Aldatılan Kadınlar kulübü.

Aldatıldınız mı ?Boşandınız mı?

• Hayır aldatılmadım.

• Bilmiyorum.

• Şüpheleniyorum.

• Aldatıldım ama seviyorum boşanmadım.

• Aldatıldım ama ekonomik özgürlüğüm yok.

• Ekonomik özgürlüğüm var boşandım

• Aldatıldım ama ailem ve töre nedeniyle boşanamıyorum.

• Aldatıldım ama çocuklarım için boşanmadım.

• Aldatıldım ailem destek verdi boşandım.

• Aldatıldım boşanırsam eşimin zarar vermesinden korkuyorum.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aldatıldım... pek neşeli bir forum olmuş ama başlığa yaraşır şekilde yorumlarda daha ciddi olsaydık keşke...

O zaman cesaret edememiştim boşanmaya. Bir ateşin içinde hisseder insan kendini, neden diye sorar... sana göre eksik yoktur ki ilişkinde... ya da sen çocuğuna sağlığına evine çeyizine ya da işi ne odaklanmak zorunda kalmışsındır o dönemde... o ahlaksız kocan onu fırsat bilir aldatır... telefonların ekranları ters koyulmaya, ekran girişi için şifre eklenmeye, sosyal medya ağlarında gizliden fazla zaman harcanmaya, saatlerce bilgisayar ekranına gömülmeye ve sana ekranını göstermeyecek açılarda oturmaya, tuvalete dahi geceleri telefonla gitmeye başlar.... sonra eve geliş gidiş saati değişir. Ve bir arkadaşı vardır yardıma ihtiyacı olan ya da mutlaka bir işi olan ve sorsan hep onun yanındadır... o şahıs ya biliyordur kocana p...lik ediyordur ya da öyle bir yakalanma durumunda kocana yalancı şahitlik yapacak ya bekar ya da aynı b.ku eşine karşı yiyen bir şerefsizdir...
Farkedersin... panikle suçlarsın. Elinde yeterli kanıtın varsa mutlaka sana kusur bulur... ya yataktaki bir eksikliğini ya da evlilikte mecburen öncelik vermek durumunda kaldığın şeyi bahane gösterir. Ama suç kesinlikle sendedir, o sadece zor durumunda ona sığınmıştır, eğer sen böyle önceliklerini değiştirmeseydin o da böyle yapmazdı net.... yani sen hem yaşadığın travmayı kaldırmak zorunda kalırsın hem kendini suçlamayla geçer zamanın... ya da.... kanıtlayamamışsındır. Hangisi daha kötü bilmiyorum ama bu seçenekte kocan seni hep aptal yerine koyacak ispatlayana kadar. Seni suçlayacak, bana güvenmiyor musun diyecek, asıl sen mi beni aldatıyorsun deyip üzerinde psikolojik baskı oluşturacak. Olayları yanlış hatırladığını söyleyecek.... vs ... vs... vs...

Özetle ben defalarca aldatıldım. Boşandım ama başka sebepten aldatılmadan değil. Ama boşanmaya götüren asıl hikaye bu aldatılma sonrası oluşan KUŞKU sonrası gelen uzun süreçti. Kendini de tüketirsin o süreçte adamı da... yani aslında evliliğini tüketirsiniz. Kim aksini söylerse söylesin katlanıp ya da affedip devam ettiğini düşünsen de evliliğin bitmiştir o noktada... sonraki süreç boşansan da boşanmasan da kendine ettiğin eziyettir .

Bütün yaşadıklarımdan sonra.
Ben çekmem bir daha... şimdi yaşadığım onca şeyden sonra diyorum ki... hem affettiğini söylemiş devam etmiş ama en sonunda boşanmış biri olarak... o süreci boşuna uzatmayın kızlar. İçsel olarak hazır değilim diyorsun ya... o yaşadığın şoktan. Belki canın yanıyor ama boşanınca bir süre sonra geçecek. Bir ömür tuz basa basa o yarayla yaşamak istemezsin İnan. Kendi kıymetini kendin belirle... sen kıymetlisin ve bu senin suçun değildi...

Yasadiklarinin acisi yazina vurmus cnm
Topikte en cok oylama hayir aldatilmadim.nerden emin oluyorsunuz bukadar?bende blmiyorum dedim mesela oylamaya..bilemezsin ki.erkek denen varlik 1 nefisle neler yapabilir bilemezsin.

Zaten kimsecikler kusura bakmasın ama aldatmayan erkek yoktur...
Erkek ya yakalanmamıştır
Ya da aldatması için gerekli maddi ve manevi ortam oluşmamıştır...
Ya da çok çok çok çok mini minnacık bir ihtimal.... o adam vicdan sahibidir yapmaz.
Kış uykusunda olan hanımlar o küçük ihtimali kendi kocanız sanmayın.... benim kocam yapmaz diyen herkes kocasını dışarda güzel bir kadın gördüğünde süzsün bakalım, dediğin 2. İhtimale gitmiyor mu...

Sana katiliyorum cnim..bak bi ornekte ben veriyim.bi arkadasim war daha 1 senelik evli..kocasinin telinde msj yakalamis msji atan pavyon kadini.msjda adama diomuski bugun gelmiomusun arkadasimda yakaliyo msji bi suru yalan dolan siraliyo falan filan.aslinda cook uzun ama ozetini anlatiyorum.sora ortaya bisuru igrenc sey cikiyo adam oradaki kadinlarla telde msjlar knusmalar.birisiylede diil bikac kisi belki daha fazla.hatta biriyle 2 3 kere yatmis muhtemelen msj atanla.simdi kiz bosanmak istiyor ama neyi bekliyorsa bekliyor://^ Siz olsaniz napardinjz?elinin kiri pavyon karisindan nolcakmi dersiniz bosarmisiniz?

Güven bir cam obje gibidir... bir kere kırıldı mı eski durumuna gelmez...
Ve bir kere yapan ilk fırsatta yeniden yapar... Tecrübe ile sabit... Net...
Boşanıp boşanmamak kadınların bireysel verecekleri kararlar elbet. Ama ben cinsel yolla bulaşacak bir hastalığı çekmek istemezdim. Hastalığın da yüz kızartıcısı oluyor malesef...

Birseyde denmiyor ki bosanda diyemem suan ona ben.cok seviyor.ama kafayi yemek uzere heran onlari dusunuyor cinsel olarak gozumde canlaniyolar diyo.nefret etmesi de cabasi...zor bi durum yaaa

Ben de aldatildim. Ben ispatlayamayip ruh hastasi, kiskanclik hastasi olarak suclananlardanim. Ispatlayamadigim icin de bosanmayip devam edenlerden. Sonra da terk edilenlerden...
Aldatilmak zor, hele bir de ispatin yoksa. Icin icini kemirir. Gitmek istersin bitirmek istersin ama supheler vardir sadece ama kime ne diyeceksin ki? Herkese ruh hastasi oldugunu, senaryolar yazdigini soyler. Baskasinin yaninda karisina cok duskun koca gibi gorunur, eve gelince maskesini dusurur. Kimseye inandiramazsin evde boyle degil diye. Bir de sevgilisiyle arasi bozulunca evde bir iyi bir iyi olur ki... bu gelgitlere sasirirsin. Ne oldugunu konduramazsin o zamanlar. Bu adam seviyor mu sevmiyor mu dersin. Bilmezsin ki sevgilisiyle arasi nane limon.
Icin kanar durur. Ve en kotusu de senin terk etmen gerekirken terk edilmen.... Bir cocukla...o mutludur... bunu kutlarcasina kadeh tokusturur, sosyal medyada da paylasir....
Ben bosandim. 4 yil oldu. O ayda iki kez oglumu gormeye geliyor sadece. Biz mumkun oldugunca gorusmuyoruz. Oglumla ilgili durumlarda sadece, o da minimum duzeyde...
Sonuc olarak; hangi kelime anlatir ki bu durumu?
O yuzden aldatilmadim demek ne kadar dogru bilmiyorum, sanirim en dogrusu henuz aldatilmadim demek...

O kadar güzel anlatmissin ki yaşadıklarımı. Diyecek bir şey bulamıyorum

Ben evlenmedim, evlenme arifesinde bir çok olay yaşadım. Sizinkileri harfi harfine yaşadım... Sonuç mu? Aynı düşüncelere sahibiz. Devirden mi, artık insanların sosyal medyayla birbirlerine çok kolay erişebilmesinden mi bilinmez etrafımda gördüğüm, adlarına mutlu olduğum arkadaşlarımın ilişkilerinde bile aldatıldıklarını, yaşadıklarımdan sonra görür oldum. Zeki olan, hissi biraz güçlü olan kadın sanırım ilişkide mutlu olamaz. Görmeyen, duymayan kadınlar ve mutlu aile tabloları... Güçlü olun, çok çalışın. Okuyun. Evlenmek için acele etmeyin. Kendinize yetin ki, kimse canınızı kolay kolay yakamasın. Aşka ne çok inanırdım. Gerçekler hiçte toz pembe değilmiş...

Benim ankete cevabım 'bilmiyorum ' oldu eşim asla beni aldatmadığını söyler ama benim bu konudaki düşüncem aldatmayan erkek yok fırsatını bulamamış erkek var

noktasından virgülüne kadar yaşadım, yalnız olmadığımı biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…