Aldatİlan kadının intikami

Onu nasıl Makamından ettiniz bide bu Zinayı ulu orta yerde mi yapacakmış özel hayatın gizliliği ne ya çok saçma o zaman ben fazla ugrasmayayim kanun aldatan in yanındaysa ben kendimi yipratmayayim

takıp et delıl topla ıs yerını bas gecerken ugradım de

Diyemiyorum ama supheleniyorum önce çocuktan dolayi evrim geçirdiğini düşünüyordum e bir mesaj yakaladım tripli mesaj suphelenmeye basladim

İyi de elinizde kanıt yoksa mesajlar siliniyorsa kadını nasıl tahmin ediyorsunuz ben onu anlamadım. Mesajların silindiğini nasıl anlıyorsunuz nasıl bu kadar aldatıldığınızdan emin olabilirsiniz. Geç geliyor dediğiniz saatler kaç mesela gece yarısından sonra mı ve ne açıklama yapıyor size eğer işi gereği geç kalmıyorsa. Ne konularda tartışma çıkıyor bu önemli. Benim gözlemlediğim aldatan erkek tam tersine açık vermemek için eve vaktinde gelmeye özel gösterir, zaten hayatındaki kişiyle akşam yazmaması aramaması konusunda anlaşır telefonu ortada bırakmamasından şüpheleneceğini tahmin eder, tartışma çıkarmaz yine dikkat çekmemek için daha da iyi davranır. 2 arkadaşım aldatıldı ayrıldı ama biri 1 sene biri de 2 sene zerre hiç bir şey anlamamışlar. Kanıt konuşma yakalamanız lazım ekran görüntüsü alabilirsiniz kendi telefonunuza gönderebilirsiniz, ya da buluştuklarını ispat edeceksiniz başka yol yok. Aranızda sevgi saygı bittiyse size karşı hiçbir paylaşımı yoksa zaten ayrılın.

Sevmiyorum diyorsunuz ama öyle bir şey yapayım ki aldatmayı aklından geçirmesin diyorsunuz pardon da evli kalmaya devam edeceksiniz yani yakalasanız bile çok enteresan yani. Sevmediğiniz bir adam ve üstelik aldatan bir adam bir daha aldatmasa bile ne olur ki sevmiyor sizi demek ki aldatıyor buna bir daha kalkışmayacak olması bunu değiştirmez. Kaldı ki delil bulmazsam boşanmam uzar demişsiniz hiçte uzamaz o da istedikten sonra tek celsede biter ama siz zaten sevmediğiniz halde ayrılmakta istemiyorsunuz onu mahkum etmek istiyorsunuz.

kesınlıkle rahat verme donuna kadar soy atta sımdıden kenara para koy koyabıldıgın kadar colugunun cocugunun rızkı ıcın acıma

Bu mudur vereceğiniz en yaratıcı fikir gerçekten....Bir kadının intikamı sadece erkeğin donuna kadar almak mıdır? Konu sahibinin eşi, söylediğine göre mesleğinde oldukça başarılı bir avukat. Boşanma sonrası vereceği tazminatı , en kötü 1 davada zaten geri cebine koyar. Ekonomik olarak güçlü erkekleri donuna kadar alıp cezalandıramazsınız, hoş zaten kimseninde donuna kadar alamazsınız.

Bir kadının bir kadına , dimdik dur, çalış, bağımsızlığını kazan, mutlu ol, kimseye muhtaç olma demesi gerekirken çağ dışı fikirler "donuna kadar al" ...Harika fikir gerçekten.

Rica edeceğim artık kadınlarımız kendilerine değer versinler, karşınızda ki insana vereceğiniz en büyük ceza onsuz mutlu olmanızdır.... Sizi maddi ve manevi kendisine bağımlı gören bir erkeğe , ondan bağımsız da yaşayabileceğinizi göstermeniz en büyük cezadır.

Bunu yapmak istedim hatta kadına göz dağı vermek bile geçiyorum

Sizin kadınla işiniz yok, sizi ilgilendiren kişi eşiniz...Ve gerçekten nasıl bu kadar eminsiniz aldattığına? Yakaladığınız hiçbir şey yok çünkü, sadece şüphe duyuyorsunuz...

Onu nasıl Makamından ettiniz bide bu Zinayı ulu orta yerde mi yapacakmış özel hayatın gizliliği ne ya çok saçma o zaman ben fazla ugrasmayayim kanun aldatan in yanındaysa ben kendimi yipratmayayim
Görevlendirme idi kadro almasına az vardı. Yaptığı adiliği her yere özellikle de onu yerinden edebilecek olanlara yaydım ve rica ettim onu o koltukta oturtmayın diye , ki benim kendi müdürümün eşi ilçede siyasi bir makamda. Ve onu görevlendirme olarak görev yaptığı kamu ilçe müdürlüğünden atıverdiler, daha doğrusu artık seninle çalışamayız demişler o da paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı. :)) herkes kadının fendi erkeği yendi diyormuş eh eh eh. Sonra da o adi kadının bulunduğu şehre alt göreve tayin istedi. Zaten hiç ayrılmamışlar ben öğrendiğimde de. Sadece ben yine kandırılıyormuşum . En doğru kararı vermişim şükürler olsun ki.

Avukat değil ama avukat kadar ii biliyor hukuk. Maddi olarak birsey istemiyorum ondan kendime çocuğumu da ii bakarım. Amacım manevi zarar vermek

İyiki Kurtulmuş'un darısı başıma ins.

Biliyorum. Ama adam iyi hukukçu açılan tüm davaları kendi lehine cevirip kazanmış bir koca var bende o yüzden uğraşıyorum delil toplamak için bebegimi elimden alırsa yaşayamam

Avukat değil ama avukat kadar ii biliyor hukuk. Maddi olarak birsey istemiyorum ondan kendime çocuğumu da ii bakarım. Amacım manevi zarar vermek

arkadasım dalga mı gecıyorsun ?

Kocasinin anlasmali bosanacagini da nerden cikardiniz? Ya konusahibi kocasina bunlari dedikten sonra adam bosanmam, cocugu da alir giderim derse? Hem adamin yaptigi yanina kalsin hem konu sahibi bosu bosuna yuvasini yikti olsun oyle mi? Herkes bilmeli bu yuvanin kimin yedigi naneler sebebiyle bittigini!

anlasmalı bosanırsanız 10 dk bıter dedım
kocan anlasmalı bosanır demedım
cocugumu alırım gıderımı herkes soyluyor dava acmaya nıyetlıyse zaten bu rıskı goz onune alıcak
adamın yaptıgının yanına kar kalmaması ıcın kadın kendını mı yıpratsın cocuguna daha huzurlu saglıklı bı ortam hazırlamak daha sakın bı anne olmak varken ıntıkam derdıne dusmus bı kadın yaratmak mıdır cozum
konu sahıbı yuvasını bosu bosuna mı yıkar onu bılemem cunku adamdan ayrılacam dıyen kendısı bu soruyu ona sorucaksınız bana degıl
herkesın bılmesını ıstıyorsa o msjların resmını ceksın facebookta tum akrabaları etıketleyıp bu kısı boyle boyle yaptı desın ne kadar elıt ne kadar nezıh olur

bence herkes kendıne yakısanı yapar
asilce de gıtmek var
sıvamak da var
hangısını tercıh ederse
bana nıye pöykürdünüz onu da anlamadım ya neyse

Biraz sakin olun rica edecegim, zira konu sahibine de şahsıma da pöyküren (sizin tabiriniz) sizsiniz, bu kadar cabuk zıplamasın sinirleriniz, lazım olur...

Biraz sakin olun rica edecegim, zira konu sahibine de şahsıma da pöyküren (sizin tabiriniz) sizsiniz, bu kadar cabuk zıplamasın sinirleriniz, lazım olur...

bana gelıp satasan sızsınız farkındaysanız sız benı alıntılayıp bana kocaman kocaman konustunuz
konu sahıbı bırsey sormus ben yorum yaptım 3. sahıs olarak sıze noluyor pekı :)
konu sahıbıne de sahsınıza da ben satasmıs olmuyorum cunku benı alıntılayıp bana kocaman kocaman konusan sızsınız
unutkanlık basladıysa cevız ıyı gelır
bır daha benı alıntılarsanız bana satasıp polemık cıkarmaya calıstıgınız ıcın sızı kıblemek zorunda kalacagım

Manevi olarak nasıl zarar verilebilir ki? Hiç uğraşmam.

Zaten onun hayatından çıkmam ve hiç var olmamış gibi onu unutmam en büyük intikamım olur.

Bu şekilde bir anda silinip de, pişman edilmemiş bir erkek tanımıyorum. Hee bu noktada affetmemek intikam olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…