Benim konumda binbirinci olsun nede olsa sınır yok kulübümüzde demiBu konudan bin tane acildi sanirim.
Ortak noktasını düşündünüz mü? Emin misiniz sizde sıkıntı olduğuna. Çünkü aldatan kişide problem vardır. Kişiliğinde sıkıntı vardır.bütün ilişkilerinde aldatılmış biriyim ben. artık kendimde hata olduğunu düşünmeye başladım
Ortak noktasını düşündünüz mü? Emin misiniz sizde sıkıntı olduğuna. Çünkü aldatan kişide problem vardır. Kişiliğinde sıkıntı vardır.
BDV nin kurallarına aykırı olduğu için taşınır başlık. Daha uygun yerler var böyle konuların açılması için.Benim konumda binbirinci olsun nede olsa sınır yok kulübümüzde demi
Bir sonraki mesajınızda cinsellik yaşamadığım için aldatılıyorum galiba demişsiniz ama katılmıyorum. Yanlış olmamış karakterde insanlarla beraber olduğumuz için aldatılıyoruz.bütün ilişkilerinde aldatılmış biriyim ben. artık kendimde hata olduğunu düşünmeye başladım
BDV nin kurallarına aykırı olduğu için taşınır başlık. Daha uygun yerler var böyle konuların açılması için.
Bir sonraki mesajınızda cinsellik yaşamadığım için aldatılıyorum galiba demişsiniz ama katılmıyorum. Yanlış olmamış karakterde insanlarla beraber olduğumuz için aldatılıyoruz.
Benim de bir erkek arkadaşım var 2 gün flört ettiği kız dahi aldattı, o da her ilişkisinde aldatılıyor ama sorun onda değil tercih ettiklerinde bence.
Sakın böyle düşünmeyin. Aldatılmanın hiçbir haklı yanı olamaz. Belki sadece yanlıs insanlar seçiyorsunuzdur o kadar. Bu bile sizi hatalı yapmaz.bütün ilişkilerinde aldatılmış biriyim ben. artık kendimde hata olduğunu düşünmeye başladım
Bir psikoloğun ropörtajında okumuştum
Aldatılma insan hayatında evlat acısından sonra yaşayacağı en büyük duygusal travmadır
Demişti.
Bence çok doğru. Sonra dğşündüm insanlar yalnız bedenen ölmez. Bu da bir ölüm aslında. Sizin hayatınızdan çıkıyor.
bütün ilişkilerinde aldatılmış biriyim ben. artık kendimde hata olduğunu düşünmeye başladım
Sakın böyle düşünmeyin. Aldatılmanın hiçbir haklı yanı olamaz. Belki sadece yanlıs insanlar seçiyorsunuzdur o kadar. Bu bile sizi hatalı yapmaz.
Ne alaka canim?
Seni aldatan kisi kendine böyle bir cirkinligi layik görmüs sonucta. Seninle asla bir ilgisi yok. Kendisine saygi duysaydi seninle yapamayacagini anlar ayrilir sonra önüne bakardi.
Sevgili ve es seciminde kendisine özsaygisi olan erkeklere secin.
Size saygisizlik yapanlarida direk eleyin. Cunku kendisine saglikli bir özsaygi beslemeyenin baska kimseye saygi duymasi da imkansiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?