaları lehıne cevırtıyor cok ıyı hukukcu dedınız buna kımın yetkısı var
aklıma oyuzden baska bırsey gelmedı malesef

sen kımsın kı benımle bu uslupta konusuyorsun nikin gibi delisin galıba tepkilere bak hele
bı ınsanın meslegını basarsını bılemem ha boyle basarılı ıse helal olsun ama
asgarı ucretlı bır ıs buyuk sehırde yasıyorsa mesela alacak tabı donuna kadar nafakasını basarılıda olsa basarısıszda olsa alacak
orda yazdım bayan saldırgan , saldırmadan okusana cocugunun rızkını bırakma dedim ki sanane kardes sanane sen kimsin cahılde sensın usluba bak ya terbıyesız kadın.

senden mı ogrenıcem nasıl dusunecegımı

kadına bak ya tek tek usenmemıs bulmus satasacak bırını burdan benı secmıs gıt kımle problemın varsa onla muhattap ol burdan tanımadıgın ınsana yorum yapma sakın ama sakında benı alıntılama kultursuz ıkı lafın bırı saldırgan ınsanla ben ugrasamam kendımı de senın gıbı bırı ıcın strese sokamam terbıyesız ya

Biliyorum. Ama adam iyi hukukçu açılan tüm davaları kendi lehine cevirip kazanmış bir koca var bende o yüzden uğraşıyorum delil toplamak için bebegimi elimden alırsa yaşayamam

Avukat değil ama avukat kadar ii biliyor hukuk. Maddi olarak birsey istemiyorum ondan kendime çocuğumu da ii bakarım. Amacım manevi zarar vermek

Hukukçu olmak avukat hakim olmak demek değildir.

Yetki farklı merak edip bir hukuk okuyan bir koca

Ogretmen

ustde konu sahıbının yazdıgı yorumları alıntıladım
konunun basından sonuna kadar kocasının cok ıyı bı hukukcu;davaları lehıne cevıren cok buyuk bı hukukcu oldugunu soyleyıp ! sonra esının meslegı ıcın ogretmen dedı

ogretmenın davaları lehıne cevırme hakkı var mıdır ? tabıkı yoktur cunku bu ısı hukukcular yapabılır yaparsa

ogretmen bı es ıcın davaları kendı lehıne cevıren ıyı bı hukukcu demıs bı ınsan
konu sahıbı ve asla cıddıye almamak gerekıyor...
fazlasıyla abartıyor

Aklima birsey geldi ama bunu ozelden göndereceğim oyle bir imkanin varsa yap
Not: buradan yazmama sebebim aramızdaki muhtemel erkek uyelere karsi önlem :)

ayrıca devlet hak verıyoken sen kımsın kı cahılce dıyosun
bu benım dusuncem sanane ?
once saygı duymayı ogrenceksın kı kendıne hakaret ettırme dmi guzel kardesım
ayrıca 40 yasında bu zamana kadar calısmamıs kadın nasıl ayakları ustunde dımdık duracak mesela
yada nasıl mutlu olcak nasıl dımdık durcak flozof hanım konus bakalım engın bılgılerını dınleyelım
oyle hart hurtla dunya donmuyor

Beni alıntılamayın demişsiniz ama, bu hakaret içeren alıntılarımız sonrası sessizde kalacak kadar ezik değilim. Hoş sizin konuşma tarzınızda konuşacak biri de değilim zaten.

Ben kim miyim? O devletin verdiği hakları, adliyede gerektiğinde savunan bir avukatım. Yazdığım yorumu defalarca okudum, şahsınıza dair hiç bir hakaretim olmadığını da gördüm. Sizin kullandığınız üslup ve kelimelerle karşılaştırıldığında çokta masum bir yorum olmuş ayrıca.

sen kımsın kı benımle bu uslupta konusuyorsun nikin gibi delisin galıba tepkilere bak hele

yazdım bayan saldırgan ,

sanane kardes sanane sen kimsin

kultursuz ıkı lafın bırı saldırgan ınsanla ben ugrasamam kendımı de senın gıbı bırı ıcın strese sokamam terbıyesız ya

Şimdi ben kalksam şu sözleriniz için sizi dava etsem, o zaman tanışırız...O zaman kim olduğumu gayet iyi bilirsiniz. He bu arada havadan sallamıyorum, gereken işlemleri hemen başlatıyorum..

Eğer kadınlığınıza yakışır bir üslupla sormuş olsaydınız, size anlatırdım aslında ne demek istediğimi.

Öğretmenleri kucumsuyorsunuz anlaşılan artı kanunlari bilmek hukukla ilgili meslek mi lazim

Öğretmenleri kucumsuyorsunuz anlaşılan artı kanunlari bilmek hukukla ilgili meslek mi lazim
ogretmenlerı kucumsuyor muyum ?
bu yazdıgımdan bunu mu anladınız

esınıze gelen basıt bı mesajdan esınızın aldattıgını sandıgınızdan emın oldum artık
ınsanları ustume salmak ıcın ıyı bı taktık uyguladıgınızı dusunsenızde emın olun celıskılı ıfadelerınız sızı samımı bulmamamıza sebep oluyor...

ben sıze daha konunun basında ılk yorumumda ugrasmayın bosanmak ıstıyorsanız bosanın ama ugrasmayın demıstım
sırf sız yıpranmayın bu surecte ve esınız dedıgınız gıbıyse ıntıkam duygunuzdan kendısıne ınada bıner daha cok zararlı cıkarsınız dıye

sımdı dusundumde
sız baya bı ugrasın bence....

Arkadaslar konu eşimin beni aldatiguni supheleniyorum bunun için sizden fikir almak istedim anlaşılan konu benden cikiptartışma aşamasına gelmiş böyle şeylere gerek yok. Böyle devam edeceksiniz lütfen kendi aranızda halledin bu konudan uzak durursaniz sevinirim

ben anlamadım bir öğretmenin davaları lehine çevirebilmesi için ortada davalar olması lazım..
öğretmenin bu kadar dava ile işi ne ?
mahkemede işi ne ?
hanım bence hayal alemınde yasıyor
utopyası guzel ama fazla abartılı

bı kere esı gercekden aldatsa da bosanmaz bu hanım ...
bosanmak ısteyen aldatılan kadın ıntıkam derdıne dusmez cunku o zaten aldatılmıstır yuvası dagılmıstır daha ne olsun...
ustelık cocuguda var ona zaman harcamak yerıne hayatını bastan kurmaya yonelır...

avukat hakım savcı gıbı konusup ogretmen ama hukuku ıyı arastıryor demesı cok komık geldı bana
benım bas ucu kıtabım ceza hukuku ( kanunsuz suc ve ceza olmaz ılkesıne dayalıdır ) cok okurum cunku eskı katıb ve muhasebecıyım ısım bu
ama hıc davaları lehıme cevırmedım
bı ınsanın hıc bıseyden bukadar haberı olmaması benı uzdu ve cok sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…