- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Günaydın arkadaşlar
Valla bu konuda tek bir şey yazıcam
Aldatan erkeğe şöyle bir şey yapabilirsiniziçeceğine uyku ilacı katın , uyuduktan sonra mâlum yerine sıvı nitrojen dökün , az bekleyin , sonra elinize küçük bi çekiç alın ve nazik nazik nitrojen döktüğünüz yere vurmaya başlayın
Bu işlemden sonra emin olun bir daha asla yapamayacaktır
Bundan sonra tabi asla yapmaz çünkü adamın artık bir ç.kü yok@hannaz Teşekkürler topiğimi ziyaret ettiğin için
Ahahahah
Ay çok güldüm yaa.
Ben aldatılmadım yani bir kadınla aldatılmadım..
Ama asla yapmaz demiyorum.
Ne güzel kadınlar aldatılmışken..
Allah şaşırtmasın, şeref yoksunu insanlarla karşılaştırmasın amin..
Evet canim malesef çok konuşulacak şey var..para yoksa destek yoksa yapacak bir şey olmuyor aldatma konusunda@puffu
Çok iyiydiGünaydın arkadaşlar
Valla bu konuda tek bir şey yazıcam
Aldatan erkeğe şöyle bir şey yapabilirsiniziçeceğine uyku ilacı katın , uyuduktan sonra mâlum yerine sıvı nitrojen dökün , az bekleyin , sonra elinize küçük bi çekiç alın ve nazik nazik nitrojen döktüğünüz yere vurmaya başlayın
Bu işlemden sonra emin olun bir daha asla yapamayacaktır
En kısa zamanda Ekliyim bu şıkkıEvlenmedim ama okudukça korkuyorum şıkkı yok
En kısa zamanda Ekliyim bu şıkkı
Geçmiş olsun. Ekonomik özgürlüğünüz var ne güzel hakkinizda hayırlısı olsun .Maalesef bende aldatıldım. Ekonomik özgürlüğüm var neyse ki iyi bir mesleğim var. Evi terkettim ama eşim yalvarıp kendisini affettirmek konusunda kararlı. Bense aldatıldığı için kendisini suçlayanlardanım. Hemde hala aşığım... Evliliğimiz iki senelikti daha be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?