- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
O zaman başkasının aldatilmasina gulmussunuz ya belki ondandır , bilemezsiniz. :)
Erkekler konusunda egitmis sizi. Rotanızı degismelisiniz. Adamlara doğru yol almalısınız.
Bence tüm bunlardan sonra karsınıza cok dürüst biri cıkıcaktır. Hatta fazla dürüst =)
Gelir bana denk geldi. Size de gelir neden olmasın. (Bu kadar dürüst olmasa da olurdu gerci, Bi beklentim yoktu =)ahah inşallah :) bakalım denk gelirse
Gelir bana denk geldi. Size de gelir neden olmasın. (Bu kadar dürüst olmasa da olurdu gerci, Bi beklentim yoktu =)
Ay yok daha evlenmedim henüz yani=)Saglıkla ilgili seylerle ugrasıyoruz ondan sebep uzayacak gbi. Bu anlattığınız gbi insanlardan Allah uzak tutsun zaten. Daha sade daha düz bir insan istiyorsunuz siz anlıyorum. Entrikalarla dolu insanoğlu. Özellikle de son dönem erkekler, böle. Denk gelmiş olması da normal yani o yüzden. Evet hayat herseye ragmen cok güzel bence de. Kendiniz de mutlusunuz. Bir erkek sart bile değil bende sizin gbi düşünüyordum. Öle karsıma cıktı =)ya inş darısı başıma. böyle evlilikleri duymak ümit veriyor insana. kendim gibi biri olsun yeter fazlasında gözüm yok. dürüst olsun içten sevsin iyiliğimi istesin yeter yani kişilik özellikleri açısından. ama bi süre sonra ego patlaması yaşayıp içten içe engellemeye çalışmalar çaktırmadan kıskanmalar iltifat ederken gömmeler hediye verip gönlünü eyleyip arkandan iş çevirmeler yaşayınca insan iyi sandığı da iki yüzlü çıkınca biraz korkak oluyor.
aman neyse hayat güzel erkekler için yaşamıyorum ki onlarsız mutsuz olayım denk gelirse ne âlâ
Ay yok daha evlenmedim henüz yani=)Saglıkla ilgili seylerle ugrasıyoruz ondan sebep uzayacak gbi. Bu anlattığınız gbi insanlardan Allah uzak tutsun zaten. Daha sade daha düz bir insan istiyorsunuz siz anlıyorum. Entrikalarla dolu insanoğlu. Özellikle de son dönem erkekler, böle. Denk gelmiş olması da normal yani o yüzden. Evet hayat herseye ragmen cok güzel bence de. Kendiniz de mutlusunuz. Bir erkek sart bile değil bende sizin gbi düşünüyordum. Öle karsıma cıktı =)
Hahahah bence aldatan aldatılır cok net zaten =) güven konusunda hep demişimdir güvenmek laızm. Kişiyi sıfır puanla baslatmayıp 10 puanla baslatmak laızm. Gerci sizin durumunuzda öğrenilen seyler var. Bu yüzden güvenememenizi cok ii anlıyorum. Herseyden önemlisi aşk lazım aşk benim felsefeme göre =) o da biter Bi gün ama asık oldum da bitti derim diyorum =) bir de herseyin Bi zamanı var öyle biri gelir ki, iyi ki ötekilerle olmamıs dedirtir.ya işte düz adam olsun benim olsun kafasındaydım ama o düz adamlar bile yamuk çıkınca biraz şaşırdım yani. çevresinde bile çok efendi bilinen biriydi misal eski sevgilim. hatta ben acaba biri mi var dediğimde etrafım saçmalama o seni çok sever öyle biri değil diye telkin etmişlerdi (kk da bile yok denmişti) hani o kadar efendi görünüşlü düz adam bile yapabiliyorsa ben şimdi kime güvenebilirim diye kal geldi bana. yani instadan mesaj atan adama mı güveneyim? bana kahve içelim diyip etrafta günübirlik ilişkilerini anlatanlara mı güveneyim? vs gibi. mükemmel erkek yok zaten ama herhalde benim çevremde özellikle drlar 30 yaşından sonra talep çok arttığı için böyle düz adam bile olsalar çok rahat aldatma imkanı buluyorlar.
yani öyle biri olmalı ki artık içgüdülerine karşı bana sevgisi dur demeli beni kaybetme riskini göze alamayacak kadar sevgi olmalı içinde vs. ve kendi benliğinde aldatmayı alçaltıcı bulmalı.
neyse beni aldatmış sevgilim de aldatılmış sanırım şarkı listesine aldatılma şarkıları eklemiş hep. belki empati yapmıştırahah
ya işte düz adam olsun benim olsun kafasındaydım ama o düz adamlar bile yamuk çıkınca biraz şaşırdım yani. çevresinde bile çok efendi bilinen biriydi misal eski sevgilim. hatta ben acaba biri mi var dediğimde etrafım saçmalama o seni çok sever öyle biri değil diye telkin etmişlerdi (kk da bile yok denmişti) hani o kadar efendi görünüşlü düz adam bile yapabiliyorsa ben şimdi kime güvenebilirim diye kal geldi bana. yani instadan mesaj atan adama mı güveneyim? bana kahve içelim diyip etrafta günübirlik ilişkilerini anlatanlara mı güveneyim? vs gibi. mükemmel erkek yok zaten ama herhalde benim çevremde özellikle drlar 30 yaşından sonra talep çok arttığı için böyle düz adam bile olsalar çok rahat aldatma imkanı buluyorlar.
yani öyle biri olmalı ki artık içgüdülerine karşı bana sevgisi dur demeli beni kaybetme riskini göze alamayacak kadar sevgi olmalı içinde vs. ve kendi benliğinde aldatmayı alçaltıcı bulmalı.
neyse beni aldatmış sevgilim de aldatılmış sanırım şarkı listesine aldatılma şarkıları eklemiş hep. belki empati yapmıştırahah
Bütün genellemeler gibi bütün erkekler aldatır da yanlış. O zaman erkeklerin de kadınlar hakkındaki genellemelerini düşünecek olsak ohoo...
Ayrıca arz talep meselesiyle aldatan adam zaten karaktersizdir başka bir şekilde de o karaktersizliğini ortaya koyar.
Bende aldatıldım (ayrıldıktan sonra öğrendim) ama her erkek aldatır asla kimseye güvenemem diye kendimi kapatmadım.
Bir şekilde siz buna odaklandığınız için de sürekli aynı kişileri çekiyor olabilirsiniz. Bunun haricinde zaten aldatılmak bizim suçumuz değil.
Ayrıca...
https://giphy.com/tclI83eNoF2so
Hahahah bence aldatan aldatılır cok net zaten =) güven konusunda hep demişimdir güvenmek laızm. Kişiyi sıfır puanla baslatmayıp 10 puanla baslatmak laızm. Gerci sizin durumunuzda öğrenilen seyler var. Bu yüzden güvenememenizi cok ii anlıyorum. Herseyden önemlisi aşk lazım aşk benim felsefeme göre =) o da biter Bi gün ama asık oldum da bitti derim diyorum =) bir de herseyin Bi zamanı var öyle biri gelir ki, iyi ki ötekilerle olmamıs dedirtir.
Ay cok tatlısın sen ya (puan konusunda =) aldatmak bir tür hastalık bence. Öyle olmasa güzel, alımlı ve basaeılı kadınlar aldatılmazdı ruhunda yoksa adamın aldatmaz yıllar gecse de. Ruhunda varsa ne yapsak bos gbi geliyor.aşk bitiyor ya bi süre sonra yıllanınca işte o zaman işin iç yüzü çıkıyor. aşıkken aldatmıyordur çoğu erkek bence zaten. ama 10 yıllık evli olduktan sonra işte o zaman sadık kalırsa erkek bi manası var bence. ya da ne bileyim kadın hastayken hamileyken vs. kk da neler okuyoruz eminim çoğu aldatılan kadın da güzel saygın kadınlardır işte erkeklerin sığlığı
ben 0dan başlatıyordum tanıştığımı. artık -100 falan :)) son 2 senedir -50yi geçebilen olmadı
Ay cok tatlısın sen ya (puan konusunda =) aldatmak bir tür hastalık bence. Öyle olmasa güzel, alımlı ve basaeılı kadınlar aldatılmazdı ruhunda yoksa adamın aldatmaz yıllar gecse de. Ruhunda varsa ne yapsak bos gbi geliyor.
Tabiki önce sizin istedikleriniz olsun gerisi hallolur. Sınava mı hazırlanıyprsunuz? Eğer öle ise zaten olmaması daha hayırlısı =)yaa teşekkür ederimmm
şans biraz da bakalım. şu an evde ders çalışıyorum ondan takmıyorum sonra bakıciiis bu işlere belki çok kişiyle tanışır şansımı arttırırım.
Tabiki önce sizin istedikleriniz olsun gerisi hallolur. Sınava mı hazırlanıyprsunuz? Eğer öle ise zaten olmaması daha hayırlısı =)
Hahaha negatif insanlar gelmesin zaten, hiç Çekilmez. İnsallah güzel gecer sınav =)evet yoğun çalışıyorum zaten ondan bi erkeğin negatif etkilerini çekemicem
teşekkür ederimm :) umarımHahaha negatif insanlar gelmesin zaten, hiç Çekilmez. İnsallah güzel gecer sınav =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?