Aldatılan Kadınlar kulübü.

Aldatıldınız mı ?Boşandınız mı?

• Hayır aldatılmadım.

• Bilmiyorum.

• Şüpheleniyorum.

• Aldatıldım ama seviyorum boşanmadım.

• Aldatıldım ama ekonomik özgürlüğüm yok.

• Ekonomik özgürlüğüm var boşandım

• Aldatıldım ama ailem ve töre nedeniyle boşanamıyorum.

• Aldatıldım ama çocuklarım için boşanmadım.

• Aldatıldım ailem destek verdi boşandım.

• Aldatıldım boşanırsam eşimin zarar vermesinden korkuyorum.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de 9 yıl oldu bibi simdilik hiç şüphe olmadı bundan sonrasını zaman gösterecek umarım yaşamayız. Ben de eşime diyorum aldatirsan gel söyle is bitsin eğer aldatildigimi söylemeden benimlr yasarsan aldattığın gün kadar kul hakkına giriyorsun derim

Biraz erken olmamış mı kansız bunlar ya

Aynen valla burada bende paranoyak oldum hatta acaba tup bebekle ugrasmasama mi diyorum genelde hamilelikte kudurmuşlar kopsa elinde kalsa keşke bunlarinki
Keskeee Bende hamileyim ve acayip paranoya oldum bu aralar uykularim kaciyor sadece süpheyle onu bogasim geliyo insallah basima gelmez insallah kimsenin basina gelmez ne kadar kötü bisey

Birde bu durumu paylasacagin kimse olmamasi cok kötü cok bunaldim dua ediyorum hep böyle bisey varsa tez zamanda ciksin karsima diye Allah a.varsa naparim onuda bilmiyorum ama kabullenmem diye düsünüyorum ücüncü cocuguma hamile olmak ve bu ihtimali düsünmesi bile beni kahrediyor

Benim babam annemi aldattı pek çok sefer, o yüzden o kadar hazırlamışım ki kendimi, eşimin bişey yaptığı yok , o yöne bi adım atsa hemen bavulumu alıp çıkacağım, psikolojik olarak o kadar hazırım yani
O yüzden de burda böyle aleni 1 yıl 1,5 yıl aldatmış, kadın gözüyle görmüs , mesleği var hala affetsem mi diye yazınca çok şaşırıyorum

Bilemiyorum ben başıma gelmeyince affetmek cok uzak bi ihtimal benim icin şimdi ama affedenler nasıl yapıyo onuda bilmiyorum hayat zehir olduktan sonra nasıl aynı yastıga baş koyulurki.Allah onlarinda yardimcisi olsun

Aynen valla burada bende paranoyak oldum hatta acaba tup bebekle ugrasmasama mi diyorum genelde hamilelikte kudurmuşlar kopsa elinde kalsa keşke bunlarinki
ne mi oluyor en önemli şeylerinin önündeki olduğunu düşünerek büyüyorlar ve kendilerini bir b.k zannedip o b.ku yiyorlar Canim.

sayın Çömez ne güzel ilk zamanların tadını çıkar sonra coluk çocuk Falan bende evliyken iki Üniv. Bitirdim.
Bende okuyorum hala ya bir on yıl daha okurum heralde
Eşim çok sık seyahet ediyor işi yüzünden bütün gün skype stayla
Gece uyuyor tabi ben tekken uyuyamıyorum kk ya atıyorum kendimi

bence senin ki hamilelikten canim.
Insallah öyledir bir kac defa yalanini yakaladim hos kizilmiyacak bisey bile olsa kivirmayi seviyo kendi fotogrfini göstersem o ben degilim bile der 10 sene benim alttan almamla gecti heralde gercektende kafam cok karisik bendende olabilir ikinci hamileligimdede piskolojik problemim cikti sonrasi ilac kullandim,simdide paronayadan siyiracam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…