Aldatılan Kadınlar Cemiyeti

illa saygisizlik yapmistir seni aldatan kisi sana. tabi senin saygi anlayisina bagli birazda.
sen yinede kendini yargilama. kendinin en iyi dostu ol en iyi motive edenin ol.
kendinizi sarip sarmalayin kizlar. her birimiz özeliz birtaneyiz. Kendinizi sevin. Baskalarinin kendine layik gördügü cirkinlikleri üzerinize alinmayin.

Yani haklısınız zor zaten ona birsey diyemiyorum. Aldatılmanın en zor yanı bence yalan söylenmesi, arkanızdan iş cevrilmesi. Yoksa herkes Baska birine ilgi duyabilir. İnce eleyip sık dokumamak laızm belki de biraz da akısına bırakın, güzel seyler olucaktır =)

illa saygisizlik yapmistir seni aldatan kisi sana. tabi senin saygi anlayisina bagli birazda.
sen yinede kendini yargilama. kendinin en iyi dostu ol en iyi motive edenin ol.

bilmiyorum bazısı kendini çok iyi saklıyor çok iyi rol yapıyor.

yok yargılamıyordum ama son zamanlarda geriye dönük dönük bakınca belki sorun bendedir dedim bilmiyorum ya.

evet kandırılma hissi kötü. bir de siz sadıksanız onun mutlak iyiliğini istiyorsanız içten bir şekilde üzücü oluyor vicdanı nasıl elverdi buna diye.

bıraktım akışına ama baraj yaptım pek akmıyor

Hahaha akar, hayatta herseyin bir zamanı buna inanıyorum ben. Sizin vicdanınız rahatsa gerisi bos. (ki rahat oldugunu anlıyorum) peki özel olucak belki ama sadece meraktan soruyorum. Gelip ne dediler ben seni aldattım gbi birsey mi? Yoksa yakaladınız mı? Belki bende aldatılmısımdır, bu da cok mümkün =)

Ben anlatayım da azıcık gülelim.
O dönemki sevgilim iş için atıyorum Fas’a gitti. Ben de giderken akıllıyım ya dedim uzak ilişki yürütemeyiz ayrılalım. Adam da dünden hevesli tamam dedi.
Ertesi gün işe gittim herkes matemde. Sekretere dedim “hayırdır abla?” Dedi “sevgilim fas’a gitti”. Pazarlamacı ağlıyor sevgilisi fas’a gitmiş. Şirketin dışardan müşterileri geliyor hepsinin sevgilisi Fas’a gitmiş. Yahu Fas herkesin sevgilisine iş, aş vermiyor ya aynı anda ne alaka derken anlıyoruz ki adam resmen şirket içi çalışanlardan tut şirket müşterilerine kadar kendine sevgili yap. Biz kekler de hep diğerleri çalışırken izinli günümüzde sevgilimizle buluşup şirket etiğine de aykırı olur diye kimseyle paylaşmıyorduk...

O zaman çok üzülüp ağlamıştım ama şimdi düşününce Adile Naşit’in Elektrikçim benim dediği film gibi bir şey yaşamışız. Gülşen Bubikoğlu kim oldu bilemem ama ben uzun süre “ühühüh” diye salak gibi geZmiştim ortalarda.

Buradan sana sesleniyorum pislik salak; elektriğini atacaksın diye çıplak ayakla gezerdin ofiste. İnşallah ayakların mantar kapmıştır.

Lakin şeytan tüyü olan çok çekici bir akrepti zalımın oğlu...

yok hepsini ben yakaladım suratlarına vurdum hepsi de inkar etti. erkekler biliyorsunuz sonuna kadar inkar modlar. çok acayip şekillerde buldum hepsini yalnız. sanırım içgüdülerim fazla gelişmiş o içgüdülerim tetiklenince kurcalamaya başlıyorum ve mutlaka yakalıyorum bir şeyler. zaten bi erkeğin ilgisi azalıyorsa = başka kadın. eminim artık bundan çoğu da işi okulu yorgunluğu bahane ediyor ama hepsi yalan.

ay çok güldüm yaa :) trajikomik diye buna denir. eminim dehşet üzülmüşsünüzdür ama benim kuzen de böyleydi aynı anda 10 kızla çıkardı ergenken bazıları yakın arkadaştı falan. birine göz kırpardı ikisi de üstüne alınırdı ben bildiğimden gülerdim. beni erkekler konusunda o baya eğitti gözümü açtı sağolsun ama yine aldatılıyorum o ayrı :)

O zaman yüksek ihtimalle bende aldatılmısımdır şimdi düşününce, gülesim geldi =) =) içgüdü falan calısmamıstır bende o derece saflık fazlaysa demek =)

O zaman yüksek ihtimalle bende aldatılmısımdır şimdi düşününce, gülesim geldi =) =) içgüdü falan calısmamıstır bende o derece saflık fazlaysa demek =)

valla aslında bu kadar farkındalık iyi değil ya ben mizaç olarak safımdır iyi niyetliyimdir ama artık paranoyak gibi oldum hemen kesin biri var diyorum hops haklı çıkıyorum. :) insanlar yoktur ya saçmalama diyolar sonra diyorum bakın varmış :)))) hani normalde diğer insanlar der başkası vardır diye bende tam tersi oluyor

Hissetmeniz güzel bence, sizi dogruya götürür. Tabi bilmemek mutluluktur da denir, sonucta kısa vadede o. Bence kendinizi sanslı hissedin. Bu sekilde hissedip, yakalayabilseniz bile. Ben ilişki içinde nedense cok güveniyorum, karsı tarafa. Gözümle görsem inanmayacagım o derece. Benimki de ayrı değişik =) =)

Valla ben katilmiyorum
Artik herkesin gozu basi ayri oynuyor elde telefon ona buna mesaj atiyor......aldatilmak gayet yaygin bir durum oldu, evlat acislik bir durum bence degil.

Ben yaşadım biliyorum. Sevdiğin ve güvendiğin biri tarafından aldatılmak ölüm acısıyla eşdeğer. Ben günümüzün sabun köpüğğ ilişkilerinden bahsetmiyorum. Gerçek hayat arkadaşlığından söz ediyorum

ben de aksine hiçbi zaman güvenemiyorum bazen diyorum kendim mi çağırıyorum acaba :)

ahah ama sanırım son aldatıldığım da aldatılmış aldatılma şarkıları eklemiş listesine çok güldüm :)

O zaman başkasının aldatilmasina gulmussunuz ya belki ondandır , bilemezsiniz. :)

Erkekler konusunda egitmis sizi. Rotanızı degismelisiniz. Adamlara doğru yol almalısınız.

Hahah bu güzelmiş =) cagırmamayı deneyin Bir de belki değişir. Gerci yasanmıslıklar olunca böle düşünmeniz normal.

Eski sevgilim benle 1 yillik sevgiliyken baskasiyla 3 ay icinde nisanlanmis. Kizin haberi de vardi benden ama ben mi aldatildim kiz mi orasi karisikha ben o olaydan sonra ogrendigim gibi ayrildim kiz evlendi mesela. Dugunden bir sonraki gun bile eski sevgilim bana mesaj atiyordu o derece igrenc bir durum.

Hahah bu güzelmiş =) cagırmamayı deneyin Bir de belki değişir. Gerci yasanmıslıklar olunca böle düşünmeniz normal.

evet denedim ama işte klasik erkek tepkisi en ufak yalanı yakalanınca sen kızma diye dedim derler, sen şüphelenince sen paranoyaksın derler derler de derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…