Aldatılan Kadınlar kulübü.

Aldatıldınız mı ?Boşandınız mı?

• Hayır aldatılmadım.

• Bilmiyorum.

• Şüpheleniyorum.

• Aldatıldım ama seviyorum boşanmadım.

• Aldatıldım ama ekonomik özgürlüğüm yok.

• Ekonomik özgürlüğüm var boşandım

• Aldatıldım ama ailem ve töre nedeniyle boşanamıyorum.

• Aldatıldım ama çocuklarım için boşanmadım.

• Aldatıldım ailem destek verdi boşandım.

• Aldatıldım boşanırsam eşimin zarar vermesinden korkuyorum.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Topiğin hayırlı olsun kuzum diyeceğim başlığı okuyunca lanet olası uçkur düşkünü vicdan yoksunu ç.kü düşesice aldatan erkekler demek istiyorum
Teşekkür ederim canım aynen tüm aldatan erkelerin ç.kü tam o işi yapmadan önce yere düşsün sonra aa ben şokkkk desinler karşılarındaki zillileresonrası malum beraber defin işlemi , yas falan

Maşallah rabbim sağlık mutlulk versin evlatlarımızıa allah bağışlasın canım kaç yaşındasın sevgili hannaz.neden bilmem ama seni sevdim en başından böyle 9 10 kişi var sevdiğim pozitif olduğum

8 yıl bitecek yakında ama hic araştırmadım belki korktum ondandir yani eşimle herkesi karşımıza alıp evlendik ailemin bak gördün mü lafını Kv denin sevincini görmek istemediğimden hic araştırmadım
Eşimin teli arada gezer face gmail vs şifresi i yıldır aynı ama o kadar aldatılan kişi var ki insan korkuyor

Allah kimseye yaşatmasın , yuvanda huzurun mutluluğun daîm olsun inşallah canım .

Allah korusun inşallah ..tel arada geziyorsa problem yoktur buradaki yorumlardan yola çıkacak olursak

Hayırı işaretledim 10 yıldır birlikteyiz hiç şüphelenmedim ama 100 100 kesin diye birşey yok tabi
Ama karakterini bildiğimden en son bekliyeceğim kişi aldatmaz gelir seni sevmiyorum ayrılalım der naparsa öyle yapar tipik başak sevmiyorsa hiç bir güç bir arada tutamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…