- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Onu nasıl Makamından ettiniz bide bu Zinayı ulu orta yerde mi yapacakmış özel hayatın gizliliği ne ya çok saçma o zaman ben fazla ugrasmayayim kanun aldatan in yanındaysa ben kendimi yipratmayayimOyyy bir aldatma vakası daha. Ben de birkaç aydır şüpheleniyor ve birşey ispat edemiyor iken, 1 mart gecesi silmeyi unuttuğu bir mesajından herşeyi öğrendim ve 1 ayda boşandım. Soğukkanlı davranmayı isterdim davranamadım çok sevdiğim için kendimi çok yıprattım. Ama siz harikasınız bu anlamda. Hiç birşey belli etmeyin delil toplayın. Eğer güzel bir ders vererek boşanmak istiyorsanız. Bizim kanununuz tel aramaları ve msjları zina saymıyor, sadakatsizlik sayıyor, sadakatsizlik de kusur ancak zina kadar ağır değil. Zinayı kanıtlarsanız çok iyi bir tazminat ve ortak mallardan men hakkı bile isteyebilirsiniz. Ancak zina kanıtı birlikte fotoğraf, otel kaydı gibi ciddi deliller olmalı. Bir de şu var ki özel hayatın gizliliğini ihlal etmemeniz gerekiyormuş komik ama gerçek. Sonra suçlu duruma düşebilirsiniz. Özel hayatın gizliliği evlilik sadakatinden önce geliyormuş. Bir avukatla görüşün ve ondan akıl alarak delil toplayın. Ben sakin davranamadım ama ona hayatının dersini verdim. Makamından yani koltuğundan ettim hem de koca bir ilçeye rezil ettim. Maddi olarak çok kazancım olmadı, anlaşmalı boşandım dediğim gibi sinirlerim çok yıpranacaktı. Ama intikamım acı oldu. Herkes bunu söylüyor :)))
Diyemiyorum ama supheleniyorum önce çocuktan dolayi evrim geçirdiğini düşünüyordum e bir mesaj yakaladım tripli mesaj suphelenmeye basladimne kadar ıyı hukukcu olursa olsun yenı dogmus bebegı hıc bı hakım babaya vermez
babamı emzırecek
nafaka almak ıstıyorsan 498474987489738947 kanıtında olsa o davayı herturlu kazanır zaten dedıgınız gıbıyse
eger anlasmalı bosanırsan kurtulursun
emınmısın pekı bukadar ... kesın olarak bu kadınla bırlıkte dıyebılıyormusun
Bunu yapmak istedim hatta kadına göz dağı vermek bile geçiyorumtakıp et delıl topla ıs yerını bas gecerken ugradım de
kesınlıkle rahat verme donuna kadar soy atta sımdıden kenara para koy koyabıldıgın kadar colugunun cocugunun rızkı ıcın acımaBunu yapmak istedim hatta kadına göz dağı vermek bile geçiyorum
kesınlıkle rahat verme donuna kadar soy atta sımdıden kenara para koy koyabıldıgın kadar colugunun cocugunun rızkı ıcın acıma
Bunu yapmak istedim hatta kadına göz dağı vermek bile geçiyorum
Görevlendirme idi kadro almasına az vardı. Yaptığı adiliği her yere özellikle de onu yerinden edebilecek olanlara yaydım ve rica ettim onu o koltukta oturtmayın diye , ki benim kendi müdürümün eşi ilçede siyasi bir makamda. Ve onu görevlendirme olarak görev yaptığı kamu ilçe müdürlüğünden atıverdiler, daha doğrusu artık seninle çalışamayız demişler o da paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı. :)) herkes kadının fendi erkeği yendi diyormuş eh eh eh. Sonra da o adi kadının bulunduğu şehre alt göreve tayin istedi. Zaten hiç ayrılmamışlar ben öğrendiğimde de. Sadece ben yine kandırılıyormuşum . En doğru kararı vermişim şükürler olsun ki.Onu nasıl Makamından ettiniz bide bu Zinayı ulu orta yerde mi yapacakmış özel hayatın gizliliği ne ya çok saçma o zaman ben fazla ugrasmayayim kanun aldatan in yanındaysa ben kendimi yipratmayayim
Avukat değil ama avukat kadar ii biliyor hukuk. Maddi olarak birsey istemiyorum ondan kendime çocuğumu da ii bakarım. Amacım manevi zarar vermekBu mudur vereceğiniz en yaratıcı fikir gerçekten....Bir kadının intikamı sadece erkeğin donuna kadar almak mıdır? Konu sahibinin eşi, söylediğine göre mesleğinde oldukça başarılı bir avukat. Boşanma sonrası vereceği tazminatı , en kötü 1 davada zaten geri cebine koyar. Ekonomik olarak güçlü erkekleri donuna kadar alıp cezalandıramazsınız, hoş zaten kimseninde donuna kadar alamazsınız.
Bir kadının bir kadına , dimdik dur, çalış, bağımsızlığını kazan, mutlu ol, kimseye muhtaç olma demesi gerekirken çağ dışı fikirler "donuna kadar al" ...Harika fikir gerçekten.
Rica edeceğim artık kadınlarımız kendilerine değer versinler, karşınızda ki insana vereceğiniz en büyük ceza onsuz mutlu olmanızdır.... Sizi maddi ve manevi kendisine bağımlı gören bir erkeğe , ondan bağımsız da yaşayabileceğinizi göstermeniz en büyük cezadır.
İyiki Kurtulmuş'un darısı başıma ins.Görevlendirme idi kadro almasına az vardı. Yaptığı adiliği her yere özellikle de onu yerinden edebilecek olanlara yaydım ve rica ettim onu o koltukta oturtmayın diye , ki benim kendi müdürümün eşi ilçede siyasi bir makamda. Ve onu görevlendirme olarak görev yaptığı kamu ilçe müdürlüğünden atıverdiler, daha doğrusu artık seninle çalışamayız demişler o da paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı. :)) herkes kadının fendi erkeği yendi diyormuş eh eh eh. Sonra da o adi kadının bulunduğu şehre alt göreve tayin istedi. Zaten hiç ayrılmamışlar ben öğrendiğimde de. Sadece ben yine kandırılıyormuşum . En doğru kararı vermişim şükürler olsun ki.
Biliyorum. Ama adam iyi hukukçu açılan tüm davaları kendi lehine cevirip kazanmış bir koca var bende o yüzden uğraşıyorum delil toplamak için bebegimi elimden alırsa yaşayamam
Avukat değil ama avukat kadar ii biliyor hukuk. Maddi olarak birsey istemiyorum ondan kendime çocuğumu da ii bakarım. Amacım manevi zarar vermek
Kocasinin anlasmali bosanacagini da nerden cikardiniz? Ya konusahibi kocasina bunlari dedikten sonra adam bosanmam, cocugu da alir giderim derse? Hem adamin yaptigi yanina kalsin hem konu sahibi bosu bosuna yuvasini yikti olsun oyle mi? Herkes bilmeli bu yuvanin kimin yedigi naneler sebebiyle bittigini!bosanmak ıstersen hıc bı delıle gerek yok 10 dk da bıtıyor
esıne dersın kı sana guvenım kalmadı benı aldattıgından suphelenıyorum evllıgı bıtırdım kalbımde aklımda gozumde bıttı
anlasarak bosanman tum herseyle 10 dk suruyor tek celsede
bebegınde kucuk oldugu ıcın zaten babaya vermezler hıc bısekılde
buyuzden yok kanıt toplıcam yok 6 ay suruyor yok bebegımı bırakamam delıl lazımlarına gerek yok yanı
zaten bıtırmek ısteyen kanıtda toplamaz pat dıye bıtırır
anlasmalı bosanırsanız 10 dk bıter dedımKocasinin anlasmali bosanacagini da nerden cikardiniz? Ya konusahibi kocasina bunlari dedikten sonra adam bosanmam, cocugu da alir giderim derse? Hem adamin yaptigi yanina kalsin hem konu sahibi bosu bosuna yuvasini yikti olsun oyle mi? Herkes bilmeli bu yuvanin kimin yedigi naneler sebebiyle bittigini!
Biraz sakin olun rica edecegim, zira konu sahibine de şahsıma da pöyküren (sizin tabiriniz) sizsiniz, bu kadar cabuk zıplamasın sinirleriniz, lazım olur...anlasmalı bosanırsanız 10 dk bıter dedım
kocan anlasmalı bosanır demedım
cocugumu alırım gıderımı herkes soyluyor dava acmaya nıyetlıyse zaten bu rıskı goz onune alıcak
adamın yaptıgının yanına kar kalmaması ıcın kadın kendını mı yıpratsın cocuguna daha huzurlu saglıklı bı ortam hazırlamak daha sakın bı anne olmak varken ıntıkam derdıne dusmus bı kadın yaratmak mıdır cozum
konu sahıbı yuvasını bosu bosuna mı yıkar onu bılemem cunku adamdan ayrılacam dıyen kendısı bu soruyu ona sorucaksınız bana degıl
herkesın bılmesını ıstıyorsa o msjların resmını ceksın facebookta tum akrabaları etıketleyıp bu kısı boyle boyle yaptı desın ne kadar elıt ne kadar nezıh olur
bence herkes kendıne yakısanı yapar
asilce de gıtmek var
sıvamak da var
hangısını tercıh ederse
bana nıye pöykürdünüz onu da anlamadım ya neyse
Biraz sakin olun rica edecegim, zira konu sahibine de şahsıma da pöyküren (sizin tabiriniz) sizsiniz, bu kadar cabuk zıplamasın sinirleriniz, lazım olur...
Simdiden yemeklerine şap atmaya basla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?